רק תזכרו ש ...

יואבM

New member
רק תזכרו ש ...

|דגש|"פחד מוביל לכעס, כעס מוביל לשנאה ,ושנאה מובילה לסבל"(יודה-מלחמת הכוכבים אימת הפנטום). ועוד תוספת אישית שלי - |דגש|סבל מוביל לייאוש,ייאוש לאבדון ואבדון למוות !. תזכרו שבסופו של דבר רק האהבה תנצח,התקווה והשאיפה לשלום. בנאדם נורמאלי רוצה לפרנס את משפחתו בכבוד, לחיות בכבוד ושיהיה לו מקום לחיות בשקט ובשלווה לגדל את ילדיו. זאת מהות הויכוח שלנו פה זאת מהות המלחמה המיותרת. טיפשים אנחנו וטיפשים נשאר עד שלא יהיה פה כלום חוץ מאדמה שוממת וריקה מאדם. רווית דם וגווית של יהודים וערבים, שלהבנה לא הצליחו ולא רצו להגיע. __________________________________________ תנו לאהבה ביטוי לשלום סיכוי - יואב

TheHock

New member
באמת חכם...

למרות שאני רואה את המשפטים יותר לכיוון של בן אדם לחברו בתוך העם (בן אדם לאחיו) - אבל משפט גאוניים....

m y s e l f

New member
אחי, אתה יודע מה זה ריאליזם?

זה משהו שאתה קצת מתקשה להגיע אליו. מה שאתה מתאר זה עולם שכוווולם רוצים, ימנים, שמאלנים, פלסטינאים, חרדים, אמריקאים, וכל שאר החבר´ה, אבל מכיוון שקצת קשה יהיה להגיע לזה, וזה כבר אבוד, בוא ננסה לחפש פתרונות ריאליסטים על מנת להגיע למצב שתיארת. שאיפה לשלום - ברור! אבל מה קורה כשזה מתנגש עם איום על חייך? "תנו לאהבה ביטוי" אני מניח שהתכוונת לאהבה בין שני העמים - אתה חושב שאני מסוגל לאהוב עם שרוצח בי ומרמה אותי? "לשלום סיכוי" - אלה שפסלו את רעיון השלום זה לא אנחנו, זה הם, ברגע שהם התחילו עם האלימות. מלחמה מיותרת? כל מלחמה כמעט היא מיותרת, שים לב ל"כמעט", מלחמת קיום היא מלחמה שלא צריך להגיע אליה מהתחלה, אבל אם מתחילים בה, אסור להיכנע. "שלהבנה לא הצליחו ולא רצו להגיע" - "לא הצליחו" זה נכון, וחבל מאוד, אבל קצת אופטימיות לא תזיק לך אחי... "לא רצו" - לא הייתי אומר. יש כן אנשים בעלי רצון ושאיפה בעם הזה. כמוך, כמוני וכו´. תמיד תזכור שלחלום זה טוב, אבל בסוף כל חלום מתעוררים למציאות, ואם מתעוררים למציאות הזאת מאוחר מדיי זה לא בריא.

למעלה