רק שתדע........

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
רק שתדע........

איך יכול להיות????? איך כשחשבתי שזה נגמר, לא סליחה - כשהייתי בטוחה שזה נגמר כל מה שאני מרגישה, שהתגברתי, איך? איך משפט אחד שלך מחזיר אותי לנקודת ההתחלה? ואני מביטה מכאיבה לעצמי.....מביטה שוב על מה שקרה ואומרת מגיע לך. תראי! תכאבי! אולי תתפכחי כבר וזה יעבור לך. כמה אפשר לכאוב? וכן אני כל כך אטומה להכל.....אפילו לא בוכה יותר. בקושי מרגישה. ועכשיו פתאום....כל הכאב הזה עולה. מבריח אותי לכאן, להוציא את הכל, לנשום שוב. וכל כך נמאס לי, מנסה לנתק את עצמי, באמת ולא מצליחה. ואני טיפשה, כל כך טיפשה. טיפשה שאני נאחזת באוויר. בבגדים שלך שאצלי בארון (שכבר לא). בשם שלך שבחיוג מקוצר (שכבר לא). בתזכורת שלך בכל פינה. בשם שלך בכל פינה. בשם שלך מול העיינים שלי. בך, בתוכי. כמה מוזר שעוד חולמת עלייך בלילה. כמה עצוב שכל כך מתגעגעת. כמה נורא. כמה כאב יכול אדם אחד להכאיב לעצמו? כמה עצוב בשביל בחורה בת 27 שלא מסוגלת להסתכל על אף גבר כי אדם תקוע לה בנשמה? שלא לדבר על כך שאני לא מסוגלת להכינס למיטה עם אף אחד. אני לא מסוגלת. כמה שינוי יכול אדם אחד לעשות בחייו של אדם אחר? איך הפכה אותי האהבה שלך לאדם אחר? ואיך האהבה שהלכה ממני הפכה אותי לשונה לגמרי? אז מי אני בכלל? איך אפשר להתחיל להכיר את עצמך מחדש באמצע החיים? ולמה לי? רק שתדע.....

mariana

New member
נשמה שלי

אני מכירה את ההרגשה הזאת. את אומרת לעצמך כשהוא יתקשר אני אגיד לו כך ואני אגיד לו כך, טבל תאכלס אנחנו מאבדים את השפיוט ולא יודעים מה להגיד לפעמים מוציאים שטויות מהפה. אני לא יודעת מה עשה לך השיחה אתמול איתו,אבל זה מראה שהיה שווה לנתק איתו את הקשר. אז על מה דיברתם אתמול? על משהו מעניין או סתם? מה זה נתן לך בסופו של דבר? כלום. אולי היום את קצת מאוכזבת, או אולי זה חיזק אותך יותר. ואת כל מה שאמרת כאן הוא לא שומע חבל לך על הזמן, אבל מה שאני בטוחה שהוא יודע שאת עוברת את כל זה. הוא יודע שאת סובלת, והוא לא רוצה שתיסבלי אבל הוא לא יעשה כלום כדי שלא תיסבלי אלה, הוא יחשוב קודם על עצמו, מה הוא יכול לעשות כדי שהוא יהיה מאושר. ריקי אני כבר אמרתי לך את הדעה שלי, תתני צ´אנס לבחור ההוא צחי. אולי זה ילך. למה שלא תנסי, אל תשללי סתם. את בטח חושבת שאולי ישי יחזור אליך עוד. אז אל תצרי, תמשיכי והלאה כבר הדרך יראה. אוהבת מרין אז תספרי לי מה דיברתם אתמול? על משהו מעניין?

golem

New member
קטע יפה -

עצוב - אבל יפה.. ואם אני יכול להוסיף משהו - וקוס אוחתו אם הוא יידע או לא - מה שחשוב שאת יודעת מה את מרגישה - ואת יודעת שאת צריכה לשנות את זה - אז יאלללה לעבודה!! אבל ריקי - באמת - ממש אהבתי את הקטע הזה - החזיר אותי כמה שנים טובות אחורה..

@@

New member
מרין ועזרא

רק שתבינו מה שמתחולל בליבי, חבל שהוא לא יכול לראות את זה.

mariana

New member
ריקי נשמה את סתם

מזיקה לעצמך. הוא לא שווה את הנזק שאת עושה לעמצך. קודם כל את צריכה לחשוב על עצמך, מה את מחוללת לעצמך? אחרת אף אחד לא יסתכל עלייך. את רואה מה גרם לך השיחה איתו? זה לא הוביל לשום מקום. אני רואה גם שיש לכם טלפתיה חזקה, כי את זוכרת שאמרת לי שאת רוצה להרים אליו טלפון, בסןפן של דבר הוא הרים אלייך. לא היית צריכה ללטף אותו, אלה לנתק את השיחה, כמו שידיד שלך צחי אמר לך, להגיד לו אני חוזרת אליך עוד מעט ולא לחזור אליו. תפסיקי להרוס לעצמך את החיים ואת הלב . אוהבת מרין נשמה תחזיקי מעמד.

golem

New member
ריקי - מה זה משנה??

מה זה חשוב אם הוא יראה את זה - נהפוך הוא - אני לא הייתי רוצה שבמצבך מושא אהבתי תדע את זה...

לפעמים חשוב שהצד השני יידע...

לי אישית קשה לעבור על דברים "בשקט" ולא לגרום לצד השני לדעת מה עובר עלי. זה כמובן לא משהו קבוע... שכן פעם הייתי כותבת מכתבים אם היה לי מה לאמר ולא ידעתי איך... והיום אחרי תגובות לא הכי נעימות למכתבים
אני משתדלת להפסיק עם זה... אבל ריקי, אם את חושבת שיעשה לך טוב שהוא יידע מה עובר עליך - דברי איתו בגלוי או שתשלחי לו קישור למה שכתבת... הכי חשוב - תעשי מה שהכי טוב עבורך. מקווה שתהיי חזקה ושיהיה לך רק טוב קבלי
ענק לחיזוק... אוהבת ר´

למעלה