רק רציתי שתדעו...

• פותח הנושא ג.
  • פורסם בתאריך

ג.

New member
רק רציתי שתדעו...

ה"אתם" ו"אנחנו", ה"חדשים" ו"ותיקים" שהולך כאן, ולמרות כל ההבהרות, עשה לי לא טוב... (אולי זה הכפתור שלי - כפי שכבר נאמר כאן פעם... צריכה לחשוב על זה...) על כל פנים, כבר לא בטוחה לגבי שבת...

ג. יקרה..

חושבת על מה שאמרת לנו אז.. הפחד שלי כמו של כולם זה שהמילים הם סתם מילים <ולכן אני בדממה> בואי. בשבילך. כי אני יודעת שתהני. בואי. בשבילי. כי גם אני חדשה. כי אני הייתי במפגש קודם. בואי בשביל הפורום. שיום אחד, וכנראה בקרוב, יקום ויהיה משפחה ענקית אוהבת, מחבקת ותומכת. אל תפחדי. אל תחששי. אני כאן. באזור. תחשבי, אבל תנסי שלטובה. אל תפחדי להגיע.. מבטיחה לך שתהיה אהבה ותמיכה וחברות. מחבקת. מקווה שהגיע אלייך. שני.. בדממה..

ג.

New member
קיפודה - שתדעי לך...

שאני לא פוחדת מקוצים... וכשנפגש אוכיח לך...... וקראתי את שכתבת - שולחת חזרה המון הכרת תודה, וחיבוקים והערכה (ואין אפילו אייקון שיתאים במילים...)

ג.

New member
וחוץ מזה,,,

יש שיר שאני נורא אוהבת ואיכשהו נראה לי שיהיו עוד כמה כאן שיוכלו להזדהות: מתוך דברים שצריכים לעבור/ורד מוסינזון לפני כמה לילות דברתי עם איש אחד שהיה לי חכם נורא. דברנו הרבה על אהבות ואכזבות וחתולים. אמרתי לו שהתכונה שאני הכי אוהבת מעריצה בחתולים וקצת גם בי זה שלא משנה מאיזה גובה הם יפלו או מאיזה גובה יזרקו אותם תמיד הם ינחתו על הרגליים יחייכו חיוך חתולי אדיש ומתנשא וימשיכו ללכת כאילו כלום לא קרה ואף אחד לא נפל ובטח לא הם. כשאמרתי את זה לאיש שהיה לי חכם נורא הוא שתק רגע ואחרכך, ענה שזה בכלל לא ככה אלא אחרת לגמרי, שבעצם, החתולים רק עושים כאילו שכלום לא כואב והם נפלו על הרגליים. בעצם הם נופלים על הגב ונשברים כל פעם מחדש לרסיסים אבל הם חתולים ויודעים שזה חלק מהתדמית שלהם, ושכולם מצפים שהם יפלו תמיד על הרגליים אז הם לא מראים לאף אחד שזה בכלל לא ככה באמת. האיש הזה לא ראה את הפנים שלי בלילה ההוא, כשאמר את המילים האלו וטוב שלא ראה. כי אם היה רואה את הפנים שלי, בטח, שהוא היה מוריד ת´עיניים ורואה ת´רסיסים שלי על הרצפה. ורוצה להוסיף - שאני שונאת חתולים ... ורק מתחילה להבין למה...

זהרי

New member
השיר הינו

מתוך הספר דברים שצריכים לעבור של ורד מוסנזון ואני מצטט ממנו הרבה הרבה זהרי

מחבקת!!

בפעם הראשונה שנתקלתי בשיר היו לי דמעות... בפעם השניה .. כבר נדהמתי מהיכולות שלנו להסתיר את עצמנו.. בפעם השלישית כבר החלטתי בלי מסכות. רק אני. רק אמיתי. זה פשוט מדהים.. את גם מדהימה!! ואוהבת!!!!! פשוט כך!!!!!! שני.

