רשות השידור

• פותח הנושא ipt
  • פורסם בתאריך

ipt

New member
רשות השידור

מה התנועה לאיכות השלטון עושה או תעשה בקשר לפוליטיזציה של רשות השידור הרי אנחנו התושבים ממנים אותה האם מכחינה חוקית אפשר להחליט לא לשלם את האגרה עד שלא יהפכו אותה לרשות ציבורית ולא רשות פוליטית כפי שהיא היום?

drno

New member
מי בעצם מממן את העמותה שלכם?

איפה אפשר לקבל עותק של הדוחות הכספיים שלכם?

תשובה

מימון- התנועה כעקרון אינה מוכנה ולא מקבלת סיוע מהמערכת השלטונית. היא מתבססת על תרומות של קרנות , של אנשים פרטיים בארץ ובחו"ל ודמי חבר של אלפי חברי התנועה. כל פעולות התנועה שקופות ואת הדוחות הכספיים תוכל לראות אצל רשם העמותות.

drno

New member
לא קיבלתי תשובה ראויה

מיהן אותן קרנות? האם הקרן החדשה נמנית עליהן? כמה מתוך התקציב שלכם מגיע מדמי חבר וכמה מתרומות? כמה (שיעור) תרומות מגיעות מאירופה? מיהם האנשים הפרטיים התורמים לכם? אסתפק ב 3-4 שמות בולטים. האם לא ניתן לקבל במשרדי העמותה שלכם העתק של הדוחות + מידע מפורט על זהות התורמים?

אתה מוזמן למשרדי התנועה

אנא קבע פגישה עם מנכ"ל התנועה מר אלי סולם 025000073 במשרדי התנועה . בפגישה יוצגו בפניך הדוחות הכספים של התנועה ותקבל תשובה לשאלותיך. בברכה שוקי לבנון

randomword

New member
שאלות נוספות

האם התנועה נקטה בצעדי מחאה כאשר ראש הממשלה העביר את רשות השידור תחת סמכותו? האם התנועה מוחה כנגד הפעולות הפוליטיות של בראל?

randomword

New member
בכיף, אגב שוקי שלחתי מייל ליוסי ו..

שלחתי לו מייל לגבי זה שישבץ אותי לאחד הסניפים כמו שאמרת לי שכדאי לי לעשות והוא לא חזר אליי שלחתי לו את המייל ביום שבת בערב

רשות השידור - חיונית!

חשוב לא לשפוך את התינוק עם המים! לשנות את הרגולציה שנוגעת לרשות השידור הוא עניין חיוני - גם היום רשות השידור מוגדרת כרשות ציבורית, ובכל זאת היא נגועה בפוליטיקה עד צוואר. יחד עם צריך לעמוד על זה שהשידור הציבורי יימשך! אחרת נקבל שידור שכולו משרת את חברות הענק וודמגוגיה ששום פוליטיזציה לא תוכל לה!

למעלה