רק רציתי שתדע..

_דקלה_

New member
רק רציתי שתדע.. ../images/Emo25.gif

אני מבינה יודעת מה קורה אצלך רוצה לטאטא את כל הבעיות מתחת לשטיח את הכל הקשיים יודעת שאסור כי אז אני לא אוכל לעזור אני אהיה לצידך לא משנה מה תמיד בסביבה ויש דברים שעוד לא הגעתי אליהם עוד לא הרגשתי על הבשר אבל תבין.. כשאני מדברת איתך אני כבר לא אותה אחת כי אתה נמצא אצלי בפנים מרגישה כל תנועה מנגבת כל דמעה נהנת מכל חיוך ואם אתה רוצה להגיד לי משהו אתה יודע איך יש כל כך הרבה דרכים אז תרשה לי לבקש ממך משהו אחד אם קשה אל תשמור בפנים אם יש משהו שאני צריכה לדעת אם אתה רוצה לחלוק אפילו בדיחה שהצחיקה בוא אלי אני תמיד זמינה דבר איתי ואל תתחבא תעשה מה שיגרום לך להרגיש טוב כדי שגם אני אהיה שמחה שלך, דקלה

זהרי

New member
ואני

יודע כל מה שאת מרגישה חולק איתך הרבה למרות שאת לא מרגישה. האמיני לי שזה אצלי כל כך בהרגשה אבל עם הזמן תגיע גם התשובה. ואני מעריך.. ואיני כל כך יודע כיצד להגיד... אבל... יודע שזה יגיע ואפילו אותי זה יפתיע. וצעד ראשון כבר עשיתי ואת יודעת את מה שרציתי. חושב כל הזמן על הידידה ששם גם כעת כשראשה... אינו כאן. ושתדע היא כל הזמן הגם כעת כשרע לה. אני כאן! ושולח לה בזאת רפואה שלימה למרות שהיא הינה בריאה. ומקוה שהכל הסתדר עם היקרה לה כי יודע אני שזה מה שבעיקר חשוב לה. שבוע טוב לילדה שבוע טוב יותר ..מכל...מילה זהרי

deep ocean

New member
זהרי....... חשבתי ש........

הלכת מהמפגש מוקדם בשביל לישון. אתה ילד רע!!! :) היה מדהים היה מפגש נפלא וקיבלתי מכולם כל כך הרבה אנרגיות הולכת לישון בחיוך

למעלה