רררררררררררר.......................

MexMex

New member
רררררררררררר.......................

הלו...אפשר לדבר עם MEXMEX? בטח סניור.... הי מקסמקס, מדברים ממוטו-איטליה...יש לנו פה משהו שחשבנו שיכול לעניין אותך.. מה חדש? את ההסקי SMR450 והSMR570 כבר ראיתי הרי... לא, כך הקול בצד השני. לא מה שראית. הגיע איזה אחד חדש, לא שחור אפילו. יותר מזה, יש לו חישוקים יותר רחבים ובצבע כחול בכלל... רגע, רגע...אין לו מערכת תאורה וכאלו, נכון? נכון... ו...כתוב עליו "אדי סיל רפליקה" אולי? אה, כן...זה SMR630R, או משהו כזה....המון טיטניום, המון דברים מיוחדים כאלו, כך הטמבלים שבכלל לא יודעים מה הביאו... וכמה הוא עולה, אם אפשר לשאול? מממממממ...........220,000 פזו. מחיר בשבילך...(לסבר את האוזן, זה כמו MV אוגוסטה חדש...) עשרים-אלף-דולר. בלי עודף.
שישרפו השערות בתחת, למקסיקני שיקנה אותו ולא ידע מה לעשות עם הדבר הזה, שמבחינתי לפחות, עומד מדרגה אחת מעל NOX... ובטח החולרעות אפילו לא יביאו אותו מחרתיים למירוץ, שנוכל לשזוף, כי הם יפחדו שישרט.... רררררררררררררררר............

MAX D

New member
../images/Emo46.gif למה לי אין כאלו שיחות?

רק תתקשרו להציע...

MexMex

New member
תאמין לי, יותר עדיף שלא...

מה טוב יוצא משיחה כזאת? חלומות בהקיץ, זה מה שיוצא...
M.

MAX D

New member
מתאים לי חלומות כאלה-

מה עדיף, לחלום על XR משופר או על זה?

שחרלרט

New member
זה רק אני

או שהאופנוע הזה מכוער בצרחות? בסדר, ה-NOX שחור, אז לא רואים פרטים וגם... זה NOX. אבל תגדילו רגע את התמונה, תסתכלו לעצמכם בעיניים ותודו: הוא מגעיל. מעצבי הסקווארנה, קדימה לקורס בעיצוב אצל האח הקטן - הוסאברגץ או האח הגדול - KTM. FUNGAS מהמחשב של שחר

שחרלרט

New member
וכן, אני יודע

שהאופנוע אלוף עולם. הוא עדיין דוחה. מקס מקס, מזל שאין לך כסף לקנות אותו...

שחרלרט

New member
תפסיק, תפסיק לזיין בשכל

אתה מנסה להגיד שאתה חושב שההאסקי הזה יפה? תזכיר לי לתת לך טלפון של אופטימטריסט טוב.

MexMex

New member
מה זה????

טיזרים שמיזרים... תמשיך להעלות את שאר הכתבה במטותא.... רב תודות M.

למעלה