רק תודה.....

רק תודה......./images/Emo140.gif

אז חברים.איזה כייף היה לראותכם שוב. שבלולה תודה על היוזמה והארגון.גל תודה על הכנסת האורחים.גמזו על הנפנוף. ולכל אחד ואחת על האוכל.החיוכים.ועל שבאתם גם מרחוק..... ובמיוחד תודה לאריאל על המופע סיום........ חג שמח לכולם. ואחרון חביב ..תודה לאחד ומיוחד על הטרמפ..[טוב שכן קרוב מאח רחוק..]

../images/Emo51.gifחג שמח ותודה רבה

להודות למארגנים לשבלולה על הארגון לגל על הארוח ולכל החברה שטרחו והגיעו יישר כח ואיך אפשר לשכוח את אריאל אגב? הוא מצטרף לפורום ?

touti

New member
תודה לבורא עולם ותודה לעזרא

ותודה לחברים וגם אריאל זכור לטוב:) נהנתי מאוד, הטענתי מצברים, חזרתי עם אנרגיה, היה לי הכי טוב שבעולם. ועד הפעם הבאה:)

ezra1973

New member
נהניתי מאד מהמפגש, תודה

שמחתי מאד להכיר אתכם ונהניתי מאד מהמפגש! תודה לכולכם על קבלת הפנים החמה ותודה מיוחדת ל touti שהמליצה לי על הפורום :)

כמו עלה

New member
בוקר טוב מלא שמחה!

אנשים טובים, באמצע הדרך אנשים טובים מאוד.... אנשים טובים מחפשים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד.... שמחתי מאוד מאוד איתכם במפגש אתמול!!! לאהובה המקסימה, גומלת החסדים שדובבה את מופע הסיום.... לשבלולה על הארגון, הפרגון, המשחקים והפתיחות.... לתותי שסוף כל סוף זכינו לראות את זיו פניה ולשמוע משנינותה הכובשת.... למקסימית המתוקה שגילתה את כל הפתגמים במהרה... לסילבי החדשה- ברוכה הבאה לביתנו הקט, מקוים שנהנית עימנו, נהנינו מחברתך .... לגל תודה על האירוח והכנסת האורחים,השנינות והזריזות לגלות את התשובות.... לגמזו המנפנף, השחקן ואוצר הבדיחות המרוקאיות המהלך.... לאחד ומיוחד על הבדיחות, הסיפורים, והדאגה לכולם.... לעזרא החדש- ברוך הבא, כל הכבוד על ההשתתפות וההשתלבות... לאמיר שהגיע באיחור אך הרוויח את כוכב הערב.... ולאריאל שכבש את ליבנו, הצחיק וגם ריגש, תודה רבה!!!! ולכל מי שלא היה- הייתם חסרים לנו מאוד!!! נא להתאמץ להגיע בפעם הבאה- כי המפגשים טומנים בתוכם הרבה דברים לא צפויים.... נפלאות ונסתרות דרכי ה'! ושמחת בחגך והיית אך שמח!!!! שמחנו מאוד ושוב תודה לכולם!

היה ערב נהדר

נהינתי מאוד , כל הכבוד לכל מי שהגיע,טרח והשתתף. ולחדשים - ברוכים הבאים מצטרף לברכות האישיות של כמו עלה (יפה מאוד!) ובמיוחד לשבלולית על האירגון והמאמץ לקיים את המפגש ולגל על האירוח במקום נחמד כל כך היה מפגש מוצלח שמילא אותי באנרגיות חיוביות ועל כך תודה לכם. אין ספק שהמפגשים הללו תורמים לנו מאוד ומוסיפים חן ,עניין והנאה לכולנו ותודה לאריאל שהוסיף ותרם לאווירה בדרכו המיוחדת והמפתיעה לטובה לטעמי קצת חשבתי על איך שהוא הסתנן לו פנימה למפגש והצטרף לכוחותינו , אולי אין זו יד המקרה...( ויש איזה מסר חשוב לכולנו מבורא עולם)

touti

New member
ומה המסר?

לצד הצחוקים אני חשבתי על הילדים שלי בעתיד ודי התרגשתי מהבן אדם שהתגלה עם נשמה מיוחדת.

זה מלמד אותנו להסתכל על היופי שבכל אחד.

ותראו כמה אוצרות יצאו ממנו.. אכן מרגש..

רותם770

New member
רציתי להוסיף...

איך שחכתי את אריאל ....איש מיוחד עם נשמה מיוחדת שבזכותו שרנו צחקנו וגם דיקלמנו שירים.. בקיצור...כמה שהחיצונות מטעה... מי יודע מה מסתתר בתוך הנשמה של בן אדם.... טוב.. אז חג שמח.. והרבה שמחה..

רותם770

New member
תודה רבה!!!!!

רציתי להגיד תודה רבה לכול חברים שקיבלו אותי אתמול בחום... הרגשתי ממש חלק מהמשפחה... במיוחד תודה לאהובה החברה הכי טובה שלי .. אחות .... יועצת..... בליעדך לא הייתי פה היום.... מקווה שנזכה בעוד הרבה מפגשים ביחד בעז''ה... ושלכולם יתכתבו ויחתמו לחיים טובים ... אמן..(סליחה על השגיעות כתיב....) סילבי

אחחח איזה כיף ../images/Emo24.gif

שיש כאלה חברים
תודה לכולם
הייתם נפלאים תודה מיוחדת לעזרא על הסיבוב חוצה ישראל
שולחת לכם במסרים קישור לאלבום התמונות. עשיתי שם קצת סדר ולכל מפגש יש אלבום. תהנו אוהבת'ותכם

פנינה53

New member
היעדרות מהמפגשמ

היה ברור שזה שיום המפגש התנגש לי עם יום הולדת משפחתי היה פספוס. שמחתי שכייפתם, נשמע שהיה ערב מיוחד. אני מקנאה. מקוה שיהיה מפגש בהקדם שאוכל להשתתף בו. חג שמח לכולם

למעלה