רק שתדעו

רק שתדעו

מי שצפה פעם בעבר במבוגרים וראה את אדם וחוה שידע שגקו מכוכב נולד זה אדם איך הגיע משם להיות זמר זו כבר תעלומה

מי אמר???

חחח איך ג'קו בכה כמו ילד קטן שמחרימים אותו בחדשות... פעם הבאה, לפני שאתה פותח את הפה שלך ומלכלך על כל העולם, תחשוב לפני.....

שמעו יש הוכחות שאדם זה ג'קו

והם היו מתחת לאף שלי... תכנסו לדף של הבלוגים ותלחצו על "בלוג TV בחדשות", לא האמנתי עד שראיתי את ג'קו והחברה שלו שם....בתור אדם וחווה מתראיינים שהגב שלהם מול המצלמה, אבל לא קשה לראות שזה הוא.... יא אללה ג'קו שיחקת אותה.. או שלא

DjXtrem

New member
אה בקשר לשידור של החדשות

אמרו שם שאדם בן 28 וג'קו בן 26 יש מצב שזה הוא אבל יש מלא אנשים שדומים לו אפילו שכן שלו נראה כמו אח שלו אז אני לא סגור על זה שזה הוא אבל למי אכפת כל עוד הוא יודע לשיר

אני לא חושב שזה הוא.

שהתחלתי לגלוש בתפוז--זה בעקבות כתבה בערוץ 10 של אדם וחווה. אחרי יותר מחצי שנה מישהו פירסם את התמונה של אדם וחווה תמונה מלאה עם פנים וכל הגוף(בלבוש מלא חחחחחח) הוא לא דומה בכלל ל"אדם" חוץ מהקוקו שלו.. אחרי זה התמונה נמחקה מהפורום. לפני זה היו תגובות מצחיקות על אדם וחווה. אך אם תשים לב שגי'קו בעצמו הודה שהוא פעם אחת עשה סקס עם בחורה מול גולשים באינטרנט סביר להניח שזה בתפוז. עכשיו קראתי כתבה קטנה עליו בעיתון ושם רשום שהוא התנצל בכל מי שפגע כולל המשפחות השכולות. לפחות גיקו' מתנצל ולא מתווכח כמו הפרזיט הזה אביב גפן..."כן לבנון לא לבנון "ובסוף יצא שכיום הוא בעד המלחמה 100 אחוז

עכשיו אני בטוח מאה אחוז שזה לא הוא!

את הכתבה ראיתי במרץ 2004 בערוץ 10 ונכנסתי לתפוז. באותה תקופה הוא היה בן 28 ועכשיו 30. "אדם" זה לא גי'קו ועל כך יכולים להעיד הוותקים שראו את התמונה שלהם בפורום אחרי כמה חודשים אין בכלל מה להשוות בין תווי הפנים של אדם לשל גיקו' אני זוכר את זה מצוין!! נכנסתי עכשיו לאותם החדשות שהיו במרץ 2004 ונזכרתי בצחוקים שהיו..תסתכל שם הצאט הוא אדום ולא כמו עכשיו מפוצץ פרסומות ומחליף צבעים מרגע לרגע.. פעם היה כאן בלוג טי וי מלא צחוקים כמו שראית המנחה צחקה בבלוג של מלך הסטלנים "בתן לו בערוץ10" והיו כאן מלא בלוגים טובים ..עכשיו משעמם לגמרי. אך בשורה התחתונה בכל זאת גיקו' היה כוכב פורנו לילה אחד והמילים האלה באים ממנו חחחחחחחח

למעלה