רק תהייה קטנה

strider1

New member
רק תהייה קטנה

אני מלא הערכה לאנשים שחיים טוב עם עצמם, באמת. רק שאלה אחת קטנה, ובתקווה שלא ארגיז אף אחד: אנשים, מה עם הבריאות? מקבל, שמנות מקסימות ומושכות כמו כל אחת אחרת, וכנ"ל בנוגע לשמנים - אבל רגע, מה עם עובדות יבשות? איפה אחוזי השומן בדם, והסיכוי המוגבר לחלות בסכרת, וההיווצרויות הקטלניות של כלי הדם החכליליים, והעומס על הריאות,ותוחלת חיים נמוכה יותר? מה בקשר ליתרון המוכח של פעילות גופנית סדירה? חבר´ה, שמן הוא יפה, אבל מאוד לא בריא. ולעופר, בקשר לסקירה ההסטורית שלך (שאהבתי, וכל מילה בסלע) - אל תשכח שאז, ובמיוחד בקרב האצולה השמנה, תוחלת החיים הייתה משהו סביב הארבעים, והרבה בגלל מחלות הקשורות באופן ישיר לעודף משקל (ויש לי כמה מאמרים מרתקים בשבילך בנושא הזה). בקיצור, בכל מה שנוגע לנורמות חברתיות - אתם צודקים בהחלט; אבל אם יש לכם מעל 20% שומן ממשקל הגוף - אתם, מה לעשות, בצרות.

עופר 123

New member
שנהיה בריאים......

סטריידר, אכן, יש בעיה. מצד אחד - שמן זה יפה, ומצד שני, שמן זה לא הכי בריא. עם זאת, הפורום הזה לא מעודד השמנה (FEEDER למינהם - מי שישוטט קצת ברשת יבין), אך בכל זאת, לא כאן המקום ללחוץ על כולן/ם לעשות דיאטות. אני מאמין שכולנו אנשים בוגרים וכל אחד מודע לבעיות הכרוכות בכך, אבל כל עוד מישהי או מישהו נמצאים בשלב כזה או אחר של השמנה, אנחנו מקבלים ואוהבים אותן/ם. וכן, התשובה בעייתית, אני יודע.... שלך, עופר נ.ב - בעניין תוחלת החיים לפני המאה ה- 20: תוחלת החיים הממוצעת בכלל, ולא רק של האצולה, היתה בסביבות 40-50 שנה, ולא בגלל בעיות השמנה, אלא בגלל שהרפואה לא היתה מפותחת. באשר ללמה הרפואה לא היתה מפותחת, זה כבר דיון אחר לגמרי.....

strider1

New member
זה אף פעם לא מזיק ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

וחלילה, שום לחץ לכל מיני דיאטות מטורפות. גם היסחפות לצד השני מסוכנת לא פחות, כמובן.

אפרופו בריאות

אני רוצה שתקראו את הכתבה הבאה ותבינו שלפעמים להיות שמנים זה עדיף מלהיות רזים!!

strider1

New member
חמודונת 27

אוכלוסיית המחקר הורכבה מאנשים שנזקקו לצינתור... שלא נגיע ולא נצטרך. בקרב אנשים שעדיין לא אובחנה אצלם בעיה במערכת הקרדיו וסקולרית, הסיכויים של אנשים שמנים לחלות במחלות לב היא גבוהה יותר מאלה שאין להם עודף משקל, למרבית הצער.

סטריידר

אולי הכתבה הזו היא לא דוגמא הכי טובה אבל ראיתי די הרבה כתבות שונות על כך שלפעמים אנשים שמנים הם יותר בריאים מהרזים

גילה37

New member
שכנעת אותי אני נשארת שמנה

אני אף פעם לא הבנתי את הקטע של הדיאטות. לעולם לא עשיית אחת ולא אעשה , אני מוציאה אנרגיות על נושאים אחרים אין לי זמן להתעסק גם במה אני מכניסה לפה , למרות שיש שיגידו שזה תירוץ של שמנה אז מה אני אישה משנה ומלאת שמחת חיים ומאושרת

למעלה