רק תהיתי...

The Walrus

New member
הוויזלים מעולם לא למדו בבית ספר יסודי

רולינג כתבה את זה באתר שלה. אמא שלהם לימדה אותם לקרוא ולכתוב וכו'. אבל לא ידוע לגבי אחרים כמו הרמיוני וכו'.

talbd22

New member
השאלה היא לא על הרמיוני..

הרי ברור שבני מוגלגים לומדים עם שאר המוגלגים, כיוון שהם מגלים על הוגוורטס רק כשהם מגיעים לגיל המתאים.. אבל טוב לדעת בקשר לבני הקוסמים..

Billy Shirs

New member
הממ

אולי הם שמעו מבוגרים מדברים על זה, או שהם קראו קצת באיזה ספר שהם מצאו או משהו כזה.

LiLa BLiLa

New member
אתה עובד עלי?

מה אתה עובד עלי? זה קשר ברמה.. הארי לא הכיר אותו כאשר הגיע לשנתו השישית... כלומר עד גיל 17 פרד וג'ורג' לא היו אמורים לדעת עליו. וזה 10 שנים אחרי... וניראה לי שעם לא מתחילים ללמוד מגיל צעיר יותר (כמו יסודי) זה שאולי עוד קצת חסר שליטה בקסם.. עכשיו לא קשור, זה די מטומטם קצת הקטע.. או שרולינג התבלבלה או שזה בכוונה.. כי זה קרה עוד פעם כשהם הפכו לרון את הדובי לעכביש

Billy Shirs

New member
קודם כל, אני בת../images/Emo3.gif

וחוץ מזה, הארי גילה כל כך הרבה דברים בגיל מאוחר שזה כבר לא נחשב. הרי כמעט כל מה שנראה להארי מוזר וחדש, רון והמשפחה שלו כבר מוצאים כמובן מאליו. יכול להיות שפרד וג'ורג' שיחקו קצת עם איזה ספר וקראו את זה במקרה. חוץ מזה, פרד וג'ורג' הם קוסמים מעולים כשהם מבוגרים, עם כל הדברים שהם ממציאים וכאלה, אז מה זה סותר שהם יהיו ככה גם כשהם ילדים?

DearPrudence

New member
אממ לא נראה לי../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

אני חושבת שרון לא מתלהב מהגוורטס בגלל שהוא בטח כבר שמע על הכל מהאחים שלו
.

זה ברור, לא?

הארי הרי גדל אצל הדרדסלים מגיל 0 כמוגל, כך שהוא הלך לגן ולבית הספר. הדרדסלים אולי לא היו משפחה אוהבת להארי, אבל כמו שלכל הילדים חוגגים יומולדת בגן, ככה גם חגגו להארי, וכנ``ל לגבי המשקפיים

InBaR 85

New member
או,שאם חושבים על זה

אם הם רק רצו לגרום לו להרגיש סבל או מה שזה לא יהיה..אז הם אמרו לו מתי היום הולדת שלו ואז לא עשו כלום כרגיל

למעלה