רשיון

ליאת1231

New member
רשיון

לחברי הפורום שלום אולי תוכלו להפנות אותי לתקנות משרד התחבורה בנוגע לחולי אפילפסיה ?

ואני ארצה לשמוע מאנשים שעשו את זה

כבר... כאילו.. שעשו ת'תהליך המיוחד וכמה זמן בערך הכל לקח.. למה הטפסים שלי אצליהם כבר חודשיים!

יפעת 1 2

New member
את לא לבד.....

גם הטפסים שלי אצלם כבר חודשיים, מה שעשיתי התקשרתי למכון הרפואי לבטיחות בדרכים, השארתי שאלה בתא הקולי שלהם וענו לי ש''זה הגיע אליהם והם ישתדלו לזרז''.... טוב למה קשה לי להאמין לזה שהם יזרזו... בקיצור זה לוקח זמן אין מה לעשות, תתקשרי לשם גם תשאירי שאלה נראה מה יגידו לך. ערב טוב חברים

חייםלוי

Member
מנהל
נראה לי שפשוט צריכים להציק ולטלפן

לרשויות לעתים תכופות. בסה"כ זאת ביורוקרטיה והיא מתפקדת כך.

הקסום

New member
גם שלי..

אני מחכה לזימון של לבדיקות רפואיות הם שלחו לי פתק שנירולוג צריך לחתום עליו, הוא ושלחתי אני מחכה לתשובה מהם אז את לא לבד בעסק הזה.

sivanlior

New member
../images/Emo24.gifכן ככה זה אצלם .. ../images/Emo8.gif

בד"כ עדיף להתחיל את הפרוצדורה לרשיון חודשיים לפני שעוברת שנה להתקף האחרון כך זמן ההמתנה מתום שנה להתקף עד לאישור המיוחל קצר יותר... לליאור תעבור שנה מההתקף האחרון באוגוסט שזה אומר שנשלח את הטפסים כבר ביוני..
ושי מאי"ל כבר עבר את התהליך (יש לו רשיון בערך חודש..) כשהוא יבוא אני אפנה אותו לכאן. בכל מקרה כל מידע נוסף אפשר להשיג גם כאן בפורום.. וגם באי"ל. אחלה יום לכולם! אוהבת סיון.

אם אני הייתי יודעת שצריך רק שנה בלי

הייתי מתחילה את כל התהליך באוגוסט(יש לי שנה ממאי.. אבל אני גרה בקיבוץ ופה כל כיתה מתחילה ביחד ואז לא משלמים על רוב הדברים.. והתחלנו באוגוסט) אבל חשבתי שצריך שנתיים.. אז התחלתי רק לפני חודשיים... אם אני לא אתקשר לשם הטפסים סתם ישכבו שם?

sivanlior

New member
עדיף לך להתקשר

ולנדנד כי רק ככה תוכלי לזרז את העניין. אם לא תתקשרי הם יטפלו בזה בכל אופן, אך השאלה מתי... יום נעים

למעלה