רק שיהיה ברור

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
רק שיהיה ברור

שום דבר נגדכם, אבל אין לי זמן אליכם. ובכל זאת כמחווה נדירה לאף אחד החלטתי לפתוח את הודעת המנהל/ת ולעקוב אחר ההוראות: 1. לדפדף קצת, לנסות ללמוד אותנו, ולאפשר לנו להכיר אתכם. ובכן, שבתי לעיין קצת אחורה ונתקלתי בהגדרה מדוייקת: "חברי הקהילה שהתקבצה סביבי הם אנשים שרוטים ולא מאוזנים, מגלומנים, אליטיסטים, ובעיקר – מיזנטרופים." מייד הרגשתי בבית וויתרתי על כל הכרות נוספת, מחווה או לא מחווה לא צריך להיסחף.. 2. לפתוח הודעות חדשות רק במידה והנושא שאתם מבקשים להעלות לא נדון כבר באחת ההודעות הקיימות. וואלה הרבה דרישות בתור פורום המורכב מאלפי פיצולים שהם אותו אדם... לא רוצה לדעת איך אתם מתנהגים בסעיף 9. 3. לא להיעלב. אבל אבל... 4. לא להעליב. ואם הוא התחיל קודם? 5. לכתוב רהוט, אינטליגנטי, קוהרנטי, מנומק. להקפיד על תחביר, על איות, על סגנון. אצלנו מומלץ להשקיע בניסוח התגובות, בעיקר אם רוצים לקבל התייחסות רצינית. כלומר, התייחסות רצינית... זה דבר חיובי?! 6. להימנע מהפגנות רגשנות דביקות ומחיבוקים.
7. לפנות אלי עם כל בעיה או מצוקה, עם כל עלבון ותחושת אי צדק. קפת.. שמעי, בזמן האחרון... אני... וול... לא יודעת בדיוק איך להגיד את זה... אבל.. זה מציק.. את מבינה... פשוט ש... נו... התחילה עונת הפשפשים. 8. חשוב להדגיש: שאני שומרת לעצמי את הזכות.. יודעת מה.. אם את נפטרת מהפשפשים, קחי כמה זכויות שאת רוצה. 9. וסקס. אפילו את הזכות הזאת. 10. ואחרון אחרון חביב ליקיריי שהולכים איתי לאורך כל הדרך: לא סובלתותכם, אבל תישארו. מצויין, רק אל תפתחי ציפיות. (לא לעולם תמצא כרית בפנים) בקיצור (טוב די, חונכתי אצל א י ל ה אי אפשר עם כל האריכות הזאת) לא מבטיחה שום דבר ולמעשה מבטיחה - שום דבר, עד כאן בברכת החלמה מהירה: רותם.

קפת

New member
רותם שרי

בתור היחידה שאי פעם קראה (והבינה) את הודעת מנהלת הפורום, אני מעניקה לך כרך ייחודי שהוצאתי לאור ובו אסופה של כל כתבי בפורום מגלומניה, בכריכה קשה (מתאים מאוד כמעמד לעציצים) ומהודרת ובחתימתי. ועכשיו, גמני לשאלה: שמתי לב (טוב, לא ממש את הלב, כי אין לי, אבל ככה נהוג לומר ואני מעוניינת להיות מובנת) כי רשום בכרטיס שלך שאת נמצאת בקומונה בשם ריבים מטופשים. בחייאת רותם, תביאי דוגמה לריב מטופש, בבקשה? מה זה בא לי...

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
שמעי, תראי, תביני

אין לי עציצים. הרגתי כבר שני קקטוסים ונשברתי. אבל אני מבטיחה למצוא לסיפרך שימוש הולם. (מעצור דלת\ פסל דקורטיבי ו\או אובייקט בהיכון לזרוק על החתול של השכנים) בכל מקרה, שאלה מצויינת שאלת (היה איזה סעיף על פירגונים שיתקבלו בשמחה?! נו, לא באמת רלוונטי) ואולי זה אמנם המקום לפתור כמה סכסוכים ישנים... ובכן: האם הקלאסה הרומנטית של להתכרבל בפוך עם כוס שוקו היא למעשה אפשרית?! דמייני לעצמך מצב התכרבלותי, מה את רואה? ישנה שמיכת פוך איכותית ומחממת (לא בורוד) המגיעה עד הצוואר ומכסה הכל מכפות הרגליים, הידיים ומה שבינהם. איפה לעזאזל בכל זה נכנס גם שוקו??? לא ברור אני אומרת לך, פשוט לא ברור. זה ככה להתחלה של חורף נשמע לי סביר, השלב הבא אם אני לא טועה נוגע בשאלת ה"קרמבו - גדל על עצים או על שיחים?" - שנים שאני מנסה להסביר להם שהוא בכלל תוצר רדיואקטיבי של הכור בדימונה... הקומונה ההיא אגב כבר ספק פעילה, המנהל בצבא ומאז הוא רב בעיקר עם עצמו בזמנו הפנוי.. מגלומן לתפארת, אבל מגלומן עם דיסלקציה, זה חוקי פה כאלה?

קפת

New member
אכן, שאלות קשות, רפי

הרות גורל ומציקות, ואין לי תשובות עליהן. בעיקר כי הן לא מעניינות לי את התחת (של ציון*). *סמנכ"ל תפעול ותחת של פורום מגלומניה. נמצא בשנת שבתון בהרי אור(א)ל(י).

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
זאת בעיה ב'מת

התחת (של ציון). אבל אני אתגבר עליה. בינתיים תעבירי ערוץ, תעשי טובה.

למעלה