ררררררררר!!!

myauuuuu

New member
ררררררררר!!!

אוי שוב שלום!!! מה שלומכם??? טוב אז עשיתי קצת בירורים... ניצלנו!!!! לא מבטלים תתוכנית!!!!!! אני כבר לא יכולתי לדמיין לעצמי מה זה שבת בערב בלי בחבר´הלכים!!!! אאאאאאאהההההההההה! אפילו לחשוב על זה מפחיד אותי!!! אה דרך אגב, מי ששאל.... בריאן ורק בריאן!!! (אול דיי לונג!!!!!) ציטוט מפי הקדוש מכולם!!!!: I DONT BELIEVE IN LOVE I BELIEVE IN FUCKING ITS HONEST ITS OFFICIENT YOU GET IN AND OUT THE MAXIMUM OF PLEASURE AND THE MINIMUM OF BULLSHT משפט שימושי לא???? רררררררררררררררררררררררררררר מתה עליו!!! אה כן שלום אני ג´ני! :))) טוב נוסיף גם תמונה של היפה מכולם!!! ביי אנשים

maayan15

New member
שלום לך....

בהחלט..המשפט היפה מכולם מהבן אדם הכי יפה בעולם..... תיקון קל YOU GET IN AND OUT WITA A MAXIMUM OF PLEASURE AND A MINIMUM... ואם כבר ציינת שאת אוהבת את בריאן (שהוא ד"א..בעלי....אז תשמרי על הידיים שלך לעצמך
)... תגידי לי בבקשה (הלוואי, אמן, אינשאללה) שאת שונאת את ג´סטין.... אז, מה דעתך על ג´סטין?

netaK

New member
מעיין...

די כבר לנסות לגרור אנשים לצד האפל והנוראי של שונאי ג´טסין אוהבי מייקל!!!!!!

netaK

New member
תראי איזה יופי...

איך מתכחשים לכזה דבר מדהים?

maayan15

New member
חס וחסה!!!

אני? גוררת?....מה פתאום...אני לא עושה דברים כאלה....אני שואלת עם היא כבר נמצאת בצד "האפל"....לא גוררת אותה לשם...... ועוד דבר, אפשר!!...תאמיני לי שאפשר (ואפילו רצוי) להיתכחש לדבר הזה...

חס וכרפס!

שמעיין תגרור אנשים לצד הזוועתי שאוהב את החמור ואת בריאן??? *בהלם, בשוק, בפאניקה*

למעלה