רשימה

רשימה

הדעות לגבי הציור: ליזער- זו להקת עורבים כמובן. אסטרל-חצי ירח קעור שיש לו פנים רעות משהו. זה עטלפים לאחר מכן, בתוך הציור, עין גדולה, מטוס קונקורד נוחת כל הציור עצמו בבת אחת נראה כמו מקטרת לעישון או חצי אזיק דוקרני כזה בחלקים הלבנים יש גם איש שמן כזה ומסרק וחלק תחתון של איש בתלבושת כזו כמו של מנצחים (כזה פשוט רואים אותו מאחורה וכאילו יש את שני החלקים האלו של הז´קט מאחורה...שנחצה כזה..) ותקועה לו סכין ברגל והוא רץ וציפורים וגרף של מניהומין צורה כזו שמזכירה לי ת´סגנון ראש של ביווס מביוואס ובטהאד, או אוליי קצת גם את מרג´ מהסימפסונסיש גם את כוכב שבתאי שוב כל הציור מזכיר לי אוליי גם במידה מה, בסגנון קריקטוריסטי - רגל בועטת יש שמה איש שתוקע נוד משולב עם ציפור דודו עומדת יש גם פה ושם חצים שאומרים לאן ללכת. יש שם גם את הראש של הציפור הזו שעושה ביפ-ביפ ושמה טיל ריצה . פומלית-קוצים עטלפים דרקונים. רחל 5 - אני רואה אנדרטה. לא יודעת למי או איזה חייל. זה דרקון.פו הדוב באמצע.ויש גם צפרדע. ליטן-אני רואה בית אני רואה איש/ילד קופץ, כנראה משמחה ובצד שמאל ממש יש משהו שבהתחלה נראה לי כמו מטוס, אבל זה לא מתאים לכל התמונה הכללית של מה שאני מצליח לראות בציור, אז זה דומה שם לציפור על עדן החלון.. אני רואה פנים מחייכות כאלה, כמו של קספר. שניניני-אם אני מסתכלת למעלה אני רואה זאב או שועל בדמות אדם עם סנטר משונן.יש גם סוס חביב או אולי חמור עם זוג עיניים טובות וחמות. מצד ימין יש יצורים קטנים (אולי גמדים) שמדברים בינהם במרכז יש גם גוף של אשה. ומצד שמאל יש פרפר (נחמד) וליצן עם כובע.למטה יש דוב חביב עם הגב אלינו ושתי אוזנים חמודות. ממבט ראשון זה נראה לי כמו שרטוט פני אישה אבל אז זה פתאום נעלם. beagle ממחשב זר-חרבות וחגורות עם אבזמים מעניינים, מסובכים יחד בבלגן אחד גדול.פרופיל של שדון.פס נע של בית חרושת.לטאות.מר קו (נו, ההוא מהאנימציה. בחיי שאני רואה אותו פה).פנים של דג, מקדימה, עם פה פעור, וסנפירים פרושים לצדדים.צפרדע מוציאה לשון ארוכה כדי לתפוס זבוב. קוסם מחזיק ארמדילו (מצד שמאל, עם כובע מחודד). הדיקטטור- באטמן. גברת תפוח (שיר)- זאוס מחייך . אריק-מתוסבך ומפותל, בלתי מובן ןעם זאת מחודד, שנון, מלוטש ומדוייק. חותך ופוצע עם לא נזהרים. מבטא את עצמו בלי כחל וסרק. לא מצליח לנמק.

עטרה ב ט

New member
היום אתם מחזירים אותי לאוניברסיטה

שבה עשיתי פעם עבודה (עם חברים) על הסימבוליות של בעלי חיים. התפקיד שלי היה הנחש, אז אל תשאלו אותי על עורבים, עטלפים, זאבים ופו הדובים. אבל מה שכן, אני שמה לב שכולנו (כמעט) התייחסנו לחיות. א. מה זה אומר בעיניכם שהתייחסנו לחיות דווקא ? ב. מה זה אומר על אריק שלא התייחס לחיות ?
הנה לכם השאלה הראשונה שתתן לכם אשכרה אינפורמציה על עצמכם
. ותפוחית יקרה
את הולכת ומתגלה כנכס צבעוני ומהותי בפורום הזה
רוב תודות לך
עטרה.

אריק!

