מה היא גרה שם? וכל שאר שברחו כי כל אלו שלא כאן אחראים על בידור של הפורום
X X יו יו S New member 23/1/05 #13 מה היא גרה שם? וכל שאר שברחו כי כל אלו שלא כאן אחראים על בידור של הפורום
T TsLiLuSh FoReVeR New member 25/1/05 #26 דהה..!../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif על הנושא ועל התוכן
ל לולו המשוגע New member 23/1/05 #14 תודההההההה!!../images/Emo60.gif נכון והוא לא מת! תאשימו את נטליה שהיא לא עושה כלום
R rozalinda22 New member 28/1/05 #34 שלום שלום../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif התגעגעתיייייייי ,בעצם למה בעבר אני עדיין מתגעגעת
X X יו יו S New member 27/1/05 #31 אמממ הם הבינו אני קשת הבנה כרגיל איך אתה מרגיש? הא ותכנס למסנגר שאתה חוזר הביתה אני צריכה אותך
X X יו יו S New member 28/1/05 #35 ../images/Emo188.gif תגיד "בוזי לא בבית" זה שאתה בפלפאון? או שהחלפת שם אני כאן אז כבר אומר משהו נמחקה לי תמונה אחת שלך וחוץ מי זה רצית עוד משהו נ.ב הא כן ועדיין תהיה בשקט בקשר לזה אלכס
../images/Emo188.gif תגיד "בוזי לא בבית" זה שאתה בפלפאון? או שהחלפת שם אני כאן אז כבר אומר משהו נמחקה לי תמונה אחת שלך וחוץ מי זה רצית עוד משהו נ.ב הא כן ועדיין תהיה בשקט בקשר לזה אלכס
B buzaglo New member 29/1/05 #37 פשש יפה..עלית על זה לבד?../images/Emo41.gif או שעזרו לך מה את יש לך בעיה עם אלכסים? אני אוהב את מארק
X X יו יו S New member 30/1/05 #38 אתה צודק../images/Emo45.gif לקח לי זמן להבין בהתחלה חשבתי שזה מתי שאתה בעבודה עד שספרת לי שיש פלפאון לך חדש לא מכירה שום אלכס (אלכס חולה אהבה מחיפה) אבל נראה לי מתאים לך שם הזה לא מארק לא מתאים לך
אתה צודק../images/Emo45.gif לקח לי זמן להבין בהתחלה חשבתי שזה מתי שאתה בעבודה עד שספרת לי שיש פלפאון לך חדש לא מכירה שום אלכס (אלכס חולה אהבה מחיפה) אבל נראה לי מתאים לך שם הזה לא מארק לא מתאים לך