רק רציתי לשתף........

bibi12

New member
רק רציתי לשתף........

זה היום בין הקשים שהיו לי בחיים...... זיכרונות מהעבר הצבאי...... עקב השידורים העצובים בטלויזיה.... מהעבר בכלל.....גרושין...... רואה את השידורים ובוכה איתם...... ואני לבד.... וקשה..... רק רציתי לשתף..... שיהיה חג שמח.....

d a n i e l s 5

New member
20:20

אפשר כבר להפסיק להיות עצוב..... אפשר להתחיל להיות שמח...... צא החוצה לבמות....תהיה עם העם ותחגוג. חג שמח .

bibi12

New member
תודה אבל

לא יכול נפשית.....ולבד זה קשה שבעתיים..... תהנו וחג שמח..... לא רוצה להעיב את שמחתכם....

° זואי °

New member
אפשר להפסיק?

לא כל כך עובד ככה. יום העצמאות, ממש לא יום בשבילי. אני עוד עם ההרגשות של הבוקר. אבא שלי, לא זוכה לחגוג את היום הזה. גם אני לא חוגגת.

bibi12

New member
מבין לליבך

כל הכבוד ושיהיה לך חג שמך בכל זאת......

d a n i e l s 5

New member
זה היה בדיוק....

ברגע שמאחורה בטי.וי...הדליקו את המשואה הראשונה.... וזה היה קצת ציני..... אני איתך במחשבה.

Kטלנית

New member
../images/Emo201.gif

המהפך הזה "מקודש לחול" זה מה שעושה אותנו הכי הרבה ישראלים בהתחלה היה קשה לי להבין ככול שגדלים נראה לי מתרגלים מתחספסים במיוחד לאור האירועים של השנים האחרונות הפיגועים שגבו המון קורבנות קשה,קשה יכולה להבין את זה .

bibi12

New member
למה

5 שנים לא מצליח להשתקם.......(מאז הגרושין) צ'טער אבל כואב.... וקל לתת עצות......קשה לבצע.....

יערית

New member
כי..

אף אחתתתתתתתת לא תפסה את המקום שלה בלב שלך,שלה בלב שלך. הזמן לא תמיד עושה את שלו,זה רק הולך ומתעצם כשבאמת הלב שלך שייך לאחר/ת.

לפעמים..

שקשה להתמודד לבד..לוקחים עזרה ולפעמים..זה רק עניין של החלטה .. ואל תשכח..זה לא רק עיצות..הינו שם..בקושי בעצב בדאון..וברחמים העצמיים..ואם הצלחנו..

בגלל זה לא הרהבתי לתת

עיצה,bibi12 . רק עובדות. שלי. אני שנתיים אחרי ועדיין קשה להשתקם. מכל הבחינות. כי נשבר משהו. יש המון רגעים של עצב וכאב וזה לא משהו שיכול לעבור, רק אולי להדחיק בין רגעי השמחה.אז תאסוף כאלה...

bibi12

New member
אומרים

שהאושר בחיים זה הרבה הרבה רגעים קטנים של אושר במישור הזמן.... כרגע יש לי רק את הבן........ ושיהיה לכם חג שמח עם הרבה נקודות אושר.....

talila361

New member
רוצה לשתף...

שנה אחרי הגירושין, מזדהה לגמרי, בדידות עצב כאב, רחמים עצמיים, עיניים כבויות.. אומרים שהזמן יעשה את שלו. אבל לא מאמינה בעצמי. אמרו לי שמתרגלים...יכול להיות אבל זה לא אומר שנעשה יותר קל.

bibi12

New member
חמודה.....

לא רציתי להעיב את שמחת החג..... תחייכי וחג שמח שיהיה לך...... תתעודדי הכל יהיה בסדר....

למעלה