New member
לא התייחסתי/ראיתי

חיות ועדין ´לא רואה´ - לכם הפתרונים. אגב, אני משוגע על סרטי טבע ומוכן לקום ולעזוב כל דבר, בכל שעה בשביל סרט טבע טוב. ספארי ממש תפור עלי. יש לי גם קלטות כאלה. בזמנו היה לי אוסף נחשים גדול שתפסתי בעצמי, גידלתי וגם פיחלצתי ושמתי ב פורמלין. פעם אפילו נינשכתי ע"י נחש חצי ארסי, "תלום קשקשים" למי שמתעניין בשם. יומיים טיילתי במדבר יהודה עם נחש אפעה שתפסתי, בתוך קפסא. מאריק, שחוץ מבציור תמיד רואה חיות ומפריד במריבות של כלבים. פעם אספתי ברחוב כלב בוקסר מחרחר, הלכתי לוטרינר שקבע שהוא בהתקף לב. הזריקו לו משהו, צעדתי הביתה, בדרך ראה חתול התרגש ושב לחרחר, שוב לוטרינר, מנוחה ואלי הביתה. מנוחה של לילה בחדר ממוזג. בבוקר שיחררתי אותי לחצר לעשות צרכיו, היה שם כלב זר שבדיוק בא לכלבה המיוחמת שלי. התחיל קרב, ניסיתי להפריד ובטעות היד נכנסה לפה של הבוקסר שנגס בי. הוא בהסגר, אני במיון. סוף.

astral tal

New member
מדהים מה שעובר עליך אריק !

באמת ! מרגש ביותר ! כל כך מרגש שכמעט קיבלתי התקף לב בעצמי
לא אבל באמת היה סבבה לקרוא
יהיו הודעות To be continue לזה ? ככה...עלילויתיו של אריק ? אם כן אני ישר עושה עליך מנוי !

לייזער

New member
הרהורי כפירה

אני שואל את עצמי עד כמה יש לייחס למבחן מסוג זה משמעות. האם אין מקום נרחב למקריות ושליפה מן המותן? ואולי אם נראה את אותו ציור לאותו אדם אחרי ששכח אותו לגמרי (כמו אחרי תאונה קשה וכו) הוא יאמר משהו אחר . אתם הרי מכירים את התופעה שפתאום סתם כך נזכרים במשהו אני למשל נזכרתי ברס"פ שלי מהצבא עכשיו סתם ועכשיו בחתול שלי מגיל 4 וא"א למצוא לכך שום הסבר. אז אותו דבר אין משמעות מי יודע מה לפרשנות לציור. המוח עובד לו כפי שעובד בדרכיו הנסתרות וזהו.

עטרה ב ט

New member
האם בהכרח מי שראה חיות אוהב חיות ?

לא חושבת ! מי שראה בית קברות של עטלפים אוהב עטלפים ? אני מניחה שהחיות מסמלות משהו, השאלה מה הן מסמלות........

אריק!

New member
מיכלי, עשית לנו מבחן,

השקענו וטרחנו, עכשיו את רוצה שנפענח אותו בעצמינו ? נטעת בנו ציפיות גדולות, בנינו על זה שאת יודעת מה מסמלות החיות ומה אומרים כל מיני שדברים שראינו או לא ראינו - וה ת א כ ז ב נ ו. בגלל האכזבה התחלתי לספר את עלילות אריק בארץ העטלפים. את חייבת לסכם את התגובות ולומר לנו מי אנחנו, לכל הפחות את הקשר בין הציור לבין מה שראינו. ביייייי, אריק.

עטרה ב ט

New member
אוקי....... אוקי......... אז הנה

סוג של תשובה
. מישהו אמר שהחיים הם פיקניק ???????
????????? (זה היה סוג של תשובה פולנית) אה...... תראו.....תבינו....... הציור הזה, כמובן אין לו תוכן בפני עצמו. זה אוסף שרבוטים שכל אחד רואה בו משהו אחר. זה מה שיפה בזה !
. בגלל שהוא לא חד משמעי הוא גורם לכל אחד מאיתנו להוציא משהו משלו החוצה. מה שאנחנו מוציאים מעיד עלינו ולא על הציור. גם כשמפענחים כתב, צריך להיזהר ולראות מה מהדברים שאמרנו הוא השלכה שלנו ולא באמת נמצא בכתב, ומה מהדברים האלו הוא אובייקטיבי של הכתב. בגלל זה חשובה נורא מודעות עצמית. אם אני רואה עטלפים בכל מקום וגם בכתב היד שלפני, אני יודעת שהעטלפים הם שלי ולא של הכתב. גם בפרשנות שניתן למשחק הזה, צריך לבדוק : מה מהפרשנויות הן שלנו ולמה יש בסיס במציאות. יש גם פרשנויות שהן שגרתיות. אם רואים צורות שחורות ומחודדות שאין להן דמות אמיתית והרבה אנשים חושבים שזה ציפורים שחורות מכל מיני סוגים, זה מן קונוטציה תרבותית כנראה. ואריק, אתה ניסית להישאר אובייקטיבי (אני מעריכה) ולכן לא סיפרת על צורות עם תוכן אלא רק תיארת את הקוים. אבל אין דבר כזה אובייקטיביות שלמה (תשאל את נילס בוהר
) ולכן הסגרת כמה דברים על עצמך בכל זאת: הסתכלת על הצורות השחורות ולא על החללים הלבנים ניסית להישאר מרוחק ואובייקטיבי עכשיו לך לפינה ותחשוב מה זה אומר
. לגבי כל שאר הפירשונים, מבטיחה להתפנות לזה בהמשך היום ! בינתיים שנסו מותניים ונסו גם אתם בעצמכם. עטרה.