גיל גיל

New member
אוקיי! הזמן למילים חריפות. כולם הנה

אחת ולתמיד!!! אין "חדשים", אין "ישנים", אין "וותיקים", אין "אתם" ואין "אנחנו"!!! ברור?!!! אני הקמתי את הפורום הזה, ולכן, במילותיו של יצחק רבין עליו השלום, " אני אנווט, אני אחליט!" אין פה שום הבדל בין אחד לשני!!! ברור???? אם נכנסתם היום פעם ראשונה, אם נכנסתם עוד בימיו של הפורום ב-IOL, אם עוד לא נכנסתם לכאן, אם נכנסתם ולא כתבתם, אתם מוזמנים לכאן באותה מידה כמוני וכמו כל אחד אחר כאן!!! ברור??? נכון, נאמרו היום ע"י בן דברים שאולי הובנו לא נכון, אבל הדברים שאמר בן הם מובנים לחלוטין והגיע הזמן שנסביר אותם!!! כמוני, גם בן, וגם רבים אחרים בפורום, היינו רגילים לפורום של עמוד בכמה ימים... פתאום, בזכות האהבה הזו ששוררת בפורום הנפלא הזה, נמשכים לכאן עוד ועוד נשמות טהורות ויפות, כמוך קיפודה, כמוך ג., כמוך רוזנה, כמוך קרן^, *יפעת*, בועז ואם שכחתי מישהו, אני מתנצל, וזה דבר נפלא, מדהים ומבורך!!! לא, חס וחלילה, תלונה!!! הבנתן? מה שבן אומר, שמוזר לו שלא תמיד מגיבים להודעות שהוא כתב כי הן משורשרות למטה במהירות! יש לזה פיתרון פשוט!!! אנשים, אם אתם יכולים, פתחו את העמודים הקודמים!!! ההודעות יורדות כל כך מהר, שאולי נשאר מישהו מאחור... כולנו שווים בפורום הזה!!! לא סתם נכנס מנהל חדש כל יום! גם אתם (כן, וגם אתן כמובן...) תהיו מנהלות/ים בימים הקרובים! היום היתה אמורה הקיפודה שלנו להיות המנהלת וויתרה! גם היא "חדשה"! גם יפעת (למרות שהיא זוגתי...) "חדשה"!!! די! אין כאן פז"מ, זה לא צבא!!! ברור??? בשם כל הפורום, אני מתנצל מעמקי לבבי על כך שנפגעתן. מי שלא מקבל תגובה להודעה, מה אפשר לעשות... או שקראו ולא ידעו מה לאמר, או שראו שכבר אמרו לכם כל מה שיש לאמר... אין מה להפגע!!! אנחנו פה כי אנחנו אוהבים כל מי שנכנס לפורום, צעיר, זקן, ספרדי, אשכנזי (טוב, אולי אשכנזי זה קצת מוגזם לאהוב... סתם!!! גם אני אשכנזי!!!), גוי, יהודי, חי, מת, אדם, חיה!!! כולם!!!!!!!! אנשים, כמות גדולה של אנשים היא הצלחה שלנו! יותר אנשים, יותר אהבה, יותר נחמה, יותר עצות, יותר אנשים שיבואו לפגישות הכיף שלנו, יותר חיבוקים, יותר הכל!!!!!! כל כך חשובה לי ההרגשה הטובה כאן, אצלנו, בבית הווירטואלי הפתוח והנפלא שיש לנו כאן!!! אני באמת באמת (ותשאלו את יפעת) אוהב אתכם!!!!! אתם חשובים לי יותר מהרבה דברים אחרים בחיים! אתם יודעים שיפעת היתה מתלוננת שאני מקדיש לכם יותר תשומת לב מאשר לה? (היום אני מתלונן על אותו דבר בדיוק... גם היא התמכרה...) אז עכשיו, כולנו ביחד, לא משנה כמה זמן אנחנו כאן או לא כאן, בואו נתאחד ביחד לחיבוק משותף, נחבק אחד את השני באהבה, נכתוב מה אנחנו מרגישים ונפסיק עם כל העניין הזה! אנחנו כאן אחד בשביל השני!!! כולנו!!! ואנחנו אוהבים אחד את השני!!! כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב אתכם יותר משוקולד! גיל.
אחד ששווה יותר מ-1000 מילים...

גילללללל ../images/Emo13.gif נגמרה הדממה

אשמח להיות מחר מנהלת ליום אחד.. אם תסכים........ מחייכת. מחבקת. אוהבת. שני.. שניסתה לחזור לעצמה בדרך אחרת וקיבלה - יש כבר משתמש כזה- באמת שנבהלתי.. חיבוק קבוצתי!!!!!

