רק רציתי לשתף...

d u c k y

New member
רק רציתי לשתף...

המון זמן לא כתבתי כאן...אף על פי שאני מציצה מדי פעם.... אז כאמור רק רציתי לשתף אתכם...(אפילו שחלק גדול מכם אני כבר לא מכירה...) - אתמול, כל העבודה הקשה של בחודשים האחרונים התנקזה לעשר דקות גורליות. עשר דקות בלבד. הסמסטר נגמר ואתמול היתה ההגשה הכי חשובה של הקורס הכי חשוב שלי. אני עדיין לא מאמינה שנגמר. (למעשה אני רק בהתחלה אבל בכל זאת). רק אתמול, אחרי שסיימתי ויצאתי מהחדר עם הביקורת של המרצות, הבנתי כמה חשוב זה היה. כמה השקעתי בהכל, העייפות הזאת שמלווה אותי בחודשים האחרונים. נפילת מתח.מזמן לא היו לי פרפרים בבטן - ואתמול....טוב הבנתם..התרגשתי מאד. הבנתי גם כל מיני דברים על עצמי מהביקורת....וקצת קשה לי לחשוב איך ליישם אותם...אבל לפחות הבנתי שמצבי טוב.... זהו...תודה על ההקשבה...ויהיה נחמד לשמוע מעוד אנשים שלא כתבו הרבה זמן...לאז, פלפל...וכו... דאקי

d u c k y

New member
תודה...../images/Emo13.gif

הלימודים בלעו אותי

dana2909

New member
התרגשות זה לא רע..

העיקר שהצלחת להוציא מזה מה שרצית, ואפילו הפתעת את עצמך. עד לתקופת הבחינות הבאה..

האגס 1

New member
../images/Emo140.gif

(עשית לי פלאשבקים...) כל ההתרגשות הזו והפרפרים בבטן שוי את זה, וכשאין את זה - אתה מבין שאולי לא מיצית את עבודתך. או, אם נהיה חיוביים - כשיש את זה - אתה מבין שאתה בעניינים. אז עד סיום הסמסטר הבא - זכרי את הרגע הזה ואת עוצמת הפידבקים שקיבלת, כשעכשיו את יודעת מה בערך צפוי לך בסוף השנה.

למעלה