ליטן א

New member
עכשיו מצאתי!

סוף סוף הבנתי מה "עטרה" מזכיר לי... מורה!! כל כך מתאים ה"לך לפינה ותחשוב מה עשית" לשם עטרה....
יוחזר "מיכל" לאלתר

אריק!

New member
טוב, סיימתי עם הפנה. תודה על הנת´

עכשיו הגעתי אליך. לא לדאוג. מהטקסט המודפס שלך שלפתי די הרבה סימני קריאה. מה זה אומר ? מבהירה בעברית ברורה יותר לחירשים/עושים את עצמם ? "תקשיב טוב" , שלא תהיינה אי הבנות מעבר לכך לא אסכים ? סוגרים: מסייגת/ממתנת את המסר, פתח לאופציה נוספת, מבקשת חיזוקים באילנות נוספים ? מתן הדעת על טאקט והליכה על בהונות. סמיילים מחייכים: שהכל יהיה ברוח טובה, חיוך והומור - לכל הפחות זו תקווה כלפי אחרים, קצת גם כלפי עצמך ? שלש נקודות ויותר: שנבין שיש הרבה יותר מחשבה ואמירה מאחורי הדברים, נתונים נוספים שלא ניתן לגלות כעת, בכלל. הדגשת אותיות: אות להשקעת מחשבה ותשומת לב בהקשרי מחשבה ונסוח קודם שהנכתב מפורסם. רגישויות לשני הכוונים. זה מה שקורה ששולחים מישהו לפנה ולא משחררים.

עטרה ב ט

New member
אממממממממממ..........אריק, נדמה לי

שאו לא הבנת את רוח הדברים, או לא היתי מספיק ברורה, או שהניתוח שלך מזה לוקה בחסר. יותר עדיף תחזור לגרפולוגיה
. אני יוצאת מנקודת הנחה שבגלל חוסר האינטונציה באינטרנט יש מלא מלא הזדמנויות לאי הבנות שפוגעות או מעצבנות או סתם לא מובנות, ולכן אני משתדלת להבהיר מאוד מאוד את כל מה שאני אומרת. חוצמיזה, אני ת-מ-י-ד משתמשת בהומור כמעט אף פעם לא מדגישה מילים ולעולם לעולם לא עוברת ובודקת פעם שניה דברים שכתבתי. אני מהזן האימפולסיבי
אולי יותר עדיף תלמד אותי לנקות
סתאם...... לא להיעלב

Druyanizem

New member
אז הינה דעתי:

מי שראה מה שראה... צריך לחשוב מה מה שהוא ראה אומר לו. אני ראיתי עטלפים. עטלפים מזכיר לי מייד את באטמן שהוא הגיבור שלי. לא יודע להמשיך מכאן.. כל אחד שיעשה את האסוציאציות שלו BOW TO ME (באמת מגיע לי הפעם)

עטרה ב ט

New member
הסכיתו, הצדיעו וראו ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

דרויאן צודק במאה אחוז : זה באמת היה הדבר הבא שתיכננתי לכתוב לכם בדרך לתוצאות המשחק
מה שכתבתם: מה זה אומר לכם במישור של הסמלים בינכם לעצמכם. עטלפים מזכיר לדרויאן את באטמן. באטמן הוא הגיבור של דרויאן. למה באטמן הוא הגיבור שלך, דרויאן? אם היינו נמצאים בתוך אבחון מסודר, היינו יכולים להגיד "הכרטיס הראשון בודק את ה-אני האידאלי- של הנבחן" ואז באטמן היה מייצג את האני האידאלי של דרויאן. עכשיו, אם נגלה מה הוא באטמן בשביל דרויאן, למה הוא מעריץ אותו, מה יש בו שדרויאן מעריך וכולי, היינו לומדים המון על דרויאן. אלא ש.......
אנחנו לא באבחון מסודר ולכן ניאלץ להיות הרבה פחות מדויקים ולהניח שעצם זה שבאטמן הוא הגיבור האהוב על דרויאן מן הסתם אומר משהו ולכן רק נבדוק למה זה כך. גמני ראיתי עטלפים, אבל בשבילי עטלפים מזכירים יותר קדחת מערות, לילות אפלים ביערות ובכלל אגדות ופנטזיה. יעלי, מה אומרים לך העטלפים שלך ? (והנה לכם איך מכשילים את פרויד ואת יונג בהודעה אחת
)

