רשיון נהיגה

רשיון נהיגה

אני כבר יותר משנה בלי התקפים ורוצה להתחיל ללמוד נהיגה. המידע שיש בפורום בשאלות הנפוצות לא מספקי ברור. האם מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד באמת? איפה מקבלים את הטפסים? מתי מתכנסת הוועדה והאם צריך גם להופיע בפניה? כמה זמן כל התהליך לוקח? ועוד ועוד

אני עשיתי תפרוצדורה הזאת לפני

איזה 4 שנים אני לא זוכר בדיוק, אבל לא צריך להופיע בפני ועדה. תקפוץ למשרד הרישוי בעיר שלך ותשאל שם. אתה צריך לחתום בבית משפט על מסמך שאתה מתחייב שאין לך התקפים וכאלה דברים, זה לא בעיה ממש זה סתם בירוקרטיה

והביקורת?

סיימתי את כל הפרוצדורה לפני שנה, ואישרו לי ללמוד נהיגה, בהתנייה של ביקורת עוד שנה. כיוון שלא פנו אלי, פניתי למשרד הרישוי ואני עדיין מחכה. התחלתי ללמוד נהיגה ואני באמצע, ואני חוששת שזה יעכב לי את הוצאת הרישיון.. מישהו יודע מה כוללת הביקורת (אישורים מעודכנים מרופא, הצהרה שלי או של עו"ד)? כמה זמן זה אמור לקחת ואם זה יהיה כך כל שנה? תודה.

היי סתוונית ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

בהצלחה בלימודי הנהיגה, ועוד יותר בהצלחה בטסט
שום דבר לא יעכב את רשיון הנהיגה אם את תציגי מסמכים שידרשו כגון: אישור מהנוירולוג שאין לך התקפי אפילפסיה מזה שנה ושאת מאוזנת. חתימה של עו"ד או של רשם בית משפט - על כך את מצהירה בשבועה את אומרת את האמת,וזה גם עולה כסף(זול יותר אצל רשם בימ"ש) אני לא מכירה את הפרוצדורה של הביקורת, אם לא פנו אליך, אך את פנית אליהם אני ממליצה לך להמשיך את לימודיך כרגיל,יכול להיות שהכוונה היא לביקורת שתהיה לך מדי כמה שנים לאחר שתקבלי את רשיון הנהיגה, זה תהליך שאותו עוברים מול נוירולוג ומול עו"ד ורשם מדי כמה שנים... נראה לי שזו הביקורת שהם מתכוונים אליה. בהצלחה ואם טעיתי אני מצטערת מאוד

תודה דינה

אני קוראת סמויה בפורום כבר כמה חודשים ומאד התרשמתי מהשיתוף של כולם והנכונות לעזור לאחרים. כשקראתי את השרשור שהתחלת לגבי העזיבה שלך הבנתי שהתחושה קצת אחרת, אבל חשוב לי לומר שגם כך נראה שהפורום נותן שירות חשוב למשתתפים- הפעילים והסמויים. שיהיה בהצלחה- לך ולכולנו.

כל שאלה בנושא אני אשמח לעזור:)

טופס ירוק יש? לא? תוציא כן? גש למשרד הרישוי(מה שקרוב אני ניראלי עדיף אחד מרכזי) ותן לפקידה שם בתור לתאוריה אחרי 10 ימים אתה חוזר וממלא עוד טפסים ואז אחרי חודשיים מקבל בדואר טופס שהניורולוג שלך ממלא וטופס לעורך דין.. אני הלכתי לפני חודש למשרד הרישיו לקבל ת'טופס ירוק שלי אחרי שלא אמרו לי כלום כבר 4 חודשים... ועכשיו אני לומדת לתאוריה.. לא היתה לי שום וועדה או משהו כזה..

הוא מקבל טופס ירוק ממשרד הרישוי?

זה מה שכתבת לו? וכשהוא עומד בתור לתיאוריה שיתן את הטופס הזה לפקידה?(למה שלא יחזיר את הטופס למשרד הרישוי?) בנוגע לעו"ד כתבתי כאן כמה פעמים שרשם בית משפט הרבה יותר זול מעו"ד. אני מאוד אודה לך אם תבדקי את התשובה שלך ותנסחי אותה כך שגם אני אוכל להבין אותה.

טופס ירוק מוציאים בחנות צילום כמה

שידוע לי(ותבואו נאים
כי מצלמים במקום)... אני חושבת שלכל משרד רישוי אזורי יש חנות צילום.. הראשון לא עולה כסף כמה שזכור לי(זה היה לפנישנה בערך.. אני מצטערת) אז תבררו איפה.. אני גרה ליד רחובות ונסעתי לרמלה להוציא טופס ירוק.. קיצר.. כן את הטופס נותנים לפקידה בטור לתאוריה.. ככה מורה לנהיגה אמר לי וככה גם במודיעין של משרד הרישוי! רשמתי עו"ד כי זה מה שכתוב שם אם אני לא טועה ואין לי מושג מה אנחנו עשינו דרך הקיבוץ מצאנו מישהו ואין לי מושג אפילו מי
אשמח לעזור אם יש עוד שאלות

למעלה