רק רציתי שתדעו !

עצוב לשמוע

אוננות משולחת רסן מעידה על אופי רופס
צריך לרסן את היצר המיני כדי להגיע לרמה גבוהה

ואו אני מעריץ שלך מהיום !

ואתה יודע מה ...
אני גם רוצה ללמוד שם במכללה שלמדת פסיכולוגיה.
איך שמה של המככלה ? משהו... גרוש ?

אשכרה

עוד שניה הוא יגיד לך שהגמירה שלך זו פליטת (פה) פרויידיאנית

אם אני כל כך מצחיק אותך אז למה את מצנזרת?

לא שיש על מה לצחוק
אלא אם כן את חסרת מוח כמובן

הוא לא כתב על אוננות משולחת רסן (אגב, מה הכוונה משולחת רסן?)

הוא סה"כ כתב שהוא מאד אוהב לאונן.
&nbsp
גמני אוהבת לאונן (ואוהבת לאכול). זה לא אומר שאני מאוננת כל היום (או אוכלת כל היום, אם זה הכוונה למשולחת רסן).
&nbsp
בכל מקרה אשמח לדעת על איזו רמה גבוהה מדובר ואיך זה מתבטא ו/או נבדק, ואיך הוסקה המסקנה על אופי רופס (ומה זה, איך זה נבדק ואיך זה מתבטא) ומה זו אוננות משולחת רסן

הוא לא צריך להגיד במפורש. עצם זה שהוא מצא לנכון

לבוא ולהצהיר חגיגית קבל עם ועדה שהוא אוהב לאונן(מעשה מביך ביותר כשלעצמו לכל אדם מעל גיל 15 לא כל שכן לגבר בשנות ה-30 לחייו)
כבר מעיד על כך.
ואמנם שהבעתי את דעתי בנושא, הוא תקף אותי. אילולא היה מזהה עצמו עם תוכן הביקורת, לא היה נעלב כל כך(למרות שלא היה כל צורך להיעלב. זאת ביקורת בונה ונדיבה)

לגבי הסיפא: גם אני הייתי שמח להרבה דברים.

טוב, בוא נעזוב לרגע את ההנחות שלך על מבוכה, אוננות וכל השאר

כי זה הולך ומסתבך, ונשאר בבסיס.
&nbsp
לא כתבתי ואפילו לא רמזתי או חשבתי בלב שהוא צריך להגיד משהו במפורש או ברמז, הרי לא שאלתי אותו כלום (שים לב לאן שירשרתי).
&nbsp
שאלתי אותך (ולא אותו) מה זו אוננות משולחת רסן, מה זו רמה גבוהה, מה זה אופי רופס ומה זה כולל או איך זה מתבטא, ואיך נבדק והוכח הקשר בין השלושה הללו.
&nbsp
תודה
מראש

אני מתנצל על שאני הולך שוב לאכזב אותך

אני לא נוהג להגדיר מושגים ברורים מאליהם. זה חסר טעם.
השאלות שלך תמוהות ובעיני מיותרות. צר לי שלא כך בעיניך.
התשובה נמצאת בגוף השאלה.

לגבי נבדק והוכח...
ובכן אולי פה אני כן יכול להביא לך את השמחה שאת כל כך חותרת אליה
זה לא נבדק באף מעבדה ולכן גם לא הוכח באף מעבדה.
(ואדרבא, גם אילו היה נבדק ומוכח, זה היה מעניין אותי כקליפת השום)

מבינה אבל לא מקבלת, לא שיש לי ברירה...

אני פשוט לא מבינה מיהכן הנחת שהוא מאונן הרבה (אני מניחה שזה המובן מאליו...? שזה הרבה?) סה"כ הוא כתב שהוא אוהב לאונן.
&nbsp
אוננות משולחת רסן זה 5 פעמים ביום? זה להפסיק את העבודה באמצע כדי ללכת לאונן שוב? זה להיות תלוי במעשה הזה אחרת יש חוסר שקט? זה לא להתאפק ולשים יד בכיס גם בציבור? אני באמת לא מבינה למה הכוונה. לא משנה. נעזוב.
&nbsp
אתה אומר שמעל גיל 15 זו פעילות מביכה? או שלכתוב על זה זו פעילות מביכה?
&nbsp
אני מבינה שזה לא נבדק באף מעבדה, ובכן, על מה אתה מסתמך? על מה שקרה לך שאוננת לעומת מה שקרה אח"כ? (עד גיל 15 והחל מגיל 15?) אתה לא חושב שחלו במוחך וגופך עוד כמה שינויים חוץ מהפסקת האוננות שתרמו אף הם לשינוי, הקשחת האופי הרופס שהיה לך והרמה גבוהה לה זכית? או שהכל קרה אחרי יום ההולדת בו הפסקת לאונן?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

את חוזרת שוב על אותם דברים כולל אלה שעניתי עליהם

הסיבה שאת לא מקבלת היא מפני שלמעשה את לא מבינה כלל

חוסר היכולת שלך להבין מוזר בעיני מאוד
אולי יש לך ראש שחושב רק בצורה מדעית(בהנחה שאת לא עושה את עצמך).
יש נפשות כאלה.
תמיד כשאני נתקל בהן, אני נוטה קודם כל לא להאמין שזאת אכן צורת המחשבה שלהן, ושהן אימצו אותה מתוך חולשה,
מתוך דעה קדומה מטומטמת לחלוטין שהם ספגו מאיפשהו שאמיתות מדעיות הן האמיתות היחידות או משהו דומה לזה.
ההתעקשות שלך להבין אמיתות של חכמת חיים באופן הזה לא תביא אותך לשום מקום, לבד אולי מתובנות שטחיות וחסרות ערך כלשהן.
רמזתי לך על כך בסוגריים האחרונים של ההודעה הקודמת.
אנשים שחושבים רק "מדעית" לא טובים עם רמזים.

נכון, אני באמת לא טובה ברמזים.

ואני עצמי, רח"ל, אף מחזיקה בתובנות שלא נבדקו במתודה מדעית (אם שותים לא צמאים למשל, שאת זה אגב אני יודעת מניסיון אישי)

אני מניחה שהסקת את זה מאפשהו, אז מעניין אותי מאיפה, שלפחות אדע את העדויות שאולי יש לך ולי אין. זה בנפשי כי בוא נגיד-זה נוגע אלי אישית.

אתה מתעקש לא להסביר לי, אז לא נותר לי אלא להסיק שאתה יודע את זה מעצמך (ניסיון אישי על התקופה שאוננת) ו/או מאנשים שהכרת, שחלקם אוננו בצורה משולחת רסן וחלקם לא. מאיפה המידע על הרגלי האוננות של אותם אנשים -סוגיה מעניינת בפני עצמה.

נראה שאין שום סיכוי להוציא ממך תשובה עניינית על תובנותך בנושא אוננות (או מבוכה עקב כתיבה על אוננות, טרם הובהר) מעל גיל 15, נחיה עם עננת הספק השחורה שרובנו רופסי אופי ונמוכי רמה, ואפילו לא נדע מה הרמה שאינה משולחת רסן כדי לשפר את דרכינו, אופינו ורמתנו השפלה. זה קצת עצוב אבל אין מה לעשות
לדעתי אתה צריך להתחשב גם באנשים קשי תפיסה שפחות טובים ברמזים, אבל דעתי לא קובעת ורק אתה תחליט במי אתה מתחשב ובמי לא. (לדעתי אדם עם רמה גבוהה כן אמור להתחשב אבל לא בטוחה שהבנתי מה זה הרמה הזו כי לא הוסבר לי).

העיקר שאת מרוצה מעצמך ומהאירוניה הכל כך דקה שלך

אל תשאלי איך נפגעתי עד עמקי נשמתי

למה שלא תעלי איזו תמונת ציצים חדשה שלך? (זה אגב, בכלל לא פאתטי)
שתתן לשאר המפגרים פה איזו נקודת אור בחיים העלובים שלהם?

גם אני קצת נפגעתי, בכל מקרה אם תחליט להסביר יותר יום אחד

זה יהיה מאד יפה מצידך.
&nbsp
אני רק לא מבינה מה אתה עושה פה אם יש כאן לדעתך כ"כ הרבה מפגרים עלובי חיים.
מניחה שגם את זה אתה לא תסביר לי.
&nbsp
בכל מקרה תודה על מה שכן הסברת והרבה בריאות ואושר בהמשך

&nbsp

אחד הדברים שתמיד חזרו על עצמם כשהייתי מתחכך

באשפה האנושית, היא חוסר הסקרנות הגמור שלה.
בכל מקום, בכל זמן, תמיד. אותו דבר.
מה שמוזר הוא שהם שומעים אותי קורא להם אשפה אנושית, ואין להם אפילו בדל של סקרנות מה זה אומר ולמה אני מתכוון.
כמובן שאני מודע לכך שהם לא שמים עלי קצוץ, שהם רואים אותי כאחד משלהם שפשוט נדפק לו השכל או שעושה פרובוקציות.
לכן גם היה לי מעניין לראות את ההתייחסות הציבורית לתופעת אמיר חצרוני.
זה חזר על עצמו בדייקנות של ניסוי מדעי.
הראיון עם גיא לרר הראה את זה בצורה הברורה, הנקיה ביותר. כי אחרים עשו שימוש ציני בחצרוני בשביל כסף.
מה שאף אחד לא יכול לעשות בי כמובן, כי אני nobody ולא סלב. לכן, לשמחתי אני יכול לקבל רק פידבק נקי נטול מניפולציות.
הם רואים אותי משתמש בשפה קשה, ומייד מפחדים נורא ונחרדים. ותמיד תמיד מתאחדים נגדי כעדר. תמיד תמיד עדר. עדר.
יש להם חושי עדר מיוחדים שמביאים אותם לפעול בתיאום מדוייק אחד עם השני בלי שום תכנון מראש!
כמעט כמו חרקים.
ותמיד כשבאה הסנונית האספסופית הראשונה ואומרת את שלה, הם מקבלים יותר אומץ. ואז בא השני. והאומץ הזה עולה ביחס לישר לעליה במספר של אלה שמעזים לפעול על פיו. הם לעולם לא בנוייים לעשות את הצעד הראשון. הצעד הראשון נראה כמעט תמיד כמו טעות מקרית. מגושם וחסר התכוונות.
הם הכי חזקים ואמיצים כשצריך לבעוט בגופה.

וזה תמיד מתפצל לשניים: מה שגלוי ומה שנסתר.
ברובד הגלוי הם אומרים לי שאני סתם משוגע או אידיוט או רצוי, שניהם יחד, ובכך גם משכנעים את עצמם או מנסים לשכנע את עצמם בכך.
ברובד הנסתר מדגדג להם משהו בפנים(מאוד עמוק בפנים, כל כך עמוק שהם לא יכולים להיות מודעים לו) שיודע שהם למטה ממני ולכן הם מפחדים ושונאים אותי כי למרות שהם לא שואלים ולא מבררים כלום, בכל זאת אני משחרר פה ושם מעצמי ומהתובנות שלי.
והשנאה הזאת יוצאת החוצה באופן בלתי נמנע, בצורה ברורה יותר או פחות, אבל יוצאת.
ואיזו סיבה יש לשנוא מישהו אלא אם כן הוא מאיים עליך?
אבל העדר מנחם ונותן שקט, וכל עוד אפשר לשמור על השקט של העדר, הכל בסדר וטוב.
בשביל זה חשוב שתהיה צנזורה שתשמור על החמימות והנעימות. שתשמור על הגבולות.
הם מאוד אוהבים גבולות. ואני עצמי גם יכול להעיד שגבולות זה באמת דבר מאוד חשוב.
גבולות נותנים כוח.

ומה שמדהים בעיני הוא לא חוסר הסקרנות שראוי בדיוק לבוז שמתאים לו אלא שאני עצמי לא הייתי מתעכב על זה מספיק
אלא הייתי מחפש דברים אחרים ומתביית עליהם וחושב עליהם. כמו הבדלים בתפיסה ובהבנה או בערכים ודבקות בהם.
ורק על זה עצרתי לחשוב הכי פחות.

יש מצב לתמצת את החפירה הזאת למסר יותר קצר וברור ?
דיי הלכתי לאיבוד בכל הקישקושים שלך ואני דווקא מאוד סקרן להבין את הצורך שלך לקבוע מראש מבלי להכיר אותנו באופן אישי שאנחנו אשפה אנושית רק מהיותנו כותבים בפורום הזה בגלל הנושא שלו ...

למעלה