רק רציתי לשתף

רק רציתי לשתף

שאפיתי את העוגה של בן עמי ובפרץ של יצירתיות במקום בתבנית רגילה השתמשתי בתבנית שקעים, ויצאו לי מאפינס חמודים (ומאוד טעימים, השותפות שלי התלהבו), ואני אקח מחר כמה לעבודה ונראה את החולירות טוענות ש"תחליף זה מגעיל". והיום גם סוף סוף לקחתי את הבורקסים שלי מאלפקה (מזל שהשפעת לא פסחה עליה, ככה יכולתי לתפוס אותה בבית
), ואני מקווה להכין אותם בהזדמנות - איך מכינים אותם דרך אגב?

שמים בטוסטר אובן

או בתנור אם אין לך, לאיזה 10 דקות, את שאת רואה שהקצוות משחימים (הבורקסים עצמם לא ממש תופסים צבע)

בישולה1

New member
אני אפיתי בתנור רגיל

מרחתי בביצה והבורקס מקבלים צבע זהוב מקסים וטעימים חבל"ז

נועית7

New member
מצחיקולה, ובקשר לבורקסים-

בטוח אפשר למרוח בביצה, אבל בעיניי הכיף בבורקסים זה לחזור הביתה מורעבת ופשוט לדחוף אותם לתנור. לא נראה לי שיש לי כוח להשקיע כל פעם בביצה וכו'...

1motty

New member
לאיזו עוגה את מתכוונת?

האם מדובר בעוגת השוקולד לפסח של בן עמי או עוגה אחרת?

זו לא עוגה לפסח

זו העוגה של בן עמי שמכילה 5 כפות מהקמח שלנו, ויש לה גרסה ללא צליאקים עם כמות קטנה של קמח רגיל. קוראים לה "עוגת השוקולד של דניאל", על שם הבן של הקונדיטור, שאאל"ט הוא אחד משלנו.

כמי2

New member
רעיון מצוין

לאפות בתבנית שקעים זהו מתכון מוצלח במיוחד, אני אנסה עוד היום.

1motty

New member
מתכון לעוגה של בן עמי

אני לא מצליח למצוא אותו אפשר בבקשה לקבל מתכון . תודה

כנס למאמרים

יש שם קטגוריה של עוגות, תמצא את המתכון שם יחד עם עוד מתכונים שווים (פאי התפוחים של סביוני - מומלץ בחום)

motty123

New member
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי!!

אין שם עוגה של דניאל ולא של בן עמי גם שחיפזתי במי פרסם את העוגות אין שם לא דניאל ולא בן עמי אז בבקשה שמישהו יעשה קופי פייסט קטן ויפרסם את המתכון בפורום או שייתן לינק מדוייק לעמ' של העוגה שאתם מדברים עליה בבקשה

הנה

פה מסתבר שבאמת הגדירו את זה כעוגה לפסח, אבל ציינו שזה של בן עמי. את זה שלעוגה קוראים "עוגת השוקולד של דניאל" אני יודעת "מידע כללי" (אמא שלי עשתה אצל בן עמי כמה סדנאות אפיה).

הכנתי היום את העוגה לפי המתכון במאמ

לפי המצכון במאמרי הפורום מומלץ להוסיף לעוגה מעט "סוכרת", על הרכיב הזה דליגתי ויצא מאד טעים, לדעתי אפשר להוריד!

shavririt

New member
כנראה ע"ש בנו הצליאקי-

של בן עמי.. שממנו הוא הגיע לנושא העוגות נ"ג (על פי השמועה).

למעלה