רק שאלה... מה יגרום לכם לעזוב את הפורום?
ג גניפר14 New member 15/3/13 #2 אואטינג עשו לי בעבר איזה חלאה זבל ובגלל זה עזבתי. וחזרתי כי לילוש ביקשה. נשמה לילוש.
ג גניפר14 New member 15/3/13 #6 אם עד עכשיו לא איבדת עניין בכל זיוני המוח פה אז סימן שאתה מכור. והיום הזה שציינת לא יגיע.
X xvxxvx New member 15/3/13 #11 הייתי בטוח שאני מכור לסיגריות עד לפני חודשיים אבל הסתבר שלא אז איזה פורום זה ממש קטן עלי
צ צ ע ד New member 16/3/13 #24 שאני הולכת במסע שלי... ושאני עושה כל הזמן עוד צעד. לפני הניק הנוכחי הניק שלי היה "עוד צעד אחד". ומאוחר יותר צמצמתי לצעד. אני אשמח למצוא פרטנר ולצאת איתו למסע משותף
שאני הולכת במסע שלי... ושאני עושה כל הזמן עוד צעד. לפני הניק הנוכחי הניק שלי היה "עוד צעד אחד". ומאוחר יותר צמצמתי לצעד. אני אשמח למצוא פרטנר ולצאת איתו למסע משותף
צ צ ע ד New member 16/3/13 #26 לא מאמינה בלחפש... אלא בלהיתקל, בלמצוא או יותר נכון למגנט. החיפוש הוא כלפי פנים לא כלפי חוץ. המציאות נוצרת קודם מבפנים ואח"כ מתבטאת בחוץ.
לא מאמינה בלחפש... אלא בלהיתקל, בלמצוא או יותר נכון למגנט. החיפוש הוא כלפי פנים לא כלפי חוץ. המציאות נוצרת קודם מבפנים ואח"כ מתבטאת בחוץ.
W wish2 New member 16/3/13 #29 צעד אני לא גבר והתחלתי להרגיש עייפות ותסכול רק מלקרוא את זה. מסע? צעדים?? משותף?.? תגידי פשוט שאת רוצה לגנוב זרע. זה יהיה הרבה יותר תועלתני.
צעד אני לא גבר והתחלתי להרגיש עייפות ותסכול רק מלקרוא את זה. מסע? צעדים?? משותף?.? תגידי פשוט שאת רוצה לגנוב זרע. זה יהיה הרבה יותר תועלתני.
W wish2 New member 16/3/13 #32 רגע נטול ציניות ממני. אני לא מאמינה בלדעת מה אנחנו רוצים ולהשיג את זה. תמיד הכל משתבש בדרך. אין תוכנית מובנית. את יכולה לדעת בראש מה אתה רוצה ואז לאפשר למישהו שהא ההפך בדיוק להפוך בסערה את חייך. ויודעת מה? יש משהו טוב יותר מזה?
רגע נטול ציניות ממני. אני לא מאמינה בלדעת מה אנחנו רוצים ולהשיג את זה. תמיד הכל משתבש בדרך. אין תוכנית מובנית. את יכולה לדעת בראש מה אתה רוצה ואז לאפשר למישהו שהא ההפך בדיוק להפוך בסערה את חייך. ויודעת מה? יש משהו טוב יותר מזה?
י יחפהבפארק New member 16/3/13 #36 כל כך נכון... איש חכם אחד אמר כבר פעם, החיים הם כל מה שקורה לנו בזמן שאנחנו מתכננים משהו אחר אהבתי את הסיפא של דברייך, האם יש משהו טוב יותר ממישהו שהופך בסערה את חייך?
כל כך נכון... איש חכם אחד אמר כבר פעם, החיים הם כל מה שקורה לנו בזמן שאנחנו מתכננים משהו אחר אהבתי את הסיפא של דברייך, האם יש משהו טוב יותר ממישהו שהופך בסערה את חייך?