Druyanizem

New member
באטמן הוא הגיבור שלי בגלל:

שהוא דמות מורכבת... יש לו פחדים ויש לו רצונות. הוא לא מר אמריקה כל יכול שאם תדפקו לו כדור בראש הכדור ימעך (כמו סופרמן) והוא לא קיבל את הכוחות שלו בגלל שהוא ננשך ע"י עטלף רדיו אקטיבי (כמו ספיידרמן רק במקום עטלף עכביש). והשטן לא סיפח אותו לצבא שלו כמו את ספון. בכל אופן... אחרי הסקירה הזו של כמה גיבורי קומיקס... באטמן הוא אדם שעומד על הגבול בין הטוב לרע... אי אפשר לומר שהוא גיבור טוב מכיוון שיש לו דרכים מסויימות להוציא מידע מאנשים (מביא לכהם מכות עד שהם נכנעים). הוא אדם אמיתי שהגיע למה שהוא הגיע בזכות עצמו ולא בזכות גורם חיצוני אחר שעשה אותו מה שהוא. יש גם טראומות... הוא פשוט אדם "אמיתי". ובדיוק בגלל זה באטמן הוא הגיבור שלי... הוא איש רגיל. (עם כסף...)

אריק!

New member
מנוי חצי שנתי, בשבילך

זה משהו כמו 120 ש"ח, כולל 6 ספורים קצרים, אחד עלילתי, אחד מפוברק, ובונוס: לחמניה ושוקו פעם בשבוע. אין לך משהו לומר על המבחן שעשינו/עשיתי ?

astral tal

New member
אוליי אם תבוא לי המוזה מתישהו

אז אני ייתן ניתוח משהו בנזונה למי שאני יאהב את מה שהוא אמר\ה אבל לא מבטיח רק אם תבוא לי המוזה

אריק!

New member
אסטרל, מה ענינים?

אתה הראשון שאני נתקל בו משתמש במושג: "בנזונה" במשמעות חיובית: תעשה לנו ארוחה "בתזונה", נתוח "בנזונה", ובהמשך: תפסנו שם דגים "בניזונות" אחד אחד. אילמלא זה היית אתה הייתי אומר לך שאתה נבלן פה גס רוח שמוריד את רמת הדיון פה ל זנות. היות שזה אתה לא אומר זאת. שמת לב שאתה פולש עם האינטואיציה שלך, באזור העלי, אל השורה שקדמה לה, ממש אל הקרביים של ה "אם אמא" של השורה ה בתזונה הזו. חשבתי לעצמי, מה זה אומר ? שאתה ישיר ואמיתי באינטואיציה שלך ואותנטי בביטוי העצמי ? שאתה חייב לעסוק במה שאתה אוהב ותופס אותך ? שאתה לא יכול לעשות שקר בנפשך ? שאתה תתקומם כנגד מי שינסה לדכא, אפילו כאילו, את האינטואיציה הבת בתזונה שלך ? וינסה לעצב אותך ואת ה ל´ "קמור" יותר - לפי תאוריה וכללים. מעורבות היתר ´החמה´ שלך במתרחש בשורה שקדמה לזו הנוכחית היא מאד אישית, רגשית, חוויתית, אכפתית וגם סובייקטיבית. אגב, מה יש באות ק´ שלך שיוצרת בסיומה עניבה חוצה ימינה ? א. הסיומת אינה באה על חשבון האות עצמה שמודגשת בעומק, אורך ותנועתיות. ב. הלולאה הנוספת פונה ימינה ויש בה יסוד קמור לא תקני: אל עצמך, הרהור, העלאת החוויה היצרית לרמת של חשיבה, דיון, נסיון להבין את פשר ההתנהגות, התגובה לשעבר. כאילו הוספת רובד מאוחר, משלים למעשה עצמו שבו אתה בוחן את האקט היצרי/ההתנהגות המינית של הצד השני ומתרגם אותו לתובנה, סבות, מסקנות ולקחים שמורים עמך. החוברת הזו שהציגה דפנה ילון, שעולה 80 ש"ח כולל המשלוח, קצת יקרה אולם אם נקרא את התכולה והפירוט, נבין שזה לא משהו בתפוצנ רחבה שיכול להשיב עלויות, נדמה לי שזה במחיר סביר. אני מתכוון לרכוש. אריק.

astral tal

New member
פאנאן אריק, ניתוח חבל"ז

ניתוח משהו פצצות לגבות, רסיסים לריסים, קילשון לאישון נפצים ללשון
ממש דייקת במה שאמרת....לא חשבתי על ה-ק´ שלי בצורה שכזו וכשקראתי את מה שכתבת, נוכחתי לראות שזה דיי נכון לגבי בכל מקרה אני חייב לזוז תודה תודה על הניתוח, אני מעריך את זה מעומק ובכל ליבי - היה טוב

למעלה