רררררר...

~*~gaL

New member
רררררר...

טוף - נתחיל בהתנצלות! סורי שאני לא פה הרבה בימים האחרונים - מבחנים, שיעורים, בלה, בלה, בלה אני משתגעת פה! ואפילו שיש לי מחר מבחן (באנגלית למי שמתעניין) באתי. נקודות לציון: -אתמול, העברתי ב-23:00 לערוץ 10, לראות ג´ורדן, כרגיל, וזה נגמר איזה 3 דקות אחרי שהעברתי. למה?? למה?? מה קרה?! אין לכם מושג כמה התעצבנתי.. אז מישהו ראה ומוכן להגיד לי מה היה?.. -יופי שערוץ 3 לא מתבלבל בפרומואים של דרו קארי, ממש יופי. -אם כבר דרו קארי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לואיס לואיס לואיס! אני פשוט לא יכולה בלי הבן אדם הזה! הי נידס טו רול דה וורלד! -משמרת שלישית: ענק, פשוט ענק ענק ענק. איזו צמרמורת עברה בי כשג´ו נפגע, וכשהכבאי ההוא נפל מהסולם. -יש ביום שבת אי. אר.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחזיקו אותי!! -יש לי בעיה (רק אחת?! כן כן אני יודעת) ואני צריכה את עזרתכם אנשים: כמו שהבנתם בנקודת ציון הקודמת, יש ביום שבת אי. אר. עכשיו, זה ב-22:00 הרי, נכון? מה יש בערוץ 11 ב-22:00? נכון! CSI! כן, כן, אני מקליטה אי. אר., אבל כולנו יודעים שערוץ 3 לא יתחיל את אי. אר. ב-22:00, בעוד שערוץ 11 יתחיל את CSI ב22:00, ואז יתבזבז לי מקום בקלטת סתם. אני רוצה לנסות לשמור 4 פרקים של אי. אר. בכל קלטת, ולא 3, ואם הקלטת סתם תקליט לי מה שמשודר לפני אי. אר. יתבזבז לי המקום. אז מחר (אחרי המבחן) אני אעשה ניסוי, ואני אקח את הקלטות אי. אר. האחרות שלי, שבהן יש 3 פרקים, ואני אנסה להקליט בהן פרק רביעי. הרי הקלטות הקודמות שלי הן מהתקופה שאי. אר. שודרה ב2:50, אז יש לי את הסוף של חברים גם - שזה חופף את הסוף של משמרת שלישית שתשודר לפני אי. אר. בשבת, ואז נראה אם הפרק יכנס. אם לא, יש לכם הצעות למה אני אעשה ביום שבת?.. -עוד משהו בקשר לשבת: אי. אר., משמרת שלישית ו-CSI באותו היום..?! הא! הא הא הא! מצטערת אם לא הבנתם משהו (או כמה דברים..), או אם יש שגיאות, הפאסט פרפקט סימפל והפרזנט פרפקט סימפל מבלבלים לי את הראש.. אני רוצה שהסיוט הזה של המבחן כבר יגמר.. gal. נ.ב. green lantern? מזל טוב! נעים להכיר..

חיפושיט

New member
לואיס לשלטון!

הבן אדם הכי ענק שיש.. הוא פשוט הגאון הקומי הכי מוכשר! ובמיוחד בשל מי השורה.. אח לואיס.., או לואיס או לואיס.. MARRY ME!!

~*~gaL

New member
../images/Emo15.gif!

מה קורה איתך?? נחשי מה יש לי מחר? נחשי! כן! מבחן! איזו הפתעה הא?! טוב, נכנסתי בכל זאת לכאן.. ובאמת ריאן בשל מי השורה זה משהו מיוחד, אבל גם קולין ככה. פשוט אי אפשר להחליט מי יותר טוב מביניהם.. והדמות שלו בדרו קארי (לואיס) היא כל כך גאונית (למרות שכל הדמויות שם גאוניות).. טוב, בהצלחה לי מחר! אני חוזרת ללמוד.. נ.ב. קיבלת את המסר שלי או שהמחשב שלי פשוט התנהג כהרגלו ונדפק וזה לא נשלח?..

ראיתם אתמול את The Hype?

היו שני קטעים ממש גדולים, אחד פרודיה על ER וריכוז הבעיות הפנומנלי של העונה הקודמת והשני פרודיה על "הבית הלבן" שנקראה West Wing High ובה העלילה מתרחשת בבי"ס תיכון. זה היה היסטרי!

~*~gaL

New member
כן כן!

וזה היה פשוט בלתי יאמן - שניה לפני הפרודיה על אי. אר. העברתי לערוץ 3. ממש בזמן! :)

Lizz

New member
אם מדובר

על הקטע שבו בנטון וקרטר קופצים אחד לזרועות השני וד"ר גרין בהריון, את יכולה לנחש מה זה עושה לסלאשרית חובבת mpreg שכמוני. :)

למעלה