``רק שזה לא יהיה פיגוע``

erlich

New member
``רק שזה לא יהיה פיגוע``

אלא המילים הראשונות שעברו לי בראש כששמעתי על האסון הנוראי באולם האירועים וורסאי בירושלים. אירוני מעט לא? שזו המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש. (לא לעשות מזה הודעה פוליטית בבקשה). אבל בכל אופן לא יכולתי להימנע מלחשוב על ההשלכות ובמקרה וזה היה פיגוע. למזלנו, זה לא היה פיגוע, אבל הרסני במידה נוראית. תחשבו על האנשים שעדיין לכודים בשעות אלו מתחת להריסות (מניסיון העבר ברעידות אדמה - תורכיה למשל, אנו יודעים שאפשר לשרוד אף שבוע מעורר אימה מתחת לאדמה) והפינוי שלהם נמשך בשעות אלו.... נשתתף בצערם של המשפחות שיקיריהם נהרגו אתמול. בתקווה שהגופה האחרונה שמוציאים תהיה הנוכחית, ארז. נ.ב. טלפון לתרומות דם. אתם שגרים בערים הגדולות ואין לכם בעיה להגיע למרכז של תרומות דם, ואתם מעל גיל 17 (אני חושב) תתקשרו ותבררו פרטים. 101-400-800-1 (משמאל לימין כמובן). לא ישנתי כל הלילה. אני חושב שעכשיו יהיה זמן טוב ללכת לישון.

tenen

New member
אתה יכול להרגע

אתה יכול להרגע אסונות בסדר גודל כזה אנחנו עושים בעצמנו ולא צריכים עזרה הרשלנות שלנו יותר הרסנית מהפיגועים וזאת עוד הוכחה לזה למי שגשר המכביה והשריפה שנבעה מרשלנות של כולם בדיזינגוף עוד לא הוכיחו לו את זה

kit k@t

New member
בקשר לגיל

זה לא חייב להיות מעל לגיל 17 כשיש אסונות כאלה וצריך הרבה מאד דם אז אפשר לתרום בכל גיל קאט

N0

New member
את בטוחה ?

N0 לא ידוע בדיוק (הוא יודע שבטוח צריך אישור הורים למי שמתחת ל18) אבל הוא די בטוח שיש אישהו גיל מוגבל, ובגלל שקבעו מראש שזה 17 לא נראה לי שירדו ממנו (לפחות לא יותר מידי אולי יתנו ל16+ לתרום אבל לא נראה לי שפחות מזה). N0 (שתרם דם לפני בערך חודשיים ולא נראה לו שמותר יותר)

מותר לתרום דם בהבדל של

שלושה חודשים בין כל תרומה. אני יודע את זה כי תרמתי דם לפני חודשיים ושאלתי. וכן צריך אישור למישהו שמתחת לגיל 18, גם במקרים של אסונות כאלה.

Black Star

New member
לא, יש לך טעות.

זה אכן מוגבל לגיל 17 ומעלה. אני שקלתי ללכת לתרום, אבל אין הרבה סיכוי שייתנו לי כי יש לי לחץ דם נמוך נורא ואני על סף התעלפות כל פעם שעושים לי בדיקת דם קטנה... יעלי, שמילאה את חובתה לאנושות (בטח) בבייביסיטר לבת של חברה שלנו שהלכה לסייע בחדר מיון (היא אחות).

tenen

New member
אני לא חושב ש..

אני לא חושב שזה נקרא טובה לאנושות שאת מקבלת על זה כסף :)

tenen

New member
אני בטוח שאת ...

אני בטוח שאת טועה פשוט הייתי מאושפז בבית חולים שבוע וכל פעם שהסתובבתי ליד החדר של התרומות דם ראיתי על הדלת שזה מגיל 17 :)

למעלה