108KG WET זה הכול? זה מה שה-VOR שוקל???
M MAX D New member 20/8/04 #22 108KG WET ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זה הכול? זה מה שה-VOR שוקל???
108KG WET ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זה הכול? זה מה שה-VOR שוקל???
כRובי New member 22/8/04 #25 לא שזו הסיבה אבל... אם הם נשקלים ב"טוב", יש לבחון את נפח מילי הדלק (אני אחסוך לך: של ה-VOR קטן ב-3 ליטרים משל האחרים)
לא שזו הסיבה אבל... אם הם נשקלים ב"טוב", יש לבחון את נפח מילי הדלק (אני אחסוך לך: של ה-VOR קטן ב-3 ליטרים משל האחרים)
M MexMex New member 20/8/04 #23 עכשיו, אחרי שקראתי ת'כתבה... בכלל מעצבנת אותי השיחה עם מוטו-איטליה... מישהו מצטרף אלי לשוד קטן הלילה? כולה כמה סורגים... אני לוקח ת'אדי סיל רפליקה, אתם יכולים לבחור SMR450 או SMR570 (או את שניהם). טנדר ושתייה עליי M.
עכשיו, אחרי שקראתי ת'כתבה... בכלל מעצבנת אותי השיחה עם מוטו-איטליה... מישהו מצטרף אלי לשוד קטן הלילה? כולה כמה סורגים... אני לוקח ת'אדי סיל רפליקה, אתם יכולים לבחור SMR450 או SMR570 (או את שניהם). טנדר ושתייה עליי M.
M MexMex New member 20/8/04 #14 לא רק אתה... יפה הוא לא. נחשק הוא כן. ועכשיו, אחרי שהבהרנו ת'נקודה הזאת, תעזור לשחר להרכיב את המשלוח שיקבל באדיבות הפייה.... M.
לא רק אתה... יפה הוא לא. נחשק הוא כן. ועכשיו, אחרי שהבהרנו ת'נקודה הזאת, תעזור לשחר להרכיב את המשלוח שיקבל באדיבות הפייה.... M.