רק תנסו

• פותח הנושא ME999
  • פורסם בתאריך

ME999

New member
רק תנסו../images/Emo48.gif

רק תנסו, בלי פרטים מזהים על עצמי feel free

אריק!

New member
היי. אני לא יודע עם "נו כבר" יעזור

אולם בכל מקרה צריכה להיות הסכמה של הכותב/ת בגוף המכתב, לבדיקת כתב ידו בפורום. מכתב כמו זה שצירפת עשוי להיות של כל אחד ובלי ידיעתו. אריק

itamarba

New member
אריק אם כך...

כמה הודעות למטה נמצא כתב יד שבגופו נכתב הסכמה של הכותב לניתוחו בפורום אולי תתן דעתך עליו ותנתח אותו לפי הבנתך

אריק!

New member
לא באשמתך, אך הפורום נקלע למצב

שבו כמעט ואין התייחסות מצד אנשים לכתבי היד שנסרקים כאן, ולנושאים הרלוונטיים, ואפילו מטעמי נמוס הרבה פעמים לא עונים להם. ייתכן שזה בגלל מיעוט מבקרים וייתכן שבגלל סבות אחרות. בכל מקרה, אין לי רצון ויכולת להשתתף ולשאת לבדי בכל העול ולדון עם עצמי. במדה וישתנו דברים גם כתב ידך יזכה להתייחסות. חג שמח אריק.

itamarba

New member
אריק

אריק האמת היא שגם לי יש ידע לא מועט בגרפולוגיה ואני אשמח להחליף איתך רעיונות על כתב היד האמור.

עטרה ב ט

New member
אריק אתה צודק !

ואני אתן את הזוית שלי לענין. כל עוד ניתוחי הכתב באים מחברי הפורום ובעיקר מהחובבים שבהם, אני מרגישה שיש בזה טעם. כי זה משמש ללמידה. אבל אם מדובר רק בניתוחים גרידא, בלי ערך מוסף לפורום, אז נראה לי שאותו אדם עדיף שילך לגרפולוג מוסמך וישלם
. כך שמבחינתי, ניתוחי הכתב נועדו ללמידה או לעורר דיונים ונקודות למחשבה ואם זה לא קורה, אז אני מעדיפה שלא לנתח בחינם
. דוקא הכתב המדובר מאוד מעניין וכדאי להעיף בו מבט
. אז המשך ההודעה שלי יהיה לידו
.

ME999

New member
tell ME tell ME!!

אל תדברו על כתב היד שלי מאחורי הגב שלי! אשמח אם תחלקו איתי את מחשבותיכם על כתב ידי

itamarba

New member
טוב אנסה לנתח

בעיה של תפיסה עצמית במרחב אולי אפילו הרגשת בדידות מסויימת לקוי תקשורתי עם הסובבים - אותיות חסרות לולאות אין חיבור בין האותיות ויש המון רווח ושטח מת הן בין השורות ובעיקר בין המילים. - מה גם שהכתב נורא מקושקש ומבולגן ללא התחשבות בתקן כתיבה סביר. סיומות של אותיות כמו ז´ ת´ ם´ במין שיפוד דבר המעיד לפי דעתי על אדם דוקרני פוגע לפעמים בזולת ואולי מידה מסויימת של אדישות. עד כאן רות עבור

ME999

New member
Woo

אתה אפילו לא קרוב לאופיו של כותב המכתב, ידעתי ידעתי ידעתי, גרפולוגיה זה כמו אסטרולוגיה מדברים על הבן אדם רק כשיודעים מי הוא שטויות.

אריק!

New member
אם ידעת למה טרחת וסרקת ?

אני רואה שצריך ללמד אותך כללי התנהגות ונמוס: קודם כל תודי לאחד והיחיד שהגיב וניסה את כוחו, והקדיש מזמנו, גם אם התוצאה לא נראית לך. נסחי תגובה ענינית הולמת ורגישה, וקחי בחשבון שזה פורום למודי, שבו משתתפים גם חובבים רבים שמתאמנים ולא יוכלו ללמוד דבר מתגובות כמו שלך. שמרי על רמה מכובדת ועל תזרקי כל מיני דעות קדומות וקביעות שטותיות לחלל העולם. טוב לבך, סבלנותך ונחמדותך ניבטים מכל עבר - אל תהרסי את התמונה ותוכיחי לנו שזה להיפך, שיש בך כוחות הרס ורע. כל טוב. אריק.

itamarba

New member
האצת היא שאת לא ממש צודקת

אולי אני עדיין אינני בקי (ואינני מתיימר גם להיות אחד כזה) בכל רזי הסימנים בגרפולוגיה ואולי אני שוגה בניתוח שלי אך הניתוח ניתן ע"פ המעט שאני יודע, אני משוכנע שהוא איננו משולל אמת אם כי אני מקבל את זה שיכול להיות שהוא רחוק מהמציאות - סך הכל אין לי שום הסמכה לגרפולוגיה וכל ידיעותי הן מפיסות מידע שאספתי במשך חיי. ולכן הניתוח שלי בטח לא משקף מהי גרפולוגיה. שנית בקשר לגרפולוגיה ואסרולוגיה תרשה/י לי להציג את גישתי האישית לעניין ואודה אם מישהו יגיב עליה אח"כ. מוח האדם חושב בצורה אוניברסלית אומנם המחשבות שזורמות בו הינם שונות מאדם לאדם אך עולם הדימויים והתמונות הרצות בו דומה ושווה אצל כולם - בכל זאת כולנו רואים את אותם מראות ופסיפס הגרפים הציוריים שעוברים במוחנו שווה אצל כולם. מכיוון שכך כשם שהמוח קורא -רואה, שומע,חש את אותם גרפים חיצוניים כך הוא גם פולט אותם ולכן כשאדם אומר משהו המוח שלו מתרגם את זה בצורה גרפית ולפי זה אפשר לדעת כוונתו של אדם הן ע"י שפת גוף והן ע"י נימת קולו. כמו שם כך פה, גם כשאדם כותב הוא מוציא ממוחו צורות גרפיות ולכן כשאנו רואים תכונה בולטת אצל קבוצת אנשים ובמקביל צורות גרפיות מקבילות בכתיבה שלהם אנו יכולים להסיק שזוהי הצורה הגרפית שהמוח קורא/מפנים/פולט את אותה תכונה ולכן כשאדם ידבר ויחתוך בידיו את האויר נסכים כולנו שהאדם החלטי וכשהאדם ידבר אפילו טקסט יבש בצורה נאה ועם הרבה התלהבות נבין שהאדם מלא ויטליות וכך כשהאדם יכתוב עם אותיות מיחדות קל וחומר שנוכל להבין מהם דברים על אופיו ואישיותו. תגובתכם

ME999

New member
הנה, צרפתי את אישורי למכתב:

בבקשה, האישור שלי - "פורום גרפולוגיה תרגישו חופשי לנתח" ומאחר ואתם גרפולוגים, אני בטוחה שלא יהיה לכם בעיה להבחין שזה אותו כתב יד :)

עטרה ב ט

New member
אני לא חושבת שאפשר לנתח מצילום

כבר דיברנו על זה אי אלו פעמים בפורום, והחבר´ה בטח זוכרים: כשרואים כתב מצילום דרך מחשב זה ממש הופך את הענין לבלתי אפשרי. אם את/ה רוצה לבחון את כתב ידך, אנא לסרוק.

למעלה