רק שתדעו.....

רק שתדעו.....

שגם השיר החדש שלה אני רוצה (את מה שיש לה) הוא חידוש של איזה להקה דנית... הכל אצלה חידושים?!?! למה?!?! בכל אופן אני מתה עליה אבל היא צריכה להתבסס על חומר משל עצמה ולא על חידושים... זה לא מוסיף...

לא מאמי.....

נינט זה היהי במסגרת של תוכנית לא עצמאי...... נינט אחרי התוכנית הוציאה שיר שהוא שלה והוא לא חידוש..... רוני זה דיסק עצמאי ראשון עם שני חידושים?? זה לא לעניין....

yoooni

New member
אולי נינט הוציאה שיר שלה

אבל בינינו רוני נשבעת הרבה יותר טוב - בינתיים היא להיט ענק - ונינט...

yoooni

New member
נשבעת = נשמעת

ואני חייב להגיד שבעיני גם נינט טובה אבל רוני - מדהימה!

נינט היא מעולה אבל...

שירי מיימון היה לה קול הרבהה יותר יפה.... היה לה קול כמו של כריסטינה כזה חבל על הזמן... ודוגרי נינט היא אחלה אבל שיר מקורי שלה לא הגיע לרמות של גרסת כיסוי של רונו וזה מראה שרוני גם עם גרסאות כיסוי מדהימהה אבל אם היא כבר מוציאה שיר שני שיהיה שיר שלה שלא יצא לה תדמית של אחת שעושה רק קאברים....

yoooni

New member
אגב לא נכון להגיד גירסת כיסוי

כי את סופרסטאר רוני קנתה ויש לה עליו את הזכויות. אני לא אוהב את ההשוואה של שירי המדהימה לכריסטינה ה =\ וברור לי ששירי תפציץ בהשוואה לנינט.

אז זהו....

שהיא לא בדיוק קנתה את הזכויות זה סיפור אחר לגמרייייייי.... בריטניה וישראל החליטו להוציא שיר באותו הקצב אותו הסגנון ואותו סגנון מילים בדיוק באותו היום ולראות איפה הוא מצליח יותר.. בגלל בעיות בארץ הקליפ של רוני נדחה אבל עדיין הוא זכה ליותר פופולריות מהשני.... שרק עכשיו מתחיל להישמע באמטיוי כריסטינה היא אולי פרובוקטיבית וכל זה אבל אין מה להגיד על הקול שלה!! יש לה קול מהממממםםם!! שירי היא בכלל מדהימה למרות שעברו 4 חודשים ויותר אני עדיין אוהבת לשמוע את עטוף ברחמים... אין הקול שלה זה פשוט מדהיםםםםםם היא תצליח בענק.... כמו רוני!!

yoooni

New member
זה לא נכון.

השיר נקנה מחברה שכותבת "להיטים" אין בכלל מה להשוות הצלחה בקנה מידה ארצי - רוני להצלחה בקנה מידה עולמי - jamelia ככה שאין פה בכלל היגיון לראות מה יותר פופולרי. השיר של רוני בעברית מדבר לישראל והשיר של jamelia באנגלית מדבר לכל העולם. לא היו בארץ שום בעיות. כשזה היה מוכן יצאו עם זה לטלוויזיה ולרדיו.

אז זהו.....

שלא השיר בהתחלה היה אמור להתפרסם בישראל ובבריטניה ורואים בכל מקום איפה הוא הצליח יותר לא מבחינה עולמית אלא מבחינה ארצית- ארץ המוצא של כל זמר מישראל רוני ומבריטניה ג'מליה ואז השיר התחיל להתפרסם באמטיוי..... 3 חודשים אחרי שהוא יצא.....

yoooni

New member
שוב את מדברת שטויות נו

אין לך מושג מה את אומרת אז למה את ממציאה? קודם כל לשיר הזה יש גירסה נוספת שיצאה לפני רוני ולפני גמ'ליה באיזה שפה אירופאית, לא זוכר פשוט באיזה מדינה זה יצא.

yoooni

New member
מה?!

סה"כ אני כאן כדי לתקן את הטעות, כשאני מכיר את הסיפור המלא....

yoooni

New member
אה חחח לא משנה

החתימה שלך בילבלה אותי חשבתי שכעסת עלי או משהו =\

בקשר לסוגיית נינט\רוני\שירי../images/Emo132.gif

לכל אחד טעם משלו אבל בואו נסתכל על העובדות אוקיי: רוני
עבדה קשה שנתיים,חזרות,כריאוגרפיה,פיתוח קול,משחק מול מצלמה.. נינט
לפני כוכב נולד ,ניסתה את מזלה בכל חור לתחרות כישרונות שקיים בארץ.מפזמונוער המקומי,קולות וצלילים,והמלך הבא(למרות שהסגנון שלה בכלל לא ים תיכוני), בלעדי התכנית לא היינו יודעים היום מי זו נינט טייב מקריית גת. סביר מאוד מאוד להניח שלולא כוכב נולד, היא היתה יכולה לחלום על לקבל חוזה עם הליקון.פשוט אין מצב. שירי
הדובדן שבקצפת. היא בעלת הקול הכי מרשים מהשלושה,זמרת מבטן ומלידה ממש. מקצוענית שחבל על הזמן,ורואים את זה. הסבירות שהיא היתה זוכה לחוזה עם הליקון נגיד, הרבה יותר גבוהה מאשר נינט.אין מה לדבר בכלל.אבל גם עליה לא היינו שומעים לולא כוכב נולד. מסקנה------->מי שיש לה את זה ובענק זו שירי.היא ה-זמרת כאן
.{היחידה שאפשר להשוות לכריסטינה) אחר כך רוני,(מה לעשות, עם צוות מוחות כזה מוצלח מאחוריה ..וגם הגיע הזמן שיהיה ייצוג נשי לפופ כאן!) נינט?..בנתיים יש לה מזל,היא כובשת בעיקר בגלל הפנים היפות והחינניות ולא בגלל איזו שירה יוצאת דופן.,המעריצים הולכים אחריה,מה שבטוח..היא תצטרך להוכיח את עצמה באיזשהוא שלב, עם חומר מקורי,עם סטייל משלה ,או לפחות שתחדש לנו,ולא רק תחקה את סיגנון רוק-נשמה של אורית שחף. thats it for tonight fox

yoooni

New member
מסכים עם כל מילה

אבל בדבר אחד אני חולק עליך אני מאמין ששירי הייתה מגיעה רחוק גם בלי כוכב נולד. היא בוגרת להקה צבאית, עם שאיפות, וכל כך מוכשרת. מישהו היה כבר קופץ עליה.

גם בעיני את צודקת....

האמת שאין ממש סוגיית שירי\רוני\נינט זה היה סתם להשוואה אבל אני תומכת במאה אחוז במה שאמרת - שירי היא מלכה יש לה יכולות שהיו מביאות אותה רחוק גם בלי כוכב נולד אבל נינט בעיני היא פשוט רגילה.. יש לה קול יפה אבל רגיל שום דבר לא מיוחד בו. רוני היא כבר דבר אחר- סוף סוף יש לנו "אלילת פופ" אפשר להגיד את זה ישראלית... אחת משלנו.. והיא תגיע רחוק כי יש לה את היכולות ואת הלוק והכל... אני גם אוהבת את ג'ולייטה יש לה קול חבל על הזמן... שרית חדד קטנה...

גם בעיניי אני צודקת!../images/Emo6.gif

נכון זה מה שאמרתי שלשירי היה סיכוי יותר גבוה מנינט לקבל חוזה הקלטות ללוא כוכב נולד. נינט יפה, ושרה נחמד, לא מעבר. לי היא לא עשתה צמרמורת (אבל שירי הו הו.....) ,ויש בה משהו משוחק שמתיימר להיות אותנטי,אלוהים יודע אם זה במודע או לא...לי נראה שכן. מה גם שיבואו זמרות לא פחחות מוכשרות ומוצלחות בעונה הבאה..אם לא יותר..(הרמה מן הסתם עולה..) אז נעודד גם אותן!

למעלה