רק

mcrlz

New member
רק

רציתי להגיד שאני יוצאת היום לקורס מדריכים זאת אומרת שלא תשמעו ממני שבועעים וחצי אני חוזרת ב2 לאוגוסט ביייי

eranmc

New member
אוף אני כבר מתגעגע

ולבשתי את החולצה והמכנסיים שאמרת לי. בינתייים הצלם לא בא. ואל תשאלו אין מים בב"ש!!! לא התלקחתי בבוקר!!!!! אני שונא את העיר הזאאאת

omris

New member
מה?? למה אין מים???? ותיזהר שלא

ייבשו אותך ולא יגיעו .. בגלל החום ..... As you can prob. see/feel נו מילא .. תהנה

eranmc

New member
זהו הוא בא וצילם

היה לי 10 דקות להתלבש שוב, לשים עדשות, לסדר את השיער, לסדר את הפוסטרים שנפלו ואת החדר שהספיק להתבלגאן ב4 השעות האחרונות :)

omris

New member
ערן, אתה חייב לעשות משהו כדי לעורר

את הפורום!!! הפורומים האחרים יותר פעילים מזה! :) העלתי שאלה בפורום של חברים (שגם שם אני חבר) לפני כמה דקות ודקה אפילו לא אחרי זה כבר ענו לי לשאלה
SOOOOOOOOOOO ............?????????????????.

eranmc

New member
אני לא קוסם

ואתה באמת צודק בפורום מייקל אותו דבר. יש שם הצפה אני לא מצליח להשתלט עליהם כבר. פשוט אין מספיק מעריצים כמו שאמרתי לך ואעד שאני מוצא מישהו הוא כבר בפורום או מתבייש מלכתוב. הכמות פה עדיין מכפילה את הכמות של MC ISRAEL אבל עדיין עלובה ביותר. ד"א פורום מדונה יותר צולע
(או שכבר לא
) יאללה אולי מעריב לנוער ופנאי פלוס יעזורו לי. ואמן שמראיה תוציא כבר את האלבום שלה ככה אולי יהיה עוד כמה מעריצים.

roimc

New member
ערן רציני איתך

יבש פה כמו בנגב אני מתחיל להרגיש כמו במושב של עמרי!!! עשה משהו!! תציל אותנו מהתייבשות בחמסין הזה!! חוץ מזה - עומרי - רק שתדע שגם בפורום סקיטבורדים יש מלא הודעות כל דקה ומשעמם שם יותר מהפורום של מייקל ג´קסון ככה שהצפה לא מבטיחה משהו מעניין! (אלא אם כן לדבר על ילדים בני 15 בלי שערות בבית שחי נשמע לך כיף).

roimc

New member
חח לי היה קצת שנולדתי!!

הוא בטוח מוריד משם ולא רק זה הוא עושה את זה עם שעווה כי שים לב איך זה נקי וחלק. אעליק בן 15 בלי שערות.

roimc

New member
ברור

כי הוא מוריד (אם עם סכין גילוח או עם שעווה) ותאמיני לי שאין דבר כזה ילד בן 15 או 17 בלי שערות אלא אם כן שיודה שהוא חייזר.

Sharonnn

New member
אז זהו, שלא!

הילד נטול שערות, ברצינות, הוא הילד הכי לא שעיר שאני מכירה! תאמין לי שהוא לא מוריד, הוא מחכה שיצמח לו שיער! אני יודעת...

eranmc

New member
פעם מישהו אמר לי שמי ש...

מי שהוא ממש חלק יכול להיות שהוא עקר מיני.

omris

New member
איך הגעתם לשיחה הזאת?:) ערן, נכון

שאמרתי שהפורום קצת לא עירני אבל השיחות האלה לא ממש מעוררות אותו

roimc

New member
זו אשמתו של ערן!!!

לדעתו הפורום היה יבש היום!!!

למעלה