רק רציתי שתדע

leonori

New member
רק רציתי שתדע

אתה שאת דמותך החלטתי לגנוז... רציתי שתדע.... שעדיין... אני רוגשת.... ותרה אחר מילותיך.... למרות הכל... ואף על פי.... רוצה לגעת.... אך נלחמת להפסיק את הגעגועים.... אני יודעת שאני קשה.... ואתה רך..... אך רציתי שתדע... שעדיף גם לך... אני שואלת את עצמי: האם רק אני חשה כך??????? רק רציתי שתדע.... L

קרני

New member
חד צדדי...

זה מצב אף פעם לא נעים, הכמיהה הרחוקה הזאת לאדם שכבר נמוג... תחושה של עיקצוץ פנימי לנוכח המציאות, אבל גם של ריגוש לנוכח הזכרונות... לפעמים קמים בבוקר ומחליטים שזהו, אין עוד טעם לאהוב רוח רפאים, בל זאת, לא מרפה, ורודפת וצצה בכל מיני מקומות צפויים... לפעמים, ללא התראה, הרוח הזאת פשוט לובשת חיים וממש נפגשת מולך פנים מול פנים... ואת מתרגשת, ומסמיקה וחושבת ואומרת ו... היא הולכת, ואת שוב לבד עם המחשבות, הכמיהה, הרגש והתקווה... ואת יודעת, יום אחד זה פשוט נגמר... כי כמה זמן אפשר לאהוב רוח רפאים!??... בזו חפצה נפשך מאחלת לך אותה ואם תתעוררי יום אחד, ותאפשרי מאחלת המון אהבות חדשות... ברוכה הבאה לפורום ושיהיה לך סו``ש מקסים @ @ J U

leonori

New member
זו אינה רוח רפאים

התעוררתי ליום חדש ..שטוף שמש למרות המבול שירד אמש... מוצאת עצמי ממתינה לך...לקרא את שורותיך... האם מכוונות המה לי??? הייתכן הרגש הזה? הרי החלטתי שזהו... שאני פורשת... אורזת את רגשותי והולכת...אז למה? אמור לי? למה עדיין אני נכספת? אתה אינך רוח רפאים..... L

קרני

New member
הממממ...... :)

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון בקריאותיי לרוחות רפאים... :)) הראיה שלי לאהבה שאינה בנמצא מהצד השני היא אהבה לריק - לאהוב מישהו ולא לקבל ממנו אהבה בחזרה, זו אהבה לא ממומשת, והמשלתי אותה לרוח רפאים, מאחר ורק את רואה אותה, וזאת הולכת ובאה כאוות נפשה.... (כה אמר לי הניסיון ...) נראה לי ששוב הסתבכתי עם המילים... בכל אופן, מאחלת לך אהבה חד צדדית, מלאה בחיים וברוחניות... יום טוב, @ @ J U קרני

leonori

New member
קרני ומורן 1 תודות

יודעת כי הנושא מוכר .. אך התחושות כל כך שונות... יש משהו בכאב וברגש החזק הזה.... מסעיר מחד ומפחיד מאידך... אתה ... שרואה ויודע... ומשקיף... האם גם אתה חש כך כמוני???? L

קרני

New member
את צודקת...

לא יכולה לחוש ממש את התחושות שנמצאות אצלך... רק לנחש... מאמינה לעוצמה הזאת, ומקווה כי תממשי אותה... @ @ J U

moran.l

New member
אכן...

אף פעם, ככל שיהיה דומה, לא יהיה כשלך. האינדבידואליות הזו היא המייחדת אותך... אוהבת

moran.l

New member
אכן.. כל כך מוכר..

לרצות שתדע, שלמרות הכל, ובכל זאת, אני רוצה.לא רוצה - מתאווה, כמהה, לגעת, לחבק, לחלום, לתת... ומאידך, כל כך לא. כזו דו ערכיות, שלא להאמין, מצד אחד הגעגועים, הרצון, ובתוך תוכי, יודעת שלא ניתן, שלא אפשר, שזה מזיק. את לא לבד. פה בשבילך אם את צריכה.. מורן

למעלה