יש לי רצון עז לשים פה את הנאום של

מרטין לותר קינג .. אבל במקום זה.. בתרגום חופשי שלי.. חלק מהנאום.. "..יש לי חלום שיום אחד אומה זו תעלה ותחייה את המשמעות האמיתית של עקרונות הדת: "אנו אוחזים באמיתויות אלו להיות הוכחה עצמית: שכל האנשים נוצרו שווים" יש לי חלום שיום אחד על הגבעות האדומות של ג´ורג´יה בניהם של עבדים לשעבר ובניהם של בעלי עבדים לשעבר יהיו מסוגלים לשבת יחדיו ליד שולחן האחווה. יש לי חלום שיום אחד אפילו מדינת מסיסיפי, ארץ המדבר, הסובלת מחום העוול והדיכוי, תהפוך ל נווה מדבר של חופש וצדק. יש לי חלום שארבעת ילדיי יום אחד יחיו באומה בה לא ישפטו אותם לפי צבע עורם אלא לפי תוכן אופיים. יש לי חלום היום.." "..כאשר ניתן לחופש לצלצל, כאשר ניתן לו לצלצל מכל כפר קטן וגדול, מכל מדינה ומכל עיר, נוכל להקדים את היום בו כל ילדי אלוהים, שחורים ולבנים, יהודים וגויים, פרוטנסטנטים וקתולים, יוכלו להחזיק ידיים ולשיר את המילים של הרוח הכושית הישנה, "סוף סוף חופשיים, תודה לאלוהים הכל יכול, אנחנו סוף סוף חופשיים" " (ותודה למרטין לותר קינג על המקור, ולי על התרגום) שני.

גיל גיל

New member
קיפית!!!!!!!!!!!

אוהב אותך!!! באיחור מה, לפני דקות, הבנתי את המשמעות האמיתית של השיר שלך... זה היה מיד אחרי שכתבתי את ההודעה הזו שהגבת אליה... שני, את נשמה טובה ומדהימה!!! את אדם מקסים ואני לא מוכן לשמוע אפילו שמץ של תחושת חוסר שייכות לכאן אי פעם יותר!!! תודה תודה תודה על התרגום של הנאום הנפלא של ד"ר קינג!!! אני כל כך אוהב את הנאום הזה! ניסיתי פעם ללמוד אותו בע"פ ולא הצלחתי...
שניתוש!!! שמח שיצאת מהשתיקה... היא העיקה עלי יותר מעלייך... Trust me...

זהרי

New member
לך קיפודה

העברת בי צמרמורת במסגרת לימודיי נחשפתי לנאום זה חשתי כמוהו משום מה בים של אפליות סטראוטיפים וסטיגמות והוא קם ואומר לפני כולם שם במיססיפי אני חושב ומדבר על אפליה על שלום על אחווה ובכל ארהב "הווסט"..מביטים עליו ואומרים בליבם אבל המדינה היא שלנו מה " הם" באו לעשות כאן... שני תודה לך לא יודע איך לגמול לך על היצירתיות הכל כך שומה בים של מילים זהרי

וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

גיל גיל, מתוק שלי, עשית זאת!!! הבאת את התרופה!!! אמרת את הדברים!!! ואני מרגיש עכשיו, לפתע, הרבה יותר טוב - בזכותך!
אני מסכים עם כל מילה שנכתבה על-ידך!!! אנשים יקרים - כל מלה זהב! יפעת, ג., רוזנה וכל שאר ה"חדשים" המקסימים (לפני כמה שבועות אני הייתי "חדש"... זה, לעזאזל, מה שעושה את ההבדל המחורבן?!?!), אני חולה עליכם, מת עליכם, קורא אתכם בשקיקה - שלא תעזו להיעלם לי! שלא תעזו ללכת! אז מה אם יש לנו קצת קשיים של הרגלים ישנים בדבר תנועת-עמודים... אז מה אם קצת קשה לנו לאהוב בבת אחת יותר אנשים... אנחנו כאן בשביל לעזור אחד לשני ושלא תעזו לשכוח את זה!!! תודה גיל גיל! אתה הגדול מכולם!!! שלכם באהבה, בן

Mאיה

New member
וואוווווווווווווווווווווווווווו!!!

חהההההה, רק עכשיו אני מצליחה להבין שקצב ההודעות גדל כאן... רק עכשיו!!! כי רק עכשיו קראתי את ההודעה, בצירוף להודעה של גיל אל רוזנה. איזה צחוקים!!!! גילגוש, מתה עליך!!!

לא רוצה. בעסה. זה לא פייר. ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

נמאס לי, אני ברוגז עם כולם. מושך בכתפיים (בכאב). אי אפשר להתבטא פה. אני אשם בכל. וזהו. נ.ב. אני מאוד רציתי להכיר אותך ג. אני קורא בשקיקה את כל מה שאת כותבת. ואני מרגיש עכשיו עצוב. עצוב מאוד.

למעלה