רק שתדעו,

איזו סיבה הגיונית לא להצביע למפלגה

"כדי לא לצאת פראיירים" אשכרה נגמרו לכם כל הקלפים. האתר הבא שיוקם - "אם תצביעו קדימה, אתם קקי ופיפי ואנחנו ברוגז אתכם לתמידדדדד!
"

פראייר הוא זה שמצביע למפלגה קטנה

שרק סוחטת ומפריע ליציבות השלטון. צריך קדימה חזקה בכנסת כדי שסוףשוף תהיה ממשלה שמסיימת קדנציה.

אשרת

New member
נו שאווין. אני פרייארית.

ואני אשמה לכך שאני מפריעה ליציבות השלטון. רוצה אותי שאני גם אצדיע לאולמרט במקרה?

שהבין? בהחלט כן!!

אשרת חלה עלייך אחריות לאומית לתמוך באולמרט וקדימה. אתמול בערוץ הכנסת ראיינו את טומי לפיד והוא שעה מסביר למה אולמרט מוכשר ולמה דרכה של קדימה היא הנכונה ולמה יש חשיבות לקדימה גדולה ובסוף הוא אומר כי הוא מצביע לחץ!! דפוק משהו לא? את מתנהגת האופן זהה בתוך ליבך ונפשך את יודעת כי רק קדימה יכולה ורק קדימה זו הדרך אבל את תומכת שינויי! מה יש לכם אנשים?

אשרת

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תגיד לי המילה אידיאלוגיה זרה לאוזן שלך?

mean girl 16

New member
ברור!!

כולנו טיפשים מטופשים! איך יכול להיות שיש מנהיג כל כך גדול ואלוהי כמו אהוד אולמרט ואנשים כל כך אטומים ולא נותנים לו 117 מנדטים לפחות?! איך איך איך?? הרי כולם צריכים לדעת שקדימה היא הדרך מאז ומעולם! קדימה הייתה לפני הציונות אפילו. הרצל הצטרף לקדימה בזמנו, בן גוריון, רבין, אפילו מנחם בגין! אפילו "התקווה" נכתבה באופן בלעדי עבור קדימה, שעשתה לנו טובה יוצאת דופן והשאילה את זה כהמנון המדינה. איך זה שלא כל האנשים רואים את העובדה שרק קדימה תביא את הגאולה ורק אולמרט יביא גן עדן עלי אדמות? א י ך ?!

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי שרק אני הרגשתי שקבלתי את אחת התשובות המגוחכות ביותר. ח"ח נשמה.

אמורוסו

New member
עם ישראל ילמד מה שהירושלמים למדו

אולמרט אם ייבחר בכל מקרה יהיה רק קדנציה אחת.

אמורוסו

New member
קדימה בלחץ ? ../images/Emo2.gif

הם צדים אפילו את קולות שינוי ? מה קרה, חשבתי יש 50 מנדטים בכיס

אשרת

New member
לא לא לא.

קדימה ישראל מחפש דווקא את הקול שלי
עדין לא הבנתי מה כל כך מיוחד בקול שלי, שהוא רודף דווקא אחרי.

אשרת

New member
מה מיוחד בקול שלי, אה? אה? אה?

בובה, לי - אין מה לגדיל....
אגב, אני עדין ממתינה לזה.

טומי לפיד? ../images/Emo12.gif

נו טוב זה מסביר הכל. אשרת עכשיו את חייבת להצביע קדימה, טומי לפיד אחר את יודעת.

למעלה