רק שאלה

Monochrome

New member
רק שאלה ../images/Emo9.gif

בוקר טוב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הדרך הטובה ביותר להעביר רישום על דף למחשב.. ניסיתי לסרוק אבל הקווים יצאו לא ברורים, אולי פיספסתי משהו בתהליך או משהו בהגדרות. וכשאני מגדיר דף חדש ב Corel Painter, מה הערך של הרזולוציה שהכי טוב לעבוד עליו? בתודה מראש

scalla

New member
בעניין הסריקה ...

כנראה שלא הכנסת ערכים טובים לאדג'וסטמנט של הסריקה ויכול להיות שזה סורק לא טוב. בעניין קורל פיינטר, כל מקרה לגופו.

ophler

New member
ממממ, אז ככה

כמ אפשרויות: נתעלם כרגע מהאפשרות שהסורק דפוק. האיור שאתה סורק, הוא בעיפרון? אפשר להדגיש את הקווים עם עיפרון או עם עט\רפידו גרף. כמובן שאז מקבלים תחושה שונה ממה שהיה במקור. אבל זו אופציה. בתוכנת הסריקה: דה-סקרין לא מסומן, אנשארפ מאסק מסומן. עדיין בתוכנה: סריקה ברזולוציה של 150-200 dpi לפחות. (תלוי לאן האיור הולך אח"כ). האם הדף לבן? כדאי שיהיה (בעיקר אם מדובר בעירפון). אם אתה עובד אחרי זה עם פוטושופ (אני לא מכיר את הפיינטר): בחלון השכבות, עיגול שחור-לבן > לבלס. לחיצה על אוטו תיתן ברירת מחדל (לא רעה) של איזון צבע. בחירת הפיפטה השחורה ובחירת הקו ייתן לקו גוון שחור. (ולהיפך עם הרקע והפיפטה הלבנה). ---- כדאי לבדוק גם במדריכים של פוטושופ (בפורום גרפיקה ודפוס למשל) בשאלות נפוצות ובחיפוש המתקדם.

Monochrome

New member
תודה רבה

אני אנסה את מה שכתבת. תודה על התשובה המפורטת !

למעלה