רשימה לטירונות

xflil

New member
רשימה לטירונות

אהלן, אני מתגייס ב-16 לאוקטובר טירונות של שבועיים רציתי לדעת אם אתם יודעים מה להביא וכמה שאני לא אביא יותר מידי או מעט מידי בגדים ושטויות..... מתן

avihay is raw

New member
בוא נסגור את הסיפור הזה

למקרה שתסגור שבועיים: 1. מגבת גדולה. 2. 13 תחתונים. רצוי בוקסר. 3. 13. רצוי צבאיות, 4. 13 גופיות. צבאיות בצבע זית. 5. פיג'מה לשינה. בסתיו ובחורף – טרנינג ארוך וחם. קר מוות באוהלים. באביב ובקיץ – בגדים קצרים, בגיבוי טרנינג – לפעמים קר מוות בלילה גם כשביום חם. 6. תיק כלי רחצה. תיק נפרס על וו תליה; אמנם תקבלו אחד באפסנאות, אבל הוא חד-תאי ולא נוח. מלאו אותו ב: סבון (רצוי נוזלי, אחרת הוא ייפול...), שמפוֹ, מראה בלתי שבירה כלי גילוח (סכין, קצף/ג'ל; אפשר מכונת גילוח במקום, רק תוודאו שהיא נטענת), מברשת ומשחת שיניים, דאודורנט, אפטרשייב. אפשר גם בושם, אבל את מי בדיוק תמשכו, את המסופחי מטבח? 7. כפכפים למקלחת. אם כפות הרגליים שלכם חשובות לכם, ואם אתם לא רוצים שהן יראו כמו אלה של סבתא שלכם – תיקחו כפכפים. אתם לא תאמינו כמה חיידקים ובקטריות וג'יפה רצים במקלחות. למי בא על פטרת? 8. נייר טואלט. שני גלילים זה מספיק. אתם הרי לא רוצים להיתקע בלי, לא בשירותים ולא בהתקפת אלרגיה פתאומית של תגובה לאבק. 9. אקמול. אם יהיה לכם ממש ממש רע, אקמול יכול קצת להשכיח את זה. 10. 4 מנעולים(2 לתיק שלכם ועוד 1 לכל קיטבק שמקבלים). הגניבות בבקו"ם הן לא סתם שמועה רעה שהתפשטה בחושך. תנעלו את הצ'ימידן. 11. סדין או ציפה או שמיכה. לא חובה, אבל הרבה יותר נעים לישון על/בתוך זה בלילה על מיטת השדה ומתחת לשמיכת התולעים. ואו-הו כמה סיפורי תולעים אתם תשמעו. אישית, השמיכה קצת מגרדת, לא יותר מזה. 12. שקיות זבל. לבגדים מלוכלכים וכו'. אפשר גם שק כביסה 13. פנס. בלילות חשוך, והשירותים רחוקים. 14. מטען לפלאפון. יהיו לכם מדי-פעם הזדמנויות לחשמל, אז למה לא בעצם? אם אתם רוצים לשפצר- מצית וסכין. נלקח מאתר "היחידה"

avihay is raw

New member
זה ציוד לשבועיים

נקלח בחשבון שכל יום אתה מחליף תחתונים גופיות וגרביים ויש עוד ציוד רשות כמו טלק ששמים בנעליים נגד זה ואלוורה להרגעת העור ומשחת נעליים אבל כאן אפשר להיסחף אין צורך לקנות כ"כ הרבה דבריפ אחרי שחוזרים הביתה קונים את ההשלמות של מה שחסר

13 גופיות? ../images/Emo5.gif

דיר באלק מישהו קורא לי חסרת הגיינה

avihay is raw

New member
אולי אחד פחות

כי הוא עושה טרינות של שבועיים אז כנראה הוא יסגור זה ציוד לשבועיים שאמרתי שכל יום הוא מחליף תחתונים/חולצה(גופיה)/גרביים? מה רע בזה?

avihay is raw

New member
מה ז"א הלכת עם גופיות יומיים?

הולכים איתם כל הזמן מתחת למדים בין אם הם קצרות בקיץ או ארוכות בחורף

תחתונים בסדר,

הכי מובן שיש, אחרת זה ממש חוסר הגיינה. אבל גופיות? הוא עושה טירונות של שבועיים, אפשר לחשוב שהוא יזיע שהוא צריך להחליף כל יום. זה סתם לסחוב. האמת שאני שוקלת להגיד שגם נופר קצת מגזימה, ו7 גופיות זה גם המון, אבל אני אסתום מחמת בעלים פוטנציאלים שעלולים לקרוא כאן
סתם, 7 זה סביר למדי.

למעלה