רשיון בינלאומי

Julia012

New member
רשיון בינלאומי

אם קבלתי רשיון רק לפני שבועיים האם אני יכולה לבקש רשיון בינלאמי?

Netanel17

New member
לא

"לא יינתן רשיון נהיגה בינלאומי לנהג חדש שנדרש לו מלווה" לפי ציטוט מאתר משרד התחבורה. תאלצי לחכות עוד חודשים וחצי.

dan987

New member
תיקון

הגדרתך נכונה, אך לא הבנת אותה. היא לא צריכה לחכות חודשיים וחצי, אלא שנתיים. תקופת הנהג החדש היא שנתיים!. חלק מהמדינות מתירות נהיגה מגיל 18, וחלק מגיל מאוחר יותר, כל מדינה לגופה.

Netanel17

New member
כמובן שזה תלוי במדינה אליה אתה מגיע

יש מדינות שאפשר לנהוג בהם רק מגיל 18. אז גם אם יש לך רשיון נהיגה בינלאומי, לא תוכל לנהוג באותן מדינות. היא שאלה בנוגע לרשיון נהיגה בינלאומי. רשיון נהיגה בינלאומי אפשר להוציא בישראל כל אחד שיש לו רשיון שתקופת המלווה שלו נגמרה, כלומר 3 חודשים אחרי הוצאת הרשיון.

be_roo

New member
הוצאת רשיון נהיגה בינ"ל אינה תלויה

במדינה בה רוצים לנהוג, הרשיון מוצא כאן בארץ, וכאמור ניתן לכל מי שמחזיק ברישון נהיגה ישראלי, גם נהגים חדשים, פרט לנהגים בתקופת המלווה. השימוש ברשיון הנ"ל אכן כפוף לחוקי המדינה בה רוצים לנהוג, בדיוק כמו שבישראל בן 16 שהוציא רשיון בארה"ב לא יכול לנהוג, אף על פי שרשיון אמריקאי מוכר בארץ.

Julia012

New member
אם תקופת המלווה מסתיימת ב-18.03

ואני טסה לארצות הברית ב-12.03 - אז אני טסה בלי רישיון? הגיל שלי הרבה יותר מ-18 ...

Daemonlior

New member
חיובי..

ולפי מיטב הבנתי, את עדיין עם הרישיון הזמני.. הוא לא תקף.. תחכי לפלסטיק..

Daemonlior

New member
נצל"ש.. ../images/Emo32.gif

איפה באמת אני יכול למצוא מידע על גיל מינימלי להשכרת רכב במדינה בה אני רוצה לבקר?

be_roo

New member
זה לא עניין של המדינה, אלא של חברת

ההשכרה. באופן כללי, קשה מאוד למצוא במערב אירופה וארה"ב חברה שמשכירה לנהגים מתחת לגיל 24, אני לא יודעת לגבי מדינות אחרות. כמובן שתמיד יכול להיות שיש חברה שתסכים (המחיר מן הסתם בהתאם), בשביל זה יש את גוגל וסוכני נסיעות שאולי יש להם מידע.

למעלה