רק שתדעו לכם!

רק שתדעו לכם!

ששירה היא אגואיסטית והיא חושבת רק על עצמה וגם שתדעו שאני מתנשא - שירה אומרת ש"זה נכון שאני מתנשא ממי, ממש נכון..." (אבל אני לא...) מי בעד ששירה תקנה לעומר אוטו? מי שבעד יסמן
מי שנגד יסמן
השפיעו בחירתכם
ותראו לשירה שהיא אגואיסטית!

../images/Emo15.gifחתימה מאוד מקורית...

פעם שמתי שיר של רוקסט, פעם שיר של רובי וויליאמס ופעם שיר של נטליה אוריירו... ביי...

../images/Emo15.gifיש לי טעם מוזר במוסיקה...

PINK FLOYD , משינה , רד הוט צ'ילי פפרז, בון ג'ובי, אמינם, דיידו, לורן היל, רובי וויליאמס, נטליה אוריירו, רוקסט, לני קרביץ, מדונה, THE CORRS , לד זפלין, מאסיב אטאק, אלאניס מוריסט וכו'... להמשיך?
בי...

זה בסדר קלטתי את התמונה...

אני יכול להתאים לך חתימה שתיהיה בדיוק בשבילך אם רק תבקשי
תגידי לי נושדא מרכזי שאת רוצה את הציטוט שלך ונסדר לך משהו מקסים

shirakl

New member
קרין? אני בשוק!!!

אין לו אפילו רשיון.. למה שאני אקנה לו אוטו?????????? אם כבר אני אקנה לך אוטו, כי את באמת יכולה לעשות איתו משהו... אבל עכשיו כבר בכל מקרה אין לך סיכוי...

למה רק קרינוש משתתפת?

קדימה אנשים לא להתבייש שימו
(| כן |) בקלפי
יאללה להצביע

../images/Emo15.gifחתימה על אזיקים...

מממ... אזיקים... כל כך לא מזיקים...
כולם מפילים עליך תיקים ?!?!? תרגע ותקשור את עצמך באזיקים...
ביי...

גועל נפש של צ'אט...

את תמיד בוחרת דברים מגעילים מסנג'ור הצ'אט הישן אותי...

../images/Emo15.gifמממממ...

האיי סי קיו מבחינת גודל התוכנה יותר גדולה מהמסנג'ר נכון ? ואגב, פעם גם היה לי את האיי סי קיו והעפתי אותה מהמחשב אחרי 5 דקות !!! ביי...

פעם...

היה לי אייסיקיו העפתי אותו שנאתי את התוכנה מהון זמן החזרתי בגלל לחצים חברתיים ובגלל העבודה שהייתי חייב תקשורת מהירה אני שונא את כל תוכנות המסרים/הצ'אטים ושאר הירקות אני בכלל שונא צ'אטים אבל מה לעשות מכל השנואות ICQ היא המועדפת אבל אם את אומרת שאת אוהבת מסנג'ר תורידי ל ICQ סקין או שתורידי טריליאן...

טריליאן

תוכנה שמאגדת את שלושת הגדולות בתחום אודיגו מסנג'ר אייסיקיו בתוכנה אחת
העמק השווה
או איך שתרצי לקרוא לזה

shirakl

New member
קרין, אל תקשיבי לו...

מסנג'ר הכי שווה.. ואגב, גם אני הורדתי אייסיקיו בגלל לחצים חברתיים... תוכנה דפוקה לאללה!!! ועוד משהו... שמתם לב שרק אתם משתתפים בשרשור המגוחך הזה?

למעלה