אוקיי! הזמן למילים חריפות. כולם הנה
אחת ולתמיד!!! אין "חדשים", אין "ישנים", אין "וותיקים", אין "אתם" ואין "אנחנו"!!! ברור?!!!
אני הקמתי את הפורום הזה, ולכן, במילותיו של יצחק רבין עליו השלום, "
אני אנווט,
אני אחליט!" אין פה שום הבדל בין אחד לשני!!! ברור???? אם נכנסתם היום פעם ראשונה, אם נכנסתם עוד בימיו של הפורום ב-IOL, אם עוד לא נכנסתם לכאן, אם נכנסתם ולא כתבתם,
אתם מוזמנים לכאן באותה מידה כמוני וכמו כל אחד אחר כאן!!! ברור??? נכון, נאמרו היום ע"י בן דברים שאולי הובנו לא נכון, אבל הדברים שאמר בן הם מובנים לחלוטין והגיע הזמן שנסביר אותם!!! כמוני, גם בן, וגם רבים אחרים בפורום, היינו רגילים לפורום של עמוד בכמה ימים... פתאום, בזכות האהבה הזו ששוררת בפורום הנפלא הזה, נמשכים לכאן עוד ועוד נשמות טהורות ויפות, כמוך קיפודה, כמוך ג., כמוך רוזנה, כמוך קרן^, *יפעת*, בועז ואם שכחתי מישהו, אני מתנצל, וזה דבר נפלא, מדהים ומבורך!!! לא, חס וחלילה, תלונה!!! הבנתן? מה שבן אומר, שמוזר לו שלא תמיד מגיבים להודעות שהוא כתב כי הן משורשרות למטה במהירות! יש לזה פיתרון פשוט!!! אנשים, אם אתם יכולים, פתחו את העמודים הקודמים!!! ההודעות יורדות כל כך מהר, שאולי נשאר מישהו מאחור... כולנו שווים בפורום הזה!!! לא סתם נכנס מנהל חדש כל יום! גם אתם (כן, וגם אתן כמובן...) תהיו מנהלות/ים בימים הקרובים! היום היתה אמורה הקיפודה שלנו להיות המנהלת וויתרה! גם היא "חדשה"! גם יפעת (למרות שהיא זוגתי...) "חדשה"!!! די! אין כאן פז"מ, זה לא צבא!!! ברור??? בשם כל הפורום, אני מתנצל מעמקי לבבי על כך שנפגעתן. מי שלא מקבל תגובה להודעה, מה אפשר לעשות... או שקראו ולא ידעו מה לאמר, או שראו שכבר אמרו לכם כל מה שיש לאמר...
אין מה להפגע!!! אנחנו פה כי אנחנו אוהבים כל מי שנכנס לפורום, צעיר, זקן, ספרדי, אשכנזי (טוב, אולי אשכנזי זה
קצת מוגזם לאהוב... סתם!!! גם אני אשכנזי!!!), גוי, יהודי, חי, מת, אדם, חיה!!! כולם!!!!!!!! אנשים, כמות גדולה של אנשים היא הצלחה שלנו! יותר אנשים, יותר אהבה, יותר נחמה, יותר עצות, יותר אנשים שיבואו לפגישות הכיף שלנו, יותר חיבוקים, יותר הכל!!!!!! כל כך חשובה לי ההרגשה הטובה כאן, אצלנו, בבית הווירטואלי הפתוח והנפלא שיש לנו כאן!!! אני באמת באמת (ותשאלו את יפעת) אוהב אתכם!!!!! אתם חשובים לי יותר מהרבה דברים אחרים בחיים! אתם יודעים שיפעת היתה מתלוננת שאני מקדיש לכם יותר תשומת לב מאשר לה? (היום אני מתלונן על אותו דבר בדיוק... גם היא התמכרה...) אז עכשיו, כולנו ביחד, לא משנה כמה זמן אנחנו כאן או לא כאן, בואו נתאחד ביחד לחיבוק משותף, נחבק אחד את השני באהבה, נכתוב מה אנחנו מרגישים ונפסיק עם כל העניין הזה! אנחנו כאן אחד בשביל השני!!! כולנו!!! ואנחנו אוהבים אחד את השני!!! כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב אתכם יותר משוקולד! גיל.
אחד ששווה יותר מ-1000 מילים...