רק תנ"ך???!?

אני אישית מאוד אוהבת היסטוריה

ומוצאת שזה שיעור מאוד מעניין, זה הכל תלוי במורה, איך הוא מעביר את השיעור

שירי....

New member
גם אני אוהבת היסטוריה......

אבל באמת צריך שהמורה לא יעשה שיעור משעמם. בכל אופן אני לומדת רק מחצית הבאה היסטוריה. במחצית הזאת זה תנ"ך......

נטלי ב

New member
חכי שיהיה לך בגרות בזה.....

מזה "תאהבי" את זה......חכי ותראי (אלא אם כן כבר עשית בזה בגרות...) ביי נטלי

ever after

New member
נכון הכל תלוי במורה...

אבל המורה שלי רעה ולא מתייחסת לכלום!!!

חח יש לי מורה נימפומנית בהיסטוריה

כל מילה שניה שלה זה אה .... או שמישהו אומר משהו נכון היא אומרת כזה אה זה טוב והיא כזה עוצמת עיניים חחח קטעים איתה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סקופי!

דווקא בכיתה ט זה היה מעניין!

הייתה לי אחלה מורה, ומלחה"ע ה-1 וה-2 זה דווקא מאוד מעניין! אבל עכשיו מלמדים אותנו על כורש וזה ממש מרדים!!!

זה באמת תלוי במורה!!!

השנה יש לי מורה משעממת!!! אבל לאוחותי בתיכון היה מורה שכל שיעור היה מביא תחפושות אביזרים וכל מני שטויות! (קראו לו רז היא שנאה אותו מוות אבל בכל זאת הוא ידע איך להעביר את החומר...)

נטלי ב

New member
כורש משעמם???

את יודעת איך הרצל משעמם??????? מזל שעברתי את זה (הסיוטים מכל 100 דפי הפוליו עוד רודף אחריי)... ודרך אגב, 2 המלחמות שהזכרת אז בט´ לומדים את זה בסגנון אחר מאוד מהתיכון.... ביי נטלי "בעצם מחכה לי עוד בגרות בזה, אז מה אני שמחה???" ב

חחח...

תאמיני לי שעם עמי אפילו שיעור ספורט נראה משעמם! המורה לועס לנו את החומר על הצהרת כורש כבר מאז תחילת הלימודים, כל הכיתות האחרות כבר למדו משהו חדש, ואנחנו עדיין בבזוקה כורש! היום היו לנו שלוש שעות ברציפות היסטוריה, את יודעת איך השולחן שלי נראה? השחתת רכוש בית הספר!!!!!

נטלי ב

New member
3 שעות זה כלום....

חחחחחחחחחח יש לנו תגבורים של 4-5 שעות היסטוריה.... ואת מדברת על הריסת רכוש ביצפר?!? כל השעות האלה הוא רק מכתיב ומכתיב..... איפה יש זמן בכלל לצייר משהו??? ביי נטלי "מעורערת היסטורית" ב

אני כבר התחלתי לצייר על הקירות!!! ../images/Emo69.gif

וואלה הסמיילי הזה דומה לעמי... אותו שפם... הוא בטח גם יורק כשהוא מדבר!

למעלה