רשימה מקושרת...

yair24

Member
רשימה מקושרת...

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לא בסדר בקוד של הרשימה המקושרת המצורף? כי כשאני מריץ הוא עושה GPF... יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

yair24

Member
הפונקציה המפעילה היא:

הפונקציה האחרונה בקובץ: ()LOADALLBITMAPS

yair24

Member
יכול להיות שזה...

יכול להיות בגלל שHEAD הוא פוינטר גלובאלי? אבל מה זה קשור?

yair24

Member
אוקיי מצאתי...

תיקנתי בפונקציה ADDITEM את השורה שאומרת CURRENT=NODE לHEAD=NODE והשארתי את השאר אותו דבר... אם הבנתי נכון אז כנראה מה שקרה שם זה שHEAD בכלל לא קיבל פה התייחסות אני בטעות חשבתי שאם אני מעביר את HEAD כפרמטר לפונקציה אז בפונקציה אני יכול לשנות את הפרמטר וזה ישנה את HEAD בהתאם (לא יודע למה חשבתי ככה) השאלה היא אם ההמשך של הפונקציה הזאת כמו שהוא באמת יעבוד... יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

WarLord

New member
לינקים

מצ"ב שני לינקים למדריכי STL. לא צריך לקרוא הכל אבל שווה לקרוא חלק והבין את הרעיון של STL. זה הופך את החיים להרבה יותר קלים.

פינצ

New member
ממליצה בחום

זה כל כך נוח ברגע שתופסים את העיקרון ויש תמיכה בדי הרבה מבני נתונים

ihovav

New member
לא למדתם על זה ???

מוזר... זה חלק אינטגראלי מCPP

yair24

Member
../images/Emo13.gif כנראה שהמכללה החליטה ...

שחדוא 2 ומישדיף יותר חשובים מזה.... ומי שנדפק זה אנחנו כי תאמין לי ההבדך בין ללמוד לבד לבין ללמוד עם מרצה זה הבדל של שמים וארץ.... יאיר

The_Mighty_Perr

New member
מה????

בס"ד STL היא חלק אינטגאלי מ-CPP??? ממתי? STL היא ספריה(לא משנה איזו כמה ולמה...) ספרית פונקציות/אובייקטים/מי יודע מה אינה חלק אינטגראלי משום שפת תכנות. STL מגיעה רק עם: MS VC++ Borland C++/Borland C++ For Windows G++(GNU CPP) מעצם ההגדרה של ספריית פונקציות היא איהנ חלק משום שפת תכנות! זה שבד"כ משתמשים ב-STL ביחד עם CPP מצביע על זה ש-STL מאוד נוחה ומועדפת על מתכנתים לשימוש עם CPP. לא על זה שהיא "חלק אינגראלי" מ-CPP... בברכה...

ihovav

New member
טוב, אתה צודק...

הכוונה שלי היתה בדיוק מה שכתבת - אבל הניסוח טעון שיפור אני לא יודע עם איזו תכנה מגיעה הספריה - אבל בגלל השימוש הנרחב בספריה הזו - אני חושב - שראוי שהנושא הזה ילמד כחלק מהקורס זו דעתי - ומי שרוצה לחלוק עליה - מוזמן

albanetc

New member
בטח, יחד עם MFC ו-OWL

בחמש השנים האחרונות שלי לא רק שלא השתמשתי ב-STL, אלא גם לא הרגשתי שום צורך בכך. לא כולם עובדים על UNIX ולא כולם משגרים חלליות ARIANNE. בואו נשאיר ללומדי C++ ללמוד C++, ולאלה שירצו להכיר סיפריות של קוד כתוב שאותן יש ובשפע - ניתן את ההזדמנות, אך בקורס אחר. מי יתן וכל בוגרי קורסים ב-C++ יכירו את החומר בצורה מספקת כדי להבין את הספר של STROUSTROUP במלואו. לי, למשל, לקח כמה שנים כדי להבין אותו.

ihovav

New member
אני לא יודע אל מי התגובה מופנת

אבל אני חושב שאם אתה מכיר מבני נתונים חדשים שלא שמענו עליהם - כל האנשים בפורום ישמחו לקבל הפניות לאתרים ולמידע רלוונטי לגבי ה STL - אני לא אומר שאלו מבני הנתונים המהירים והיעילים ביותר - אלא שמאחר ואלו הספריות הנפוצות והידועות ביותר - ראוי שילמדו אותן בקורס CPP

פינצ

New member
מה הקשר בין STL לזה שלא כולם

עובדים עם UNIX? לא הבנתי. באמת שלא. בקורסים מלמדים ++C בסיסי מאוד ולכן לא מלמדים STL, מי שלומד בקורס ++C קצת מעבר לאנלוגיה של C ל classים צריך להגיד תודה. רוב הלומדים בקורסים ++C גם בקורסי בזק וגם בקורסים יותר מתקדים לא לומדים מעבר לבסיס הנדרש. כמה שנים כדי להבין את stroustroup? לא הגזמת קצת? הסםר כתוב בצורה מאוד מובנת וברורה, מקסימום כמה שבועות של השקעה (וגם זה במקסימום).

The_Mighty_Perr

New member
משהו לא מסתדר לי...

בס"ד הבנת את stroustrup תוך כמה שבועות? הבנת את:
"Effective C++" "More Effective C++" "The Design and Evolution of C++" "The C++ Programming Language"​
תוך כמה שבועות??? ואני בטוח שיש לו עוד כמה ספרים... נראה לי שאת היחידה בעולם שהבינה את כל הספרים של Stroustrup כל-כך מהר... בברכה...

פינצ

New member
מה הלחץ? ../images/Emo98.gif

מתוך הרשימה שכתבת כאן קראתי רק 2 וכן, זה לא לקח יותר מכמה שבועות (אני צריכה להתנצל על זה שזה לא לקח לי עשר שנים?), אני משערת שאם היה לי צורך גם את שני האחרים הייתי קוראת ומבינה באותו פרק זמן (מי בכלל יחכה לי שאני אגמור לקרוא ולהבין את הספרים האלו בכמה שנים?) אני בספק מאוד גדול אם אני היחידה שלא צריכה שנים רבות כדי להבין את הספרים שלו מכיוון שאני לא כזה גאון גדול far from it ..... לא צריך להלחץ וממש ממש לא צריך להגזים, חבל על המאמץ שלך.

albanetc

New member
"להבין את STROUSTROUP"

כשאני כותב "להבין את STROUSTROUP" הכוונה היא לא להבנת הנקרא, שזה הרי די קל. הכוונה היא: להבין למה היא פתר את הבעיות שלו בדרך שבה הוא פתר אותם להבין למה בדרך הזאת ולא בכל דרך אחרת (וזה הוא לא מסביר בספרו) ובסופו של דבר (בקריאה שלישית?) להגיע למצב שבו את קוראת את הבעייה ומטבע הדברים (אחרי כמה שנות ניסיון בתחום) מתחילה לחשוב על פתרון בעצמך, עוד לפני שהוא מציג אותו - ואז לגלות לתדהמתך שהוא בעצם מציג את אותו הפתרון שעליו כבר חשבת - ולזה אני קורא "להבין את STROUSTROUP". כבודך במקומו מונח, אני לא מאמין שהגעת לרמת ההבנה הזאת אחרי כמה שבועות של השקעה, אינטנסיבית ככל שתהיה. אלא אם כן שם המשפחה שלך הוא STROUSTROUP.

למעלה