רשיון לקטנוע

אלמוג241

New member
רשיון לקטנוע

ברצוני להוציא רשיון נהיגה על קטנוע.רציתי לדעת האם יש הבדל בעלות של כל שיעור נהיגה ביחס לקטנוע זאת אומרת האם עד 250 זה יצא יותר זול מעד 500?נדמה לי שאני יגש ל500 סמ"'ק. בנוסף יש לי רשיון נהיגה כשנה ו4 חודשים,האם זה אומר שאני פטור מתאוריה? ושאלה נוספת שחשובה לי מאוד-האם שיעור על אוטומט יותר זול מהילוכים או להפך?כי עדיף שיהיה כבר על הילוכים שיהיה אפשר ליסוע על שתי הסוגים. תודה מראש לכל העונים.

DuuGi

New member
אין דבר כזה עד 500 ו/או עד 250

כן אתה פתור מתיאוריה אבל צריך חותמת של משרד הרישוי אחרי שעשית בדיקת עניים יש שלוש דרגות : 1. עד 125 סמ"ק ו 14.6 כ"ס 2. עד 33 כ"ס (בדרך כלל עד 350 סמ"ק נכנס לקטגוריה) 3. ללא הגבלה ( רק אחרי שנה נסיון על 33 כ"ס, מבחן שליטה בלבד) המחיר אותו מחיר, עדיף כבר לעשות על אופנוע, יש מינמום שיעורים (אני חושב ש10-15 ) בהצלחה

t0rett0

New member
פטור מתאוריה ובדיקה רפואית כללית (לא עיניים)

שעור עולה כמו חצי כוח לי עלה 70 עד 500 מעל נראה לי עולה יותר קצת והילוכים או אוטומט אותו מחיר

DuuGi

New member
אל תכתוב דברים שאתה לא יודע

בדיקת עיניים בכל מקרה, בדיקת רופא רק אם עברו 3 שנים מבדיקה קודמת.

אלמוג241

New member
אוקיי...

הבנתי אני פטור מתאוריה בהצגת בדיקת עיניים.איך אני מוציא טופס ירוק? ובעקרון אני ב18 וחצי ולפי מה שדוגיי כתב אני יכול עד 350 סמ"ק?

DuuGi

New member
33 כ"ס

אין יותר מדידה בסמ"ק זה . תופס ירוק באחת מחנויות האופטיקה הרשומות באתר האינטרנט של משרד הרישוי.(לא עולה כסף) בדיקת עיניים עולה בין 20 (קומבינה עם המורה) ל-40 ש"ח אל תשלם יותר.

אלמוג241

New member
אחלה ועוד משהו

ה33 כ"ס זה פחות או יותר עד 500?או שזה פלוס מינוס סביבות ה350? בנוסף עם הטופס הירוק אני צריך אחרי הבדיקת עיניים לגשת למשרד הרישוי איפה שעושים תיאוריה והם יחתמו לי שאני לא צריך תאוריה,הבנתי נכון? ואנשים שלמדו נהיגה אצל מורה טוב מאיזור ראשון שמלמד בזול ויכולים לתת לי מספרים יהיה מעולה. באמת שאתם עוזרים בטירוף,תודה לכולם!!!

למעלה