רק שתשימו לב

מיטללל

New member
תודה שחסכת ../images/Emo3.gif

אולי רק תספרי לנו איך חגגת?
מזל טוב!
(אתם יכולים להירגע, מבול הסרטנים נרגע מעתה...)

תודה לכולכם - וכרגע חזרתי מהבילוי

עם חבריי הטובים אז קיבלתי פרחים מחברים שלי, וקיבלתי מתנה מהחברים לעבודה, עם המשפחה נחגוג בשבוע הבא (יש מתנה מקסימה בדרך) ועוד חגיגה תהיה בעוד שבועיים כשכל ספיחי חברינו ישובו מחו"ל.. תודה למאחלים ומי שפספס - לא נורא, בשנה הבאה יהיה עוד אחד. נשיקות

זה באמת מוגזם !!!

חקיינים כולכם !!! (יומולדת שמח). בנימת ה
הנוכחית, אני שמחה לבשר לצערכם ולשמחתי הרבה, שאיעדר בחמשת הימים הקרובים, יען כי חופי יוון (ליתר דיוק, כרתים) קוראים לי, והפעם אני במשימה מרנינה: מעקב סמוי בבגד ים. קשה, אין מה להגיד. כולם משוחררים השבוע מתורנות פאקטים. במילא לא יישאר לכם כלום אחרי שאפשוט על החנות הלילה בנתב"ג. ואנא, שמישהו ידאג שהשד והבייביסיטר בסדר. בכל זאת, הפקדתי את שני הרב"טים אצלו בידיים ליום שלם.

המשימה הושלמה בהצלחה המפקד!

הילדים בגן, האוויל חירבן ועשה פיפי, ואפילו סידרתי את הבית ושטפתי כלים, איזה שד נחמד אני... עכשיו, גנבתי לאפי קופסאת סיגריות (לא לספר לה) אני לוקח את קליפו, נכנסים לרכב ונוסעים למושב. אני את שלי עשיתי, מעכשיו הילדים באחריות הסבים. האחריות היחידה שיש לי עכשיו זה לקליפו ולאוטו. שיהיה לי סופ"ש מעולה וגם לכולכם. אלוויס עזב את הבניין, טוב הוא לא עזב עדיין, אבל עוד איזה שעה אני אעזוב... טאז, השד השומר

taz512

New member
אופססס

שכחתי להחליף שם משתמש... לא נורא... נחייה... טאז, השד המבולבל

Idan91

New member
חבל ../images/Emo77.gif

דווקא רציתי להגיד לך מזל טוב. אבל לא אגיד. נו, יומולדת שמח!

taz512

New member
אני בצ'אט

ל40 דקות הקרובות... בואו לבקר... טאז, השד המבקר

למעלה