רק

סוף סוף...

סיימי לארוז מה איתכם אני לא משהו משעמם!!!!!!!! טוב אם גם לכם משעמם בטירוף תתכתבו איתי פליזזזזז יש לי קישור זה מלא משחקים רק בישבילכם מיוחד

ג ב ש ו ש

New member
מאמי,את לא יכולה לפתוח הודעה../images/Emo88.gif

חדשה על כל דבר שיש לך להגיד. את צריכה ללמוד לשרשר ולהגיב למקומות הנכונים

ג ב ש ו ש

New member
זה מפריע כי יש פה תקנון../images/Emo88.gif

חוקים וסדר כמו בכל פורום. העניין הוא שאם יש לך משהו לרשום שהוא לא קשור לנינט אז שירשור ה-
הם המקום הנכון לזה וכו'..

ג ב ש ו ש

New member
לא לעורר פה מריבות../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

הסברנו לך בצורה יפה,לא צריך ישר להתעצבן..

l a h a v100

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ילדה תעשי טובה עופי לנו מהפורום באמא שלך. מורידה ת'רמה של הפורום לאפס בסוף יחשבו שאנחנו באמת פורום פקאצות בנות 5. טוב מה אני בכלל רב עם ילדה בת 5
. פשוט תמצאי עיסוקים אחרים חמודה
וכמה פעמים להסביר לך שאני בן?!

אתה יודע מה אני הילך...

לא בא לי להעליב ילד בן 3 תגיד החלפת תיתול כי מפה מריחים כמה שאתה מסריח! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טמבל!חחחח אוי סליחה העלבתי אותך מסכן קטן!!! לא נורא כי אותך אפשר להעליב תמידדדדד חחחחחחחחחח חנוןן! סליחה עוד פעם העלבתי אותך אוי לא נורא מקסימום תישבור את המשקפיים ולך לעשות שעוריםםם חנוווווון! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Barefoott

New member
תגידי מה את חשה?../images/Emo126.gif

את כולה יומיים פה ולא ניראה לי שזה הולך להחזיק מעמד עוד הרבה זמן. אז תרגיעי את הדיבור שלך ..

תרגיע ת'מילים שך!...

יאללה גם כן חנון 2 כולם פה סתומים לאללה תגידו מה יש לכם אהההה קצת שכל לא חסר חחחחחחחחחח ביי סתומים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

l a h a v100

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ילדת מבחנה

מטומטמת! זו בת!!!!!!!!! לבנים היא קוראת בנות ולבנות בנים.

l a h a v100

New member
יואאאאאאאאאאאאאאאאא

אאניייייייייייייייייייייייייי בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זכרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה