רשומה חדשה בבלוג

ranch22

New member
רשומה חדשה בבלוג

יאללה..הוא כנראה התחיל להשקיע אבל לזה לא ציפיתי...

ayaliar

Well-known member
תודה../images/Emo140.gif

קניתי אופניים לפני כמה שנים כי כל הזכרונות שהיו לי על אופניים היו מהילדות. ירדתי למטה, עם האופניים החדשים שלי, בהתלהבות כזו שאני הולכת עכשיו לרכב בפארק לפחות שעה. אחרי 10 דקות(!!) לא יכולתי להרגיש את הרגליים שלי יותר, היה לי קשה אפילו לרכב חזרה הביתה (שזה עוד איזה 3 דקות) החזרתי את האופניים למקום ומאז לא נגעתי בהם
אני מקווה שיום אחד תהיה לי מספיק מוטיבציה להכניס את עצמי לכושר ולנסות שוב לרכב עליהם כי יש משהו מאד מרגיע באופניים ובפארקים, ואני לגמרי יכולה להתחבר לכל מה שהוא מתאר ברשומה הזו.

זה החזיר אותי לגעגועים לאופניים

הישנים שלי
אבל נדמה לי ששכחתי איך לרכב מרוב שכמה שנים טובות לא רכבתי. נראה לי שאפול על השניה שאעלה על האופניים... חחח כי באמת לפני כמה חודשים ניסיתי לרכב ונפלתי...

וידוי

אני ךא יודעת לרכֹב על אופניים... היו לי אופניים רק בכיתה א'... ואני לא יודעת לרכּב בלי גלגלי עזר... חהחהחה רשומה מדהימה... אחרי היום הנוראי שהיה לי הייתי זקוקה לה...

זה משתפר...

אם לא הייתה קיימת המתמטיקה הכל היה יותר טוב- זה בטוחחח!!!! ותודה על הדאגהה!!!

inbalip

New member
אופניים

אני אחרי שלא נסעתי על אופניים כבר שנים החלטתי ביום כיפור מכיוון שהייתי אצל ההורים שלי בהוד השרון לקחת מאחותי את האופניים ולסוע הביתה להרצליה למרות שאני מכירה היטב את הדרך אכשיהוי הסתבכתי בדרך בסוף יצא שנסעתי בדרך הכי ארוכה שניתן הגעתי הביתה בערך 4 שעות אחרי שיצאתי והייתי אדומה כמו עגבניה מאז אני מפחדת לקחת שוב את האופניים כי תמיד אני הולכת לאיבוד בכל מקום. יום נפלא

למעלה