רק 12 מנדטים???

מאי לי

New member
רק 12 מנדטים???

לא שאני מתיימרת להבין יותר טוב מכל עורכי הסקרים למיניהם , אבל התחושה שאני מקבלת במשך תקופה די ארוכה היא שיש סחף אדיר של הציבור החילוני בעיקר מכוון מאוכזבי השמאל לכוון המפלגה שלכם שלא לדבר על בני הנוער שם אתם כבר הוכתרתם למנצחים, לכן נראה לי על פניו שתחזית של 12 מנדטים היא אפילו "צנועה" מדי.

zoharj

New member
לא נפתח פה לשטן

(ובכלל אמונות תפלות מתאימות יותר למצביעי אתם-יודעים-מי) בני נוער עדיין אינם כח אלקטורלי (עד גיל 18 בערך) אז אולי נצטרך לחכות לבחירות הבאות... בכל אופן, בני נוער יכולים להזדהות עם שינוי בגלל שהשירות הצבאי מעסיק אותם יותר (הם פוקדים לשכות גיוס וכו´), בגלל שהראש הצעיר והמודרניסטי סולד יותר מקשקושי הבל ימי-ביניימים של מקובלים, ובגלל הסתכלותם מבפנים על מערכת החינוך על כל תחלואיה והאי-שיוויונות שלה (הסעות, ארוחות חמות, מס´ ילדים בכיתה וכו´). נקווה רק שהנוער יצליח לשכנע גם את ההורים... ------------------

orenoren2

New member
בני נוער?

לדעתי 90% מהכותבים בפורום הם מעל 18.... בערך בגיל 18-22 לפחות ככה אני =) (בן 19)

ronen1981

New member
אני אישית בעתודה האקדמאית

אשרת לפחות 6 שנים את המדינה והצבא.

ronen1981

New member
לדעתי יש פוטנציאל ל15.

אבל רק אם נעבוד נכון ונביא לידי כך שכל תומכי שינוי ביום הקלפי יצביאו.

gershon17

New member
זה משנה?

ממילא זרקו פה כבר את כל המספרים בין 9 ל-18. אולי את 17 לא זרקו. אז הנה - 17. אני מוכן גם לזרוק את 21, 25 ואפילו את 34 המפתיע, אם זה ישמח מישהו.

למעלה