רשימה למפגש
שלום לכם יקיריי ואהוביי הודעה זו אינה נועדה כדי שכל אחד יגיד אם הוא בא או לא, את זה כבר עשינו. הבטחתי לכם שאזכיר בפורום כדי שאף אחד לא יישכח אז הנה רשימה של כל אחד אחד עם מה הוא מביא. הרשימה לא מלאה מכיון שלא כל החברים שבאים מביאים דברים ולכן אני מבקשת אירגנתי רשימה נוספת של סה"כ המוצרים שיש לנו, אם חסרים מוצרים אני מבקשת מאלה שלא מביאים שיעזרו. זה לא 'פר שיש פה אנשים שמביאים גם 4 מצרכים ומצד שני יש כאלה שלא מביאים בכלל. לגבי ביטול או עשיית החלפות בהבאת מצרכים - יש להודיע לי כמה שיותר מוקדם ולא בדקה ה90 כדי שאספיק לעדכן את ההחלפות או שאם מישהו ביטל הבאה של מצרך כלשהו, אני אוכל לבקש ממישהו אחר. דגש על לא להודיע לי בדקה ה90 כי זה דופק... להלן הרשימות: ) ליהי (Super Chuly); מרשמלו (שקית גדולה), בקבוק (Ice Tee). 2) תום (Punkitty); 1 קופסת טחינה, 1 קופסת חומוס. 3) אוראל (orel4400) וחברה שלה; שקית גדולה - במבה, סדין, בקבוק (קולה), פחמים. 4) חן (chen010189); שקיות אשפה, גפרורים, סכו"ם צלחות וכוסות חד פעמיים, חבילת המבורגרים, קטשופ, חבילת נקנקיות. 5) אליאור (אליאור האחת); חבילת פיתות 6) זיו (זיו המגניב 2); סדין, שקית גדולה – ביסלי, תבלינים, קלפים 7) נעם (נעמקה19) וחברה שלה; מנגל, חבילת נקנקיות 8) קרן (קרנוני123); מיץ, שקית – תפוצ'יפס, סדין 9) אסתי (S t r a w b e e r y); שקית – בייגלה, חבילת שיפודים 10) שיר (Rioter); סלטים, בקבוק (מים), טאקי, מלח 11) דורין (Dorinus Sminia); בקבוק (ספרייט), חבילת המבורגרים 12) אופיר (ofirush17); חבילת פיתות, בקבוק (תפוזים) סה"כ מצרכים שיש. (מס' מציין כמות) - מנגל - פחמים - שיפודים (1 חבילה) - פיתות (2 חבילות) - המבורגרים (2 חבילות) - צלחות, כוסות וסכו"ם חד פעמיים - קטשופ - ממרחים (2) - חטיפים (5) - משקאות (5) - סדין (3) - נקנקיות (2 חבילות) - סלט (1) - תבלינים (2) - שקיות אשפה - קלפים (2 חבילות) - גפרורים (1 חבילה) כל מי שמופיע ברשימה (וגם מי שלא אבל בא למפגש) שיסמן
כדי שאדע שהוא ראה והתעדכן. עכשיו תפקידי בתור אזכורון אם מישהו מרגיש שהוא לוקה בסניליות כמו מנהלת הפורום היקירה שלנו, וצריך אזכור קטן יום לפני המפגש שיודיע ואשלח לו מסר. לילה טוב