רשיון טרקטור...

רשיון טרקטור...

מאיזה גיל? על איזה כלים אפשר ללמוד? מחירי שיעורים,תיאוריה,ביטוח,טסט? איך הרנג'ר של פולאריס והמיול של קוואסקי? האם הם יכולים לגרור עגלה עם אופנוע ים? הרבה תודה מראש

תשובות

- 16 - טרקטורים (מה זה השאלה הזאת ?!) - לא כמו באוטו, אלא ב"חבילה", אתה חייב לעשות 40 שעות לימוד בכיתה ולא חייב אף שעה מעשית, אבל כדאי להתאמן (אלא אם כן אתה מושבניק) - יש לי ריינג'ר, יכול לגרור אופנוע ים בלי הרבה מאמץ. זהו

ninja1

New member
מה אתה מדבר שטויות

יש חובה של 10 שעות בכיתה (ז"א תאורתית) ו-5 שיעורי נהיגה מעשית (מנימום) אתה בטוח שהריינג'ר שלך "סוחב" אופנוע ים ואת עצמו ועוד בשטח? נראה לי תמוהה. אבל ה-TOMCAR שלי אוכל אותך ובגדול

אתה מבלבל בשכל...

החובת לימוד בכיתה היא של 40 שעות, וישנה חובה לשיעור מעשי, אבל אם אתה יודע לנהוג המורה לא ישאיר אותך ויגיש אותך לטסט. אני לא מאמין שאני קורא את השטויות שלך חתיכת צפונבון מפונק, אנחנו קנינו את הריינג'ר כי יש לנו שטחים חקלאיים לטפל, לא בשביל תחרויות. - בקשר לסחיבה, אני לא אדבר שטויות כמוך, אלא אני אפנה אותך לאתר של פולאריס, שם הם מפנים לחברה חיצונית שערכה ניסויים על הריינג'ר ומראה את כוח הסחיבה שלו, אני גם רואה שבחיים לא נסעת על ריינג'ר אם אתה חושב שאין לו סחיבה, נסה להעמיס עליו חצי טון שקי דשן ולנסוע בכביש בינעירוני עם עגלה רתומה אליו עם הטומקאר. במהירות הטומקאר לוקח, אין ספק.

ninja1

New member
תקשיב

אני לא באתי לריב איתך ואני לא יודע איפה למדת נהיגה על טרקטור ואולי כדאי שתלך למורה שלך לנהיגה ותשאל אותו מה החוק אומר בדיוק. לא באמת ליגלגתי על הריינג'ר ,הריינג'ר הוא כלי מהיר (לפי מה שהבנתי רק ה4X4) אבל לא ידעתי שהוא חזק. נ.ב נסה להגיע בגישה רגועה קצת יותר ולא תצטרך ללכלך על אנשים.

גם אני לא באתי לריב, פשוט כבר

שמעתי מיותר מדי אנשים שלא מבינים מהחים שלהם שטויות.. בקשר למורה שלי לנהיגה, למדנו כולנו בקבוצה מושבניקים שנוהגים על טרקטורים כבר הרבה מאוד שנים, אז סלאלום עם עגלה וזינוק בעליה זה לא הבעיה.. והוא יודע את זה, אז לא חושב שצריך להשאיר אותנו - אלא לראות אם אנחנו מוכנים לטסט. כל הריינג'רים נוסעים באותה מהירות של בערך 80 במישור, ומכיוון שאורך הבוכנה במנוע הזה ארוך מהרגיל נוצר מומנט גבוה מאוד. מצטער אם נעלבת מההערה האישית, אני לא גולש לזה בדר"כ, פשוט עיצבן ה - "אתה בטוח שהריינג'ר שלך "סוחב" אופנוע ים ואת עצמו ועוד בשטח?" הכל ברוח טובה, עומר

omribe

New member
ריינג'ר נוסע 80 קמ"ש?...

היצרן אומר 65 קמ"ש, וכך גם היבואן.

גם האתר של פולאריס..

מדדו לי עם טרקטורון אחר שנסע לידי, היה 75-80 במישור... אבל הרעש...

miki993

New member
זהוא כלי טוב עד......

היה לי כלי כזה כ שנה לא למישחקים לעבודה .הכלי הזה ניגמר לאחר 500 600 שעות עבודה. ואז צריך משכנתה לחזיק אותו

אני ב-50 אז עוד יש זמן...

הוא הגיע למצב כזה אחרי תחזוקה או שהזנחת/נפלת על אחד גרוע ? אני מפחד שלי זה יקרה...

ninja1

New member
נ.ב.

אני למדתי במסגרת קורס (בד"כ זה ככה) 1300 ש"ח (כולל טסט) תיאוריה 113 ש"ח ביטוח זה משתנה אני משלם 800 ש"ח לשנה

למעלה