רשיונות ל-damware mini remote

ilusy

New member
רשיונות ל-damware mini remote

שלום , החלטנו לבסוף לרכוש את תוכנת damaware , עכשיו רק נשאלת שאלה קטנה - איך רוכשים אותה ? באתר של damware ישנם הפנייה ל-resellers הנמצאים רק ב-uk . האם מישהו יודע על חברה בישראל המשווקת את תוכנת damware mini remote ? או במידה ומישהו במקרה קנה את התוכנה , אשמח לדעת דרך מי? --> האתרים של ה-resellers שיש באתר פשוט מזעזעים ( לדעתי לפחות ) - אין אפשרות לחפוש מוצר . ואם מוצאים אותו קשה מאוד להבין איך רוכשים אותו , בכל מקרה הייתי מעדיף לרכוש את התוכנה דרך חברת שיווק ישראלית , או לפחות חברה בעלת שם ידוע . אז שוב אם למישהו יצא לרכוש את רשיונות התוכנה ל-damware , אשמח מאוד לשמוע דרך מי ? תודה :)

בעז 21

New member
שלום,

1.סתם שאלה למה בחרתם דווקא לרכוש את mini remote ? ואיזה חברה אתה מייצג? 2.בכל אופן יש את : Ronkal . 3.ויש את REL . בברכה בעז.

ilusy

New member
תודה :)

האמת שניסינו כמה תוכנות - האחת - proxy remote של funk - יש לה ממשק יפה מאוד ( לדעתי) , אך מספר די גדול של תחנות win98 עשו בעיות בעבודה איתה - ה-office נתקע תוך כדי עבודה , לא ניתן לסגור תוכנות , אלא עם end task - היות וחצי מהתחנות אצלנו הינם win98 הדבר מן הסתם מעורר בעיה . כמו כן הרשיונות בתוכנה זו מחולקים פר master ( מחשב ששולט על מחשבים), ופר hosts מחשב נשלט . והמחיר יחסית יקר . אגב התמיכה שלהם אמרו שבעיות מסוג זה יכולות לקרות כאשר יש כרטיס מסך ישן . מחשבי xp לדוגמא לא עשו בעיות מסוג זה . dameaware mini remote control - הינה תוכנה שלמעשה מספקת את מה שאנו צריכים שהוא כמובן מתן שליטה מרחוק . המחיר שלה בהרבה יותר נמוך , ועד עכשיו מחשבי win98 לא נתקעו איתה . יש לציין שעדיין לא ניסינו אותה מספיק זמן . אבל בגדול היא נראית לי בהחלט מספקת . היא גם יותר זולה - והרישיון שלה הוא פר תומך ( כלומר מחשב המבצע השתלטות בלבד, ולא פר host ). בכל מקרה העניין עדיין לא סגור סופית , ואשמח לקבל הצעות נוספות - בעקרון אנו מחפשים תוכנת שליטה מרחוק לבערך 100-150 מחשבים . תודה :)

marvin2

New member
איזו גירסה ניסתם של פרוקסי?

לי יש בעבודה תחנות 95 פנטייום I וגם תחנות 98 שלא עשו כל בעיה. אולי בדקתם גירסה ישנה יחסית ? בכל אופן אני עבדתי גם פרוקסי וגם עם דאמור, ורמוט של פרוקסי יותר מהיר. (אתה בטוח שהרשיון הוא פר HOST ? נשמע מוזר)

ilusy

New member
גירסה - 5.0.2 -

התשלום עבור הרשיונות הינו - פר מספר תחנות שבהם נמצא ה-host ,לדוגמא - 25 תחנות - 675$ 50 תחנות - 1100$ וכו' לכל master (תוכנת שליטה ) יש תשלום נפרד של $88 . אני אנסה לבדוק שוב את עניין התקיעות במחשבים - שוב , לפי התמיכה שלהם דבר כזה יכול לקרות בכרטיסי מסך ישנים מסוג מסויים . תודה .

למעלה