רשיון נהיגה

Master Boo

New member
רשיון נהיגה

יכול להיות שזה רק אני נדפקתי... הלכתי היום לעשות תיאוריה, והפקידה הנחמדה אמרה לי שהיא לא יכולה לאשר לי לעשות את המבחן כי יש לי בעיה. אמרה לי ללכת למשרד הרישוי או משהו בגנון. מה אני עושה עם זה? איזה אישורים צריך להביא וממי?

kipodkipod

New member
הם באמת עושים קצת בעיות

לפני שאתה ניגש לתיאוריה אתה צריך לעשות בדיקת עיניים ובדיקה אצל רופא כללי. אם אתה חולה סכרת אז הם שולחים את הטופס הירוק שלך ל"מכון הרפואי לבטיחות בדרכים" והוא זה שמחליט מי יכול לקבל רשיון ומי לא. אני יודע על שתי אפשרויות: או שהם שולחים טופס מיוחד לסוכרתיים בשביל שהרופא שלך ימלא, או שאתה צריך לעמוד בפני ועדה רפואית. בכל מקרה כל התהליך הזה לוקח זמן. אני אתן את עצמי לדוגמא ואומר כי אני חיכיתי חמישה חודשים שלמים מהיום שבו הפקדתי את הטופס הירוק בידיה של הפקידה במשרד הרישוי ועד שקיבלתי אותו סופית בדואר. רק לאחר שיש לך את הטופס הירוק עם האישור של המכון הרפואי לבטיחות בדרכים, רק אז אתה יכול לגשת לתיאוריה. ב א מ ת ב ע ס ה ! ! ! !

Master Boo

New member
OMG ../images/Emo10.gif

חמישה חודשים רק לתיאוריה? נראה לי כבר עדיף לוותר על רשיון וזהו... ושהלכתי לעשות את הבדיקות עיניים והכלליות, אמרתי שיש לי סכרת בלה בלה, והרופא שם חתם לי על הטופס של הבדיקות, שמצויין בו שאני חולה. הבאתי את הטופס הזה לפקידה של התיאוריה, והיא לא נתנה לי לעשות... אז מה עכשיו? אני שולח את זה למשרד הרישוי? הם שולחים לי טופס מיוחד? אני חייב ללכת לשם, או שאפשר לעשות את זה בטל'?

kipodkipod

New member
צריך להביא את הטופס למשרד הרישוי

שמעביר את התיק לבדיקה של המכון המרכזי לבטיחות בדרכים. המכון המרכזי כבר מחליט מה לעשות כל מקרה לגופו. בד"כ פשוט שולחים לך (3 חודשי המתנה אצלי) טופס למילוי ע"י הרופא שלך. הטופס הזה דורש עוד תשלום של משהו כמו תשעים שקל עבור הטיפול בתיק. אחרי שאתה משלם והרופא שלך ממלא, אתה שולח את זה במעטפה שהם מביאים לך. עכשיו יש עוד תקופת המתנה (2 חודשים במקרה שלי) עד שאתה מקבל את הטופס הירוק בחזרה בדואר. כמובן שבמקרה שאתה צריך לעמוד בפני ועדה (חבר שלי היה צריך) התשלום הוא כמה מאות שקלים (משהו כמו 500 אם אני לא טועה) אבל זמן ההמתנה דומה. (הוא גם חיכה 5 חודשים.) מ מ ש ב א ס ה ! ! !

Master Boo

New member
אתה רציני בקשר לכל זה?

fuck יא אללה טוב שיהיה... הכי באסה היא שהתחלתי כבר ללמוד, חשבתי שלא יעשו בעיות עם התיאוריה! עכשיו אני חייב להפסיק עם השיעורים עד דאני אסיים את כל העסק עם התיאוריה... איזה חרא של דבר. טוב, תודה בכל מקרה על המידע

המתוק3

New member
../images/Emo50.gifגם למי שיש

גם למי שיש לו כבר רשיון נהיגה, הוא חייב לבצע כל שנתיים בדיקות, אבל איך אומרים "גם זו לטובה..."

10shosh

New member
20 שנה סכרת ולמעל עשור רשיון

מעולם לא עשיתי שום בדיקה תקופתית כדי לחדש רשיון

המתוק3

New member
כנראה../images/Emo15.gif

כנראה נפלת מהמערכת... שלא ראו שאת סוכרתית, תתפללי שככה זה ימשיך,, אבל כמו שאנו יודעים,"לכל שבת יש מןצאי שבת".....

10shosh

New member
אולי ../images/Emo12.gif אבל זה לא מה שישבור אותי

לא לעשות רשיון בשביל זה למה -*8 יאללה אנשים סוכרת זה לא סוף העולם יש דברים יותר גרועים......... בחייאט תרגעו ותסתכלו סביביכם

למעלה