רק רציתי שתדעו !

גם כשמנסים לקחת אותך רצינות זה לא בסדר ?? לא יפה

האוריקה

New member
קוראים לך

במקרה פרופסור חצרוני?? כי אם לא אתם יכולים להיות חברים ממש טובים

הבחור פה כותב שאת מעלה תמונות עם ציצים שלך ?

גילוי נאות - לא ראיתי תמונה כזו מעולם !

הוא צריך בעיקר השתלת מוח וכינוי פחות מטומטם ומביך

וגם קיום פחות מטומטם ומביך

בעצם הפתרון היחיד עבורו זה למות

אני חייב לדעת מאיפה אתה שואב את הכוח לכתוב שטויות ולהחסם
בכל פעם מחדש ..
הרי בכינוי מס' 18 שלך רשמתי לך שכדאי לך לשקול שימוש נאות של השפה והינה .. אתה ממשיך לנבל את הפה
במקום לתעל את האנרגיות האלו לשימוש חיובי ולהפיק משהו מהחיים שלך אתה מבזבז את הזמן שלך בלבזבז את הזמן שלנו ...

האמת היא

שהתגובה הזאת די עומדת בפני עצמה במקסימותה
אבל אני מסכימה עם החברים כאן שיחד עם התגובה על הדפיקות המובנית באופיין של נשים שאוהבות שמדברים אליהן מלוכלך
והתגובה על הרימינג (לא הרחקתי יותר מזה) אתה מצטייר כסוג של גורו שאין ספק בכלל שמקומו כמוביל כאן מובטח.
&nbsp

תרשה לי לחרוג ממנהגי ולהגיד לך משהו ..
לרוב אני משתדל להתעלם או להקניט פוסטים שגובלים בטרוליזים או סתם פוסטים שגובלים בטמטום מוחלט (ר.ע התגובה הראשונה שלי כאן) אבל השירשור הזה רק גורם לי לרצות לכפכף את שניכם כשאני מתלבט עם מי להתחיל ...
כל הוויכוח שלך עם האדון הזה שצץ לנו כמו פטריה אחרי הגשם וכנראה גם יעלם באותה המהירות גורם לי להיזכר באותו הטרול שבגללו פתחתי את הכינוי שלי . (יש לזה סיפור מאוד יפה אבל אין לי ת'כוח לפרט עכשיו
)
אתה היית צריך פשוט להתעלם מהאדון הנ"ל וכל השרשור הזה היה פשוט נעלם לתהום הנשייה ...

Surrealistical

New member
אבל הוא מאוד תרם לנו

עכשיו אנחנו יודעים שצריך להפסיק לעשות ביד בשביל להגיע לרמה גבוהה. כמוהו. לא הית רוצה להיות כמוהו? אני בטוחה שכל אחד היה רוצה.

למעלה