רק שתדעו

netaK

New member
רק שתדעו

זה ממש ממש לא היה התחת של פאבריציו (איתן) לפאבריציו יש תחת קטן וחמוד ובכלל הוא לא כזה רחב! זה כפיל...חבל שפאב לא מוכן להראות לנו...נראה שווה =]

netaK

New member
אה, ועוד מישהו התעצבן

כשתקעו אתהשקופית המפגרת "הכי גאים שיש פרק סוף עונה" אררררר
עיצבנו אותי!

maayan15

New member
זהו..באמת חשבתי שהתחת הזה

מגעיל ולא מתאים לו!...איך את יודעת? וממש ממש התעצבנתי!..אני כזה "מה אתם מנסים לזרוע לי מלח על הפצעים?" מעיין (לא מצליחה להירדם)

netaK

New member
זה לא שלו

ראיתי תמונות שלו כאילו של כל הגוף גם השיער של הכיפל ההוא לא הסתדר לי...ניסו...לא הצליחו חבל נטע *לא רוצה להירדם*

lolly1

New member
נכון??!!

זה היה כאילו: "אנחנו רק מזכירים לכם.. שזהו!!! נגמר!! חיחיחיחיחיחיחי.... רק רצינו להזכיר.. תמשיכו לראות...." rub it in!! why dontcha??? חוצפה!!

netaK

New member
הם רעים........

זה מהזה דיכא אותי.....אני כזה יושבת רואה...פתאום זה קוץ לי לעיניים אני כזה "מה זה החרא הזה??!!? למה להזכיר" וזה נשאר הרבה זמן....חשבתי שלא יורידו את זה!

רינת4

New member
נכון???

לא הבנתי מה נחת עליהם! אף פעם הם לא רושמים כזה דבר. דווקא בסדרה שלנו כן? לפחות זה שימח את חבר של אחי-תשמעו מה החוצפנים עשו(אחי וחבר שלו-מזל שהייתי בבית...): סידרתי שהטלויזיה תעביר לסדרה כשהיא מתחילה, כי הוידאו הרי מכוון על ערוץ אחר,וצריך שהדיגיטל יהיה בערוץ שרוצים להליט.בקיצר-זה העביר והם החזירו את זה לערוץ 2!! החוצפנים! טוב שהייתי שם והעברתי לערוץ 3. רק מה? ברגע שהיה רשום שזה פרק אחרון,כמה שהם שמחו!!! אז או ש 1.זה היה כדי להודיע למי שלא יודע שזה פרק אחרון כדי שהם לא יצטרכו לקבל אימיילים של "למה הפסקתם באמצע?". 2.הודעה לכל מי ששונא את הסדרה,שהם לא יצטרכו עוד "לסבול". בקשר לתחת של פבריציו-אמרתי לעצמי:מה זה התחת השמן והמגעיל הזה??? בכלל לא מתאים למידות הגוף שלו. מה,הם לא יכלו למצוא כפיל מתאים יותר? חסרים כפילים??? טוב,וזהו לבינתיים...

netaK

New member
הם לקחו כפיל שמן נורא

ונורא רחב וגם השיער של פאב היה פרוע כזה טיפה, של הכפיל היה מסודר להפליא

האמת היא ששיגענו להם את השכל...

משהתחילה העונה שיגענו אותם במיילים כמו "מתי יש שידורים חוזרים", "מה אין פרומואים", "מתי מתחילה העונה החדשה" והם נקמו בנו! אבל מה שלא הבנתי היה....למה כתבו פרק אחרון לעונה בכתום!!! זה היה כזה בולט ואני התעצבנתי! ובקשר לאית´ן-באמת לא הבנתי איך הוא נהיה כזה שמן! ומה הבעיה שלחו להראות את הגוף?*משתעלת*

maayan15

New member
השחקן אידיוט..זאת הבעיה!

אני אישית אגב, חושבת שפאבריציו הוא שחקן מעולה!...אבל לא על ז דיברנו אז נעזוב את זה בצד... הבעיה שלו היא אותה בעיה שבגללה הוא עוזב את הסידרה אחרי 8 פרקים שהוא מופיע בה בלבד...הוא לא רוצה להיתנשק עם בנים והוא לא רוצה להיות ערום...זה לא מתאים לו...אנ אישית חושבת שהוא אידיוט...אבל הרבה אנשים לא היו רוצים שנראה את התחת שלו בטלויזיה....

אבל אני רוצה!

רשעים האנשים שלא רוצים! גם אני חושבת שהוא שחקן טוב, והמבטא(אני לא עומדת במבטא איטלקי), אבל מנסיבות שונות אני עדיין שונאת אותו ומה בסוף?
בקשר לאית´ן: 6 או 4 פרקים?

rAnDuSh

New member
איזה מדהים

אית´ן שהוא מדבר איטלקית.....יאאאאאאאאאאאאא למות מי שלא ראה אותו בחיים שלפני וואו אני נמסהההה והסדרה חוזרת ביוני אז אל תלחצו זה עוד חצי לא שנה

netaK

New member
נכון שהוא היה מדהים בסרט ההוא?

והוא גם נראה כ-ל כ-ך טוב!!

lolly1

New member
אהההההההה סליחה!!

5 פרקים!! לא פחות ולא יותר!! וזה מהמקור.. פאב שממש לא פאב..

למעלה