רק תהיה קטנה.. המנהלת כבר קלטה מה נפל עליה?
ש שניש New member 30/6/03 #2 סיפרנו לה את החדשות המזעזעות../images/Emo56.gif לפני כמה זמן.....אני חושבת שהיא עדיין מתאוששת מההלם
B Bohemian kid New member 30/6/03 #4 אכן.../images/Emo41.gifניצול"ש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט
אכן.../images/Emo41.gifניצול"ש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט בואו לצ'ט
B Bohemian kid New member 1/7/03 #7 ../images/Emo3.gif אני זוכר שהגבתי להודעה שלך פעם, שאמרתי שאני לא מפגר או דיסלקט, סתם מסתבך עם המקלדת, זה היה ממזמן
../images/Emo3.gif אני זוכר שהגבתי להודעה שלך פעם, שאמרתי שאני לא מפגר או דיסלקט, סתם מסתבך עם המקלדת, זה היה ממזמן
M Me 4eVer New member 1/7/03 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מקלדת זה ~בהחלט~ עניין מסובך.. אבל זה לא היה לי.. בעצם, אמרת לי פעם באס"ק..!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מקלדת זה ~בהחלט~ עניין מסובך.. אבל זה לא היה לי.. בעצם, אמרת לי פעם באס"ק..!