רשיון נהיגה וצבא

נו תענו

New member
רשיון נהיגה וצבא

שלום לכולם אני אמנם לא חולה אפילפסיה, אבל יש לי CAVERNOUS ANGIOMA (שאחד מהסימפטומים שלו יכול להיות אפילפסיה) שזה אומר שבאחד מהורידים במוח יש צביר דם בגודל של כמה מילימטרים. מישהוא מכיר ? האם יש פה עוד כאלה במצב שלי ? מהצבא קיבלתי פטור רפואי, למרות שהבריאות שלי תקינה אני לא נוטל תרופות ואני לא סובל מסימפטומים של זה, פשוט זה מקרה נדיר והצבא לא רצה לקחת סיכון שאני אתבע אותו אם יקרה לי משהוא (הצעתי שאני אחתום שאני לא אתבע, הם לא הסכימו) ואני עוד חשבתי ללכת לקרבי... לפני כמה ימים קיבלתי מכתב מהמכון לרפואה לבטיחות בדרכים שאני צריך להביא חות דעת מהרופא שלי וכן להגיש הצהרה על עויתות ("הצבא הלשין"). ואם לא יתלו לי את הרשיון. רציתי לציין שמעולם ב"ה לא היו לי התקפים אפילפטיים וכן אני לא סובל מסחרחורות או כאבי ראש, אבל מה לעשות שהצבא גם לא מלשין נכון, ומוסר עליי פרטים לא מדויקים. מה המשמעות של זה ? איזה מגבלות יש ? מה התהליך ? אם אני אסביר להם שאני לא סובל מאפילפסיה הם ינחו אותי לנפשי ? או שאני צפוי לתקפה של טרטורים ? איך אני פונה לרשם בימ"ש שלום ?? מי זה בכלל ? ולמה הם רוצים ממני 90 ש"ח ועוד 496 אם הם יזמנו אותי לבדיקות, על מה ??? זה יצא לי קצת מבולבל, אני קצת נבוך, מישהוא יכול/ה לעשות לי סדר בזה ? תודה רבה

שלום שלום

מידע על רשיון נהיגה ואפילפסיה ועל צה"ל ואפילפסיה יש באתר http://www.epilepsy.org.il/ אני מסכים איתך לגבי העוול בנושא התשלום לו נדרשים אנשים שממליא חולים ומאלצים אותם לשלם עוד ועוד. מעבר למידע באתר אני בטוח שיש בפורום חברים עם נסיון שיסייעו לך בהצלחה

qt1

New member
ברוך הבא../images/Emo39.gif

לא נראה לי שיקחו לך את הרשיון כי אין לך התקפים של אפילפסיה, לכל אדם יכולים להיות פתאום התקפים של אפילפסיה, גם לאדם בלי CAVERNOUS ANGIOMA! כל מה שאתה צריך לעשות זה לגשת לרופא המטפל ולקבל מכתב שבו כתוב שאין לך שום דבר, ממש כפי שכתבת בהודעה שלך כאן. אתה בריא וזהו. חבל שזה מה שקרה לך בצה"ל ואני מקווה שיש לך איזושהי מסגרת מעניינת היום, ברוך הבא

נו תענו

New member
תודה גם לך

כן אני היום מתכונן לאוניברסיטה בע"ה. בכלל אני פונה פה לכולם שלא יתיאשו ולא יכנסו לרחמים עצמיים, ושינסו להסתכל על הצדדים החיוביים ושינסו להבנות מדברים קשים, גם אני הייתי מאוד מבואס פעם על זה שאני לא יכול ללכת לקרבי (גם היום אני קצת מקנא בקרביים) אבל בכל זאת מתברר שלא הכל אנחנו יודעים בהתחלה ולפעמים דברים מתבהרים ובהמשך מתברר שמה שבהתחלה נראה כסיוט הוא בעצם מתנה מהקב"ה, ודברים מדהימים וגדולים יכולים לצמוח מדבר שהוא נראה רע (אני מצטער שאני יכול לפרט יותר מדי, אבל תאמינו לי שאני לא מדבר סתם). כל טוב לכולם.

qt1

New member
זו אמירה מאוד גדולה

ואני יודעת שיש אנשים שיתמכו בדברים שאתה כותב "אבל בכל זאת מתברר שלא הכל אנחנו יודעים בהתחלה ולפעמים דברים מתבהרים ובהמשך מתברר שמה שבהתחלה נראה כסיוט הוא בעצם מתנה מהקב"ה, ודברים מדהימים וגדולים יכולים לצמוח מדבר שהוא נראה רע" זה לא קשור לרחמים עצמיים או לבאסה, זה קשור לתובנות שלנו אולי לאמונה , אולי זו שאלה פילוסופית. בכל מקרה אני לא מאמינה במה שכתבת אבל אדם באמונתו יחייה. דווקא חבל שבחרת לא לפרט יותר מדי, אם יבוא לך פעם אז סבבה...

נו תענו

New member
יש פתגם שאומר

"המילה משבר מורכבת בסינית משני סימנים האחד "סכנה" השני "סיכוי" (ג'ון קנדי)
ועוד הערה הפס' הוא "וצדיק באמונתו יחיה". יום טוב

נו תענו

New member
עוד שאלה

למישהוא פה יש נסיון בפנייה למכון הרפואי לבטיוחת בדרכים ? רבש"ע, מה זה המערכת הקולית הזאת ?! מבוך כזה לא ראיתי אף פעם ! ל...לחץ 1 ל...לחץ 2 ל...3 וזה לא נגמר !!! לאף אחד אין נסיון בתהליך הזה ? איך אני פונה לרשם בימ"ש שלום ? תודה ויום טוב

qt1

New member
אתה לא צריך את הרשם

אתה צריך את המזכיר אל ביהמ"ש, אבל תגיע למזכירות האזרחית של ביהמ"ש ושם כבר יכוונו אותך , אתה צריך למלא תצהיר מול רשם כנראה ושם במזכירות האזרחית יסבירו לך איך התהליך מתבצע. זה לא הליך מסובך.

למעלה