רשיון לקטנוע

smach

New member
רשיון לקטנוע

שלום לכולם! כבר הרבה שנים שאני רוצה לעשות רשיון לקטנוע , הבעיה היא שאני מאוד נמוכה (קצת מתחת למטר וחצי) ואני יודעת שאני לא אצליח לגעת ברצפה..... רציתי לדעת בבקשה אם יש קטנועים נמוכים במיוחד שמתאימים לי ? ואם בגלל זה אני מוגבלת לנפח מנוע מסויים או שהכל אפשרי עבורי? תודה לכל העונים...

yohaim2

New member
יהיו קטנועים שיהיו גבוהים מדי עבורך

לדוגמא:המובי של קימקו. אני 1.76,שזה פחות או יותר ממוצע,ובינתיים הסתדרתי עם המובי,דיוק,הירואיזם,יורו MX,דינק 200 והג'וירייד. בכל מקרה,לכי לאולמות התצוגה של היבואנים,ושבי על הכלים. כך תוכלי לראות אם יש איזשהי בעיה עם הגובה שלך.

הפכתי ,חיפשתי ומצאת בשבילך את הקטנוע האידאלי!

בעיקר מבחינת גובה !

smach

New member
אני רוצה קטנוע של 125/250 סמ"ק

יש מצב שאני אמצא?

הוספה מאוד מתאימה...

אבל לכי לעופר אבניר לבדוק את הוספה...אם לא יתאים יש שם מגוון עצום של דגמים שיוכלו להתאים לך. כמו קימקו agility והרואיזם...

e-shfiyut

New member
האגיליטי הוא די גבוה.

וההרואיזם פחות, אבל אני תוהה אם פחות ממטר וחצי יספיקו...

e-shfiyut

New member
המושב באותו גובה כמו בקטנועים אחרים.

הוא סתם נראה צעצוע.

ani41

New member
רשימות אופנועים מסודרים לפי גובה מושב באתר זה

http://motorcycles.about.com/od/basicsofmotorcycling/a/seatheights.htm אני חושב שיש אפנועים של סוזוקי שיתאימו לך בהצלחה עמי

ocwatcher

New member
האפשרות האידיאלית עבורך..

מאחר ואת מעוניינת בנפחים גדולים מ50 סמק sym MIO 100 ( בהנחה שהצרכים שלך הם עירוניים )

ונוס64

New member
נצל"ש

רק שאלה למה צריך להגיע לריצפה שאתה על אופנוע/קטנוע??? כי אישית שלמדתי רכיבה על DR350 לא הגעתי לריצפה מבלי להשעין את האופנוע על הצד וזה לא ממש הפריע לי... כמובן שאם הוא כבד מידי אז זה בעיה... בקיצור לי אישית אין הרבה ניסיון רכיבה אבל אם מישהו ותיק יוכל להסביר לי למה אני חייב להגיע לריצפה שהאופנוע/קטנוע עומד ישר אני ישמח לדעת. תודה מראש לכולם. אני.

ביטחון...

כששתי הרגלים על הקרקע זה מעלה את הביטחון העצמי ועוזר בשליטה על הכלי בכל מיני מצבים...

למעלה