רק שתדעו לכן

מוצרלה

New member
רק שתדעו לכן

שבתקופה האחרונה אני ממש עסוקה, אז מידי פעם אני נכנסת ומכניסה שורה פה שורה שם, וחוץ מזה, הפורום נהיה כל כך פעיל שאני לא מספיקה לעקוב אחרי הכל, ולא מצליחה לענות על כל הסקרים,שאלות והסקרנויות למיניהן. מבטיחה שמחר בלילה,אחרי שהאורחים שלי יעזבו, אני אענה על רוב הסקרים, אתן ממש מופרעות!!!!!!!!!! מה,אין לכן מה לעשות בבית????? מה עם חלונות, תריסים, ניקוי חרסינות????? אומנם אתן עקרות בית, אבל בחייאת, דחילאק, הרגתן אותי. רק אספר שהיום הייתי בהשתלמות "כיבוי אש" היה מעניין, ומצחיק......... אז אם מישהי מתכוונת לשרוף את הבית שלה בקרוב, שתשאל אותי לפניכן מה לא כדאי לעשות כדי להיחלץ מהתופת והעשן. אוהבת ביי (שרוני, רק תזכרי שהשארתי לך הודעה ב
ולא חזרת אלי
)

מוצקי פוצקי ....

ראשית קבלי
וסליחה
לא היה לי סימן על הפלאפון שיש לי הודעה ...האמת ראיתי שיחה מאזור בלתי מוכר לי ..ורגיל אצלי בפלאפון ...חחח... בדיוק הייתי במספרה ... לא ל-
עליי ...אני נחמדה ...תשאלי את כולם כאן ...נכון בנות שאני נחמדה ....[חסר לכן שתגידו לא
]

שלום מוצמוצית

באמת התגעגענו! מה חדש? מה העניינים? מה את מספרת? ואגב, אנחנו מספיקות לנקות ה-כ-ל אפילו פאנלים וקורי עכביש
את טוענת שאנחנו מכורות???

מוצרלה

New member
בטח שמכורות, אז מה?????

דרך אגב, גם הערב לא אוכל להיות אתכן, רק מאוחר יותר. יש לי אורחים היום. (גם היום
), הכנתי להם מוס חלבה לא מזמן, מקווה שעד שיבואו העוגה תתייצב לי, ולא תישפך כשאפרוס.
וחוץ מזה, אני בסדר גמור (בינתיים)

מוצרלה

New member
סתם עברתי בסביבה,

איך קלטת אותי?????? טוב, נו, לפני שאני חוזרת למטבח. זה נורא פשוט. מוס חלבה נוסח מוצרלה בסיס טורט נמוך, כלומר חצי כמות לעוגת טורט,ואופים. מקררים ומרטיבים קצת בליקר תפוזים. ממיסים שקית אחת של ג'לטין בחצי כוס מים מהברז ומניחים בצד. לוקחים 250 ג' חלבה, מפוררים אותה,שמים בסיר קטן מוסיפים חצי כוס מים חמים ומערבבים עד שהחלבה נעשית כמו משחה, מערבבים מעל אש נמוכה כל הזמן (שלא יתפס) כשנמס, מוסיפים אליה את הג'לטין ומערבבים היטב שלא יהיו גושים, מורידים מהאש ומצננים. לאחר שהתקרר. מקציפים 3 שמנת מתוקה עם כוס סוכר ומעט תמצית וניל, ומוסיפים את תערובת החלבה, ממשיכים להקציף לקצף לא ממש יציב, אלא דקה לפני שמתייצב. שופכים את תערובת השמנת מתוקה על הבסיס הקר. מיישרים יפה. ומפזרים מעל, מעט חלבה מפוררת בשביל הקישוט. שמים במקרר לכמה שעות טובות, או במקפיא לשעה שעתיים כדי שיתייצב. וזהו.

מוצרלה

New member
ממש מפחיד להיות בסביבה שלך../images/Emo5.gif

ממש ער פה לאחרונה, הא???? כל הכבוד לכולם.

מריני

New member
מוצרלה, אפרופו מתכונים...

אני נדלקתי על גלט הסלק עם כמון ולימון, אפשר מתכון
ושולחת גם
...

מוצרלה

New member
גלט סלק עם כמון ולימון למריני

5 סלק בינוניים, מבושלים 1/4 חב' כוסברה קצוצה 2-3 שיני שום קצוצות מיץ מ-1 לימון גדול מלח לפי הטעם כמון בערך כפית שטוחה חותכים את הסלק לקוביות קטנות-בינוניות, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים,טועמים, ומתקנים תיבול אם צריך. מכניסים למקרר לפחות לשעה, לפני ההגשה, מערבבים ומגישים. זה כל הסיפור. בתאבון

מריני

New member
יאמי, אני מתה על סלט סלק../images/Emo9.gif

אני מכינה סלט מאוד דומה לזה רק בלי הכמון אלא עם שמן זית ומלח... תודה

